Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár, kíváncsi lettem volna az eredményre....főleg mert újabb köszörülés és párezer km megtétele után eltört főtengellyel találkoztam ismerősnél...
Nem, mert mindegyik repedt volt. Utána még okoskodtunk, hogy lehet a 650-et beletenni, de sehogy mert annyira mas a löket is...
Nekiesek 5 kilós kalapáccsal.
Jobban már nem baxhatom el.
AZ kevés...
Monnyuk megköszörültem a régi külső gyűrűt.
Most faszán beleesik.
Csak kerítenem kell 3 centi körüli belső átmérőjű csövet az összekötő csövön lévő csapágyhoz.

Meg maga a csapágy se lenne rossz ha a kezemben lenne.
Bevágom a mélyhűtőbe az nem gond.

De ugyis kalapálni kell.
A lényeg kimaradt, a 650-es érdekelne. Köszi :)
Hali, megköszörültétek végül a 400-as főtengőt?
Lehet kapni "fagyasztó" spray-t, de azzal elég sokáig kell fújni, hogy kellően lehűljön...
Üdv!

Megnézné nekem valaki, hogy a 2003 utáni N-eseknél a forgalmiban hány kg-ot írnak súlynak? Köszönöm! (neten százfélét lehet látni)
semmi baja nem lesz ha ügyesen rákopogtatod...

Láncot most lemostam aztán majd kiderül meddig bírja, Hazafelé már azért olyan 600at rajtamaradt
Kéne nitrogén.
Cseszhetem.
Egykeró nem megy úgy.
Szal várakozó állásponton vok.
Jelenleg belepüfölöm ősemberesen és lesz valami vele a terv.
Már ha kezemben az új kúpgörgős csapágy.

Jeleztem a molos lánc állapotát képpel ilusztrálom egy Cala Gonone-bologna-Kistarcsa útvonal után autópályán.
Ehün.
Szia! svmedia oldalon keresd, anno láttam valami 10pénz körül. Nem tűnik rossznak,de én inkább csináltam magamnak
Kerékcsapágyakat a tavasszal én is úgy cseréltem , kerék hőlégfúvóval felmelegít , csapágy nitrogénben lehűt , és beleesik
Akkor szakszerviz
Nincs egy hetem ilyen fuggoseg kialakitasara.
Nagyon egyszerű, leteszel a motor motor mellé egy kis szalonnát, arra kimászik a régi csapágy. Az új csapágynak meg előtte egy hétig sonkát adagolsz hogy rászokjon. Majd amikor már függő akkor villanyakra teszel egy kis sonkát és bemászik
Kormany.helyire
segítséget szeretnék kérni 2005ös 650es sv re szeretnék rendszám tábla tartót a sárvédő helyet tudna esetleg valaki eladót v linket elöre is köszi
Milyen csapagy, hova ?
Apropo.
Mennyire eretnek otlet a csapagyat melegites-hutessel a helyere tenni?
Ez a pufoljuk be valahogy nem szimpi.
Vagy szar otlet?
Az nem rossz, nekem 200 kilométer után mar csillog a lánc. Igaz, legutóbb valami ipari olajszprevel fújtam be. :)
Monnyuk az cala.
de mindegy.