Amugy meg ha este lesz időm lekapom fényképezővel a láncot.
Cale Gonone-ban fujtam és bolognanál elkapott egy jó kis zuhé..............volt lassú menet,gyors menet és még mindig szürkés bevonat van a görgőkön is.
Szal nem értem ezt a 300-at.
Sanyi
Sikerült levizsgáztatni a motort. Ha ez a szigorúság akkor itt valami nagyon nagy vicc volt
Gyakorlatilag jó néhány dologért megvághattak volna mégis a legfontosabb az volt,h legyen prizma meg egy odaragasztott ámde nem működő rndsz.tábla világítás
Sziasztok ha valaki tudna segíteni örömmel venném a dolgot sv650 es motorom valszeg főtengelyes lett igen csak kopog ki tud nekem motorblokkot és ha kompletten azt cserélek mi annak a menete hogyan működik a papírmunka? 2010 ben vásároltam 0 km- es volt kb mennyibe fájhatnak az anyagiak ?
No igen...mert még fiatal vagy....ha majd idősödsz akkor rájössz, hogy nagyobb és hosszan tartóbb örömöt okoz ha komótosan, gondosan ügyelve a golyó ütemes fel-le csapkodására rázod a rázni valót és nem hebrencs módon két-három rántás és már ejakulálod is a terméket....az utóbbi módon persze, hogy csak a hígabbja jön, de ha az előbbit választod akkor megkapod a sűrejét ami tartósabb hatást és nagyobb örömöd leled.
Pedig most vót 3-4 kilóméter ahol eltüntették az aszfalt................az nem vót jó.................különösen mer akkó má nagyon csattogott a kormány..............de a végére helrerázódott.
Nem veszek meg akármit;)
Mindig figyelek arra,h lehetőség szerint a legjobbat adjam a motornak.
Köszi a tippet, azt hiszem le is sétálok ide az autósbóóótba.
Ki mit mond az olajra?Milyen viszkozitású kell?
Nekem a legutóbb Motul 7100 10w60 lett belerakva de érzésem szerint ez teljesen felesleges.
Szóval 10w50 elég és monjduk 5100?
Vagy más viszkozitás és más olajmárka?Ma cserélném az olajat.
Jah egy banális kérdés..olajszűrőt hol tudok venni és milyen kell?:)
Cale Gonone-ban fujtam és bolognanál elkapott egy jó kis zuhé..............volt lassú menet,gyors menet és még mindig szürkés bevonat van a görgőkön is.
Szal nem értem ezt a 300-at.