Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...elképzeltem az enyémet milyen lenne kardánnal
Szerintem ha neked 2-300 után leesik az összes spray csináld azt amit egyik sv-s kolléga.
Sose fujta.
Aszondta inkább cserél több láncot mint hogy flakonok százaira költ.
Megoldás: láncolajozó
Meg egy eselye van hogy otthon lemosom a lancot es ujra befujom. Hatalmas problema ez a lanc apolas
Sajat tapasztalatban bizom.
Biztos vagyok benne vagy veletlenul a mol sem a regi, esetleg nem birja a hegyi levegot
Valamit szarul csinaltok.
Mellettem az fz ugyanabbol fujunk es neki is ledobja mint nekem
Hova fujod?
Az ülés alá?
Az első fujkálás után 1400-at mentem és még sürke volt.Utána 500 anként majd mégegy 1400-as.
Volt eső is.
Takarítani utálom................és minimum 26e van benne.talán két milit állítottam rajta összesen.
Ha mar lancspray... ezt a nagyon dicsert molos lacsprayt is ledobalja szepen 2-300km alatt es nem.is megyunk gyorsan, gondolom a lancommal lehet a baj
a bömösön nagyon tetszett a szíjhajtás,csak vigyorogtam amikor mások a láncot fújták :-)
(ök meg akkor vigyorogtak amikor hátsókerékcsapágyat cseréltem)
Ez..............meggyőző.................nekem ennyi is sok.

http://youtu.be/mqDzP0xGGQY

Mint mondtam nem szempont a gardány.
A DL-en engem sem zavar, de nem bánnám, ha a következő nem láncos lenne. Kezdek kényelmesedni.
A kardán pontos,nem késik teszi a dolgát...stb tehát jó..a tesztek meg tiszta telesop,nameg retek nagy üzlet az amúgy is retek gazdagoknak...
Nagyon nem zavar a lánc.
Olcsó,könnyű,nem nyuvad ki ha elmegy az olaj benne,az isten háta mögött sem kerül 454867.-forint + afa ba a javítás és nem kell két hetet várni a cucca míg megjön.

Ja és valamikor egy motorrevüs teszten olvastam hogy egy BMW-KTM teszten a BMW állandóan elásta magát laza homokban mert a kardán hajtás miatt jobban belemélyed,lefelé nyomta a kereket a KTM meg a felszinen siklott.
Lehet szarul emlékszem de ilyesmi volt a lényeg.
Az a baj, hogy a 800-as láncos. Ha ez is kardános lenne, mint a nagytesó, beleszeretnék teljesen.
Ez a nagy.........jobban fekudne a 800 ha leerne a labam.
Jó döntés má tavaly is kiakartam de nem ...idén sem...deminekis tuti hogy jóság
A motorkerékpár normális a gazdája hülye.

Ha megtollasodok szermányolok egy kistigrist.
Ha majd veszel egy rendes motorkerékpárt nem lesznek ilyensmi gondjaid
Én utána vehetek 5000.-ért felső villahíd csavart.
Évekig viccelődtem hogy "nem szeretem az egyszerű dolgokat" a jelenben már ösztönösen keresem a rossz utat,patakot...és minden olyan helyet ahol agyalhatok,akciózhatok