Szia, alapos elázás után én is hallottam nyikorgó-nyikkanó hangot, de csak kb 40km/h körülig, afelett elnyomta a menetzaj. Minha az első futómű felől jött volna, de láncolajozás után megszűnt a jelenség.
Hejjhó:)
Egy problematika miatt kérnék segítséget...
Hétvégén csapattam egyet Österreichben, és kigyorsításkor valami nyikorgó hangot hallok, ahogy elengedem a gázt megszűnik a nyikorgás, ahogy bemelegszik a blokk egyre erősebb gázadásra ez a fütyülés:(
Észrevettem ,hogy a lánc ki van fényesedve,trehányságom miatt aznap nem volt sprayvel kezelve a lánc...Lehet hogy az nyekereg? LÉgyszi valami tanácsot adjatok ,mert már húzni sem mertem neki,nehogy pofára esés legyen...Gumikban elég a levegő, fékek elvileg rendben...THX aki segít
revolutionmotor.hu-t is érdemes lenne megnézni. Nem áll érdekemben a reklámozása de eddig minden gumit olcsóbban tudtak szerezni és a legfrissebb dottal
Nekem még kevés a saját tapasztalatom, de Michelint akartam mindenképp ezért utánaolvastam néhány fórumon, a PR2-ről szinte mindenki csak jókat írt, mind tapadás mind élettartalom terén és személyes ismerősöm is ilyet használ az SV-nél komolyabb túramotoron nagy-nagy megelégedéssel, a PR3-ról viszont meglehetősen vegyesek voltak a fórumokon fellelhető tapasztalatok. Többen PR2-re váltottak vissza utána. A PR2 és a PR4 közt vacilláltam, végül a PR2 mellett döntöttem.
Beszerzésre az R17.hu-t javasolta a szerelőm, van náluk árgarancia és komolyan is veszik, érdemes lehet náluk is megnézni a kiválasztott típust.
...és az itteni apróhirdetések között vannak akik hirdetnek nyugaton tultárolt gumit jóáron (ált nekem 1 szezon 1 gumi a túrásabbak közül)
összel vettem igy miskolcról 3 éves pr3-at,elötte ugyanonnan diablót
Sziasztok!
Tanácsot kérnék! Gumi vásárlás előtt állok, mit vegyek 650 N-re? Vegyes használatra, két személy, város, túra, tempós hegyi szerpentin, pálya kizárt.
Most először és talán utoljára szeretnék új gumit. Talán Michelint de melyiket? A új Michelinekről mi a tapasztalat? Mit ajánlanátok aminek jó a futás teljesítménye és jó az ár érték aránya? Illetve honnan érdemes venni? KÖSZI!
En nem basztatnam ha nem tudom miaz.