Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csavarokat,szerintem csillag.
En nem basztatnam ha nem tudom miaz.
Kettetort?
Elveszett?
Hajlott?
Letort a gumis resz?
oké-oké, de mit kell tekergetni? Ez itt a kérdés :D
Esetleg átmenetileg?
Kösz, ez jónak tűnik, valszeg meg is veszem. Már csak valami átmeneti megoldás kellene mire megjön.....
Javasolnék egy ilyet: [ link ]
Radug,tekerget,orul.
Fojtószelep szinkronizálásban valaki tud segíteni? Egyetemen megvan hozzá a felszerelés, már csak nekem kéne tudni hogy mi a menete :D
Ma lőttem egy 3913-as dot-os PR2-t náluk.................34e valahányszáz.
Ezis letudva.

Van pár neten is megtalálható bontó, egy nap alatt elküldik általában.
Sziasztok!

Ma reggel hirtelen úgy DÖNTÖTTEM, hogy vásárolnék váltókart, kuplungkart és indexet.

Elsősorban váltokarra vágyom.

Esetleg van valalkinek? Honnan lehet leggyorsabban beszerezni?
(2006-os SV)

Köszi
tervben van, hogy elárasztom a piacot a termékkel és mocskosul meggazdagszok belőle, de ahhoz még dolgozni kéne vele sokat amihez viszont lusta vagyok
Rendben,én is erre gyanakszom...Köszönöm:)
Szia, alapos elázás után én is hallottam nyikorgó-nyikkanó hangot, de csak kb 40km/h körülig, afelett elnyomta a menetzaj. Minha az első futómű felől jött volna, de láncolajozás után megszűnt a jelenség.
Hejjhó:)
Egy problematika miatt kérnék segítséget...
Hétvégén csapattam egyet Österreichben, és kigyorsításkor valami nyikorgó hangot hallok, ahogy elengedem a gázt megszűnik a nyikorgás, ahogy bemelegszik a blokk egyre erősebb gázadásra ez a fütyülés:(
Észrevettem ,hogy a lánc ki van fényesedve,trehányságom miatt aznap nem volt sprayvel kezelve a lánc...Lehet hogy az nyekereg? LÉgyszi valami tanácsot adjatok ,mert már húzni sem mertem neki,nehogy pofára esés legyen...Gumikban elég a levegő, fékek elvileg rendben...THX aki segít
gyere egyél egy mecsekburgert és csinálj nekem olyan világítás késleltetős dolgot
revolutionmotor.hu-t is érdemes lenne megnézni. Nem áll érdekemben a reklámozása de eddig minden gumit olcsóbban tudtak szerezni és a legfrissebb dottal
Nekem még kevés a saját tapasztalatom, de Michelint akartam mindenképp ezért utánaolvastam néhány fórumon, a PR2-ről szinte mindenki csak jókat írt, mind tapadás mind élettartalom terén és személyes ismerősöm is ilyet használ az SV-nél komolyabb túramotoron nagy-nagy megelégedéssel, a PR3-ról viszont meglehetősen vegyesek voltak a fórumokon fellelhető tapasztalatok. Többen PR2-re váltottak vissza utána. A PR2 és a PR4 közt vacilláltam, végül a PR2 mellett döntöttem.
Beszerzésre az R17.hu-t javasolta a szerelőm, van náluk árgarancia és komolyan is veszik, érdemes lehet náluk is megnézni a kiválasztott típust.
én itt szoktam megnézni melyik gumi kb mire jó: http://www.mbmgumi.hu/?oldal=m...

...és az itteni apróhirdetések között vannak akik hirdetnek nyugaton tultárolt gumit jóáron (ált nekem 1 szezon 1 gumi a túrásabbak közül)
összel vettem igy miskolcról 3 éves pr3-at,elötte ugyanonnan diablót
Pirelli angel,michelin PR2-től mindegyik jó sporttúra.
Ha sportosabb akkor Power,Rosso II.
Sziasztok!
Tanácsot kérnék! Gumi vásárlás előtt állok, mit vegyek 650 N-re? Vegyes használatra, két személy, város, túra, tempós hegyi szerpentin, pálya kizárt.
Most először és talán utoljára szeretnék új gumit. Talán Michelint de melyiket? A új Michelinekről mi a tapasztalat? Mit ajánlanátok aminek jó a futás teljesítménye és jó az ár érték aránya? Illetve honnan érdemes venni? KÖSZI!
Nagyon nyüstölöd.
végülis mindegy, mert 9,5L/100km-el számolják el a magánhasználatot, ehhez képest 4,6-ot evett országúton és 5,2-t a pályán
Ha a cég fizeti nemmindegy?
jó ötlet még kevesebbet is eszik