1000-es SV-re szeretnék dobozartó konzolt és hátsó dobozt venni. Nincs valakinek használt eladó? Esetleg tudtok egy jó helyet ahol újan is olcsóbban hozzá lehetne jutni?
A vázon alul 2 lapos vagy szögvas meg némi csavar.
A teleszkópon csak bilincs jöhet szóba.
Én nem raknám az alsó villahíd csavarjaira.
Bár lehet oda is.
Szia!
100%ban kötekedésmentesen kérdezem, mitől illetve miben jobb szerinted a Motul, mint a Repsol?
Enyémben Repsol van, nem az ára miatt, de korábban DRZ-mben elég jól bevált, így most az Sv-be gondolkodás nélkül azt vettem.
Saját vélemény:
A 10W-40es bázisoljat valahonnan megveszik a gyártók, kicsit adalékolják ahogy szeretnék, de igazából mindegyik bőségesen ellátja azt a feladatot amit a Suzuki gyárban kb 10 éve, a tervezéskor neki szántak.
Sziasztok!
Ha valaki lát benne fantáziát, akkor van egy gyári (DENSO, Japan), de sérült vízhűtőm második generációs SV650N-hez.
A sapkánál kapott és úgy hajlott meg a hűtő, emiatt ott immel-ammal ereszt egy-egy cseppet, ha 90+ fok fölé melegszik a motor városban.
Valamint van egy pár eslő féktárcsám is, amiből az egyikbe van egy nagy nyolcas, de a másik patika.
Valamint lehet hogy megáválok a Diabloimtól és kipróbálok valami mást, ami jobban tapad. 4-5 éves gumikról van szó, de csak én használtam eddig. Körömmel finoman is nyomkodhatók hideg állapotukban is, melegen meg pláne.
Képet küldök, árat írok, ha van egyáltalán érdeklődő. Ha nincs, akkor megtartom tarcsiba őket, de most jól jönne egy kis pénz. Kótyavetyélni nem fogom
Sziasztok! Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen doboztartó konzolt érdemes venni, vagy melyiket kell elkerülni. Valami ésszerű árban keresgélnék, de ebben nincs tapasztalatom. A motorom SV 650K5. Segítséget előre is köszönöm :)
A banner akksiról....ugye volt akinek nem jött be, de nekem igen......most beindítottam a gépet amit nem tettem január óta (ismert vagy nem ismert okok miatt) és előtte sem sokat járt mert szeptemberben gurultam vele utoljára és vagy 2X indítottam kb 20 percekre.....és most a több havi állás után több mint 3 évesen a banner könnyen indított.....ja, és soha nem kezelgetem, nem csepptöltögetem hanem leszarom bent a helyén ahogy van...lehet, hogy pont ezt hálálja meg sima működéssel, mármint azt, hogy békén hagyom a francba és nem baszogatom állandóan...
Nincs mit. Ha jól emlékeszem a tankot emelni kell és le kell venni a levegőszűrő házat is. Bal oldalról lehet látni a cuccot, de nem emlékszem onnan hozzáférsz-e a csavarhoz.
Ok.holnap.
Az a lènyeg,hogy mèg mielőtt el kezdenèd állígatni a csavart,javaslom hogy a pozícióját jelöld meg,pl alk.filcel,hogy ha szarabb lessz az állítás után,vissza tudd állítani az eredeti pozícióra.
elsőnek befelè tekerd azt a csavart egy kicsit kb.negyed fordulatnyit.
ja ès hideg legyen a motor!
1000-es SV-re szeretnék dobozartó konzolt és hátsó dobozt venni. Nincs valakinek használt eladó? Esetleg tudtok egy jó helyet ahol újan is olcsóbban hozzá lehetne jutni?