Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Valamiért nem tudom elküldeni a képeket,hibával visszadobja.
Írjál rám légyszíves:csurgai.gabesz@gmail.com
Ugyanazt a funkciót betöltő cucc 1500 vagy 4500 az nem mindegy.
Most komolyan.................a rózaszín ugyanolyan rózsaszínkénz jön le és kétévente mint mikor beleraktam.

És megfordítom...................fenének rak valaki 300v-t egy utcára használt hétvégimotor gixxerbe ha ezt az 5100 is tökéletesen kielégíti?
Nekem és általában akikről tudok, azoknak a gyári volt benne, és bizony valamiért volt benne vízkő.

Drága, hát ezt mindig élvezem...
Igen kell bele 2l meg 1l desztvíz, az 4500Ft. Igen te belerakod a rózsaszínt, az 1500Ft. Hány évre is? 4 évre? Az alig havi 60Ft különbség.
Ezt bírom az olajnál is, megveszi inkább 9-ért a Repsolt a 11-es Motul helyett, mert hogy drága. Ha évi egyszer cserél olajat az nincs havi 200Ft. Fő, hogy jót kap a motor... Bár nekem végül is mindegy, nekem mindkettőn kb. ugyanaz a pénzem van, de hogy nem sajnálnék 2000Ft évente egy hobbi járműbe az is biztos.
Persze sok kicsi sokra megy, de (sajnos saját) tapasztalatom alapján az olcsóbb sokszor drágább lesz a végén.
Itt forumon olvastam 2-3 embertol.Nem sv sek es nem tudom elotte mi volt nekik benne es mi maradt ami ilyen reakciot valt ki.
De teny hogy draga.
Én 8 éve árulom és még senki nem panaszkodott hogy ilyen. Sőt nem egy barátom és a saját motoromban is ez van, és nem válik ki belőle semmi.
Viszont hozzáteszem, hogy hígítani nem nagyon szokás.
...ja, 2004-es a biciklim.
szombaton megvettem :)))
1: nincs valakinek olcsóért elfekvőben gyári rendszámtáblatartó idomja?
2: hol érdemes javíttatni?.. teleszkópban cseréltetnék rugót, olajat, szimeringet, plusz a fékmunkahengereket rakatnám rendbe valami felújító készlettel...
köszi
z
Sziasztok.
Valaki mondja már meg nekem,hogy a 2001-es 650-esbe van-e ilyen gyárilag,vagy csak az enyémbe kókányoltak bele egyet?
Devan 70/6321-829
Ok,reggel megcsinálom a képeket,aztán küldöm!
olyan van aminek a szivacsát szétfaragtam,dobozt tettem rá,
Sziasztok! Valakinek nincs elfekvőben esetleg egy Sv hátsó ülés eladó? 2003-
Üdv tsanyi! Írtam email-t!
Szia. Küldj már pár képet az alex_94@citrimail.hu címre. Ott az árat is megbeszéljük
Nekem van.Nem túl szép,de nem lyukas.Olcsó pénzért megszámítom... ;)
Felesleges divatolás ez a cucc.Simán megteszi a kereskedelemben kapható.............én világ életembe valami GLYCUNIC-ot toltam bele mert ez kapható az autósbótban. 800-ért plusz felesbe desztvíz ugyanonnan 200-ért vagy hogy.És marad mindig vagy másfél liter amit kiöntök kétévmulva.
Fasza... Jó drága volt. Még jó, hogy van otthon az autóba használ rózsaszín cucc.
A motulos cuccra sokan fujnak hogy kiválik belőle valami szemét.
Köszi Zoli, én is a 10nm-re emlékszem, mert valahol már láttam a manualban, de akárhogy lapozom az Istennek nem akar ott kinyílni manual.

De ez fehéres csúszós szmötyi aggaszt, ha ilyennel még nem találkoztál. Motul van benne 50-50% arányba tescoba vásárolt desztillált vízzel. Namost... vagy a desztvíz nem az, aminek lennie kéne vagy a Motulos cucc ilyen.
Nem.Ha nyomatékra van húzva nem kell semmi.
Ha jól tudom 10 Nm de ez csak fejből van meg kéne nézni a manual-t.
Olyan csúszós sosem volt nekem de nem is szeretnék.
Aluhoz való autósbolti fagyállót raktam bele gond egy szál sm és nem is csúszik,nem válik ki belőle semmi.
Jah, és még valami. A hűtőben nekem olyan cucc van learkódva, mint a krém, csúszós! Elképzelhető, hogy ez a cucc a MOtul féle (sárga) hűtőfolyadékban lévő kenőanyag, ami keni a vízpumpát? Amikor megláttam, nagyon megijedtem, mert azt hittem vízkő vagy valaki kicseszett velem és beleöntött a motor hűtőjébe valamit.
Sziasztok!
Lekaptam a gép két oldalsó fedelét, hogy a tömítéseket kicseréljem. Még a gyári tömítések voltak rajta, viszont úgy láttam, hogy nincs oda kenve tömítő paszta, vagy ha volt, akkor nagyon finoman. HA visszarakom az új tömítések alá kenjek ilyan pasztát? Érdemes? És hány Nm-rel kell lehúzni a fedelek csavarjait?

Köszi a figyelmet.
N-es vagy LSL kormánykifli nincs vkinek eladó vagy még fel nem szerelt allapotban véletlenül!?
Ha érdekel nem gyári idom sokkal olcsóbban, némi barkácsolással, akkor szólj.
Köszönöm, írtam neki!