Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És hol kapok ennyiért?
Igen és olyan mint a többi kínai....viszont ha ennyiért vennéd meg akkor ezért már kapsz yuasa-t is.
Sziasztok.
Aksi vásárlás előtt vagyok,sajnos a yuasa nagyon drága a pénztárcámnak,de a legolcsóbbat sem akarom.Ezt a fajtát ismeri valaki közületek?link
szia
gyári is van, enyém is ilyen volt ( adatlapomon megnézheted ) .
Volt.
Gyari extrakent dragan.
Masoljak is.
Sziasztok,

Tudja valaki esetleg hogy az SV650SF (azaz teljesen burkolt) verzió egy hivatalos széria model, vagy csak valaki elkezdte gyártani az oldalidomokat hozzá, és ezt a nevet kapta? van egyáltalán gyári oldalidom?
Mért a tiédnél mi a baj?
Át.
Az,h valahol áthúz attól még az világít és teszi a dolgát.
De jó lenne ha nekem ilyenek miatt kéne aggódnom a vizsgával kapcsolatban
Köszi!
Kell azt tisztítani vagy cserélni?
kartergázlecsapat
Sziasztok! sv 1000-ben a levegőszűrő mellett az a kis olajos dörzsiszivacs jellegű valami az micsoda és mi célt szolgál , valaki meg tudja mondani ? KÖszi!
Át fog menni nekem ezzel a problémával kpm-nél honosításnál? "Sziasztok! Az lenne nekem a porblémám a mocival, hogy ha gyújtásnál irányjelzőt kapcsolok akkor a hátsó ledsorból mind2-ből a felső 3 led villog az irányjelzővel. 2005-ös N-es sv 650. Előre is köszönöm a segítőkészségeteket.:)"
Adatlap. mail...
Méricskélés alatt mit értesz? A spurit az ki próbólom.Valahol máshol lehet veled kapcsolatba lépni veled?
Némi méricskélés nem ártana, de ha végigtolsz egy spuri adalékot ( link ) rajta lehet, hogy javítana kissé.
Ha megoldódik megtartom magamnak ha nem akkor úgyis olvasható lesz mindenhol.
Üdv tsanyi
Inkább fent van ez a jelenség 7000-8000 környékén.
Az ki maradt a listából,gyertya is volt cserélve.
Tenyleg nem tudom mi történt, mi lett vele? A Red Baronnal kapcsolatos mert arról meséltél... remélem sikerül megoldani a dolgot
ja ..oszt majd újra lesz remélem..
Mi lett vele, elvitte a cica?
Szerezz egy veres lofejet es tedd be nekik az asztalra.