Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a helyzet, hogy nagyon mennék az Fr.-Transzfogaras-Transzalpina túrára. Csak úgy kíváncsiságból.
Bár egy hátsó doboz és tanktáska is elég lehet a négy napra.
Van előrehaladás a vas ügyben ,vagy állóháború van ?
2 laptopunk feleannyit nem tud és 7 illetve 8 van rajtuk, a gép nem lenne akadály.....rég eladtam a 286-ost.
ez is igaz, ha csak sima netezésre kell akkor lehet jobb lenne valamelyik közkedvelt Linux, simán letölthető és telepíthető 1 kattintással, semmi extra tudás nem kell hozzá.
Na ez jól hangzik, majd
Hááát nem kerestem, de ha eljössz akkor együtt megkeressük.
Sanyi az én virágnyelven azt kérdezi ,hogy esetleg belebotlottál e már a
dobozösszekötőmbe
Nekem is van fénypostaládám !
De azt mondják ,hogy ha régi a láda ,akkor nem fér bele.
Lehet hogy venni kellene egy új ládát ( nem összetéveszteni a ladával)
Egyébként az Xp tökéletes, csak hát elvben nem foltozzák már (most mégis, mert túl sok fertőzött gép lett hirtelen), illetve nem fogják hamarosan.
A 7-eshez vas kell, különben szar, lassú, szenvedős.
ha a 7 szobás házadba akarsz redőny alá valót akkor talán tudok segíteni, megpróbálom átküldeni fénypostával
Nekem is úgy tűnik, de virágnyelven akarom amit akarok...
kicsit mintha elbeszélnétek egymás mellett
Lehet, de még nem tudom mire használnám viszont a zikszpé ugye már nem túl jó...
Itt van vagy 14-15 fok, nem is érzem, hogy motoroznék... nekem 20-25 fok páramentes környezetre van szükségem
Egyenlore fazok........kaja utan meg hasogatok.
Bar a derekam most is.
Tanulok, csak felnézek lazulni...
Az nem 710-es alkatrész?
Fenenek nem motoroztok olajtema helyett?
Kéne a 7-es ablak....
Közben rájöttem, hogy nem GS, tehát az ellenőrző ablakon keresztül láthattad a habzást... sima pára és olaj keveréke is lehet, ha rövid távokon használod... Azért ez a Repsol egy szar, nekem elég meredek dumának tűnik, de ez is egy vélemény.
Egy időben hamisították, illetve lehet most is gondolom, lehet belenyúltál.
Én lassan két éve 10W50 fulsint Repsolt használok, haverom szintén GS500-ban, ami léghűtéses, soha semmi bajunk nem volt vele.
Honnan veszed, hogy habzik, miből vetted le?
A konzolok teljesen egyediek, még rajz sem készült róluk.
A krómszár kérdés úgy látszik megoldódott. Azért köszi!
Nincs mégegy olyan olaj ami ugy habzik mint a repsol. Nem kötekedésből. De egy szar!
Sziasztok gömbölyű SV-re keresek hátsó sárvédőt ha van valakinek és eladná ne tartsa magában
És a konzolok egyedi gyártásúak, vagy az ezresé lett átszabva csak?

Látom keresel becsúszószárat, nekem pont lenne egy :) írj mailt
Szia!
Én szereltem a saját N-s 2006-ra semmi extra, pár db laposvas pár db csavar, kis fúrás-faragás hegesztés, türelem és kitartás. A vázon ott a helye csak fel kell csavarozni.
Egy pár kép,/ bocsi! a vas egy kicsit bogaras, mint a gazdája/.