Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még motor papír sincs nemhogy terv...
Vasarnap mentrm 278.56 km.t.
Mondjuk a derekam majd leszakadt utana dzocal valahogy ki kene bekkelni hogy ne legyen gaz tovabb.
Ataa ek horvatoznak en meg megyek egy nagyobbat juniusban.
Hogy lesz igy meg iden a 18756km?
Pihenes.
Majus 1-4 van valami terv?
Nem látszottál olyan combosnak hogy csak úgy dobálj 190 kiló minőségi angol szupertechnikát.
Hagyjuk már triumphot jobb estéken az ágy mellé dobom
Hogy vennenk sertesnek egy lom emliteset?
Kis hornet napi rendszerességgel 10ezres fordulat felett van használva és 0az olajfogyasztas lehet azért mert honda ? nehogy bárki is sértésnek vegye
Sziasztok!

SV650s 2003 utáni ra keresnék túradobozt és tartót!
Nekem 3nap 800kmm osztrák szerpentinezés alatt evett meg kb 3 decit. utassal, megpakolva és nem kímélve. Ezen kívül 8ezer km alatt semmit nem fogyasztott, szóval szerintem teljesen normális.
szerintem ne foglalkozz vele.
A pályanap után és a második alkalommal is kb 2-3dl.
Aztán vihetem akkor hengerfejeztetni?:)
Szerintem nem.................bár ne vedd kp-nak................nem vettem le soha...............az enyémen a vezérlés fedőnél nem kellett.

És vekni.
dekni
Aki cserélt már dekli tömítéseket az SV-jén, az leengedte az olajat előtte vagy a hűtővizet? Le kell engedni egyáltalán?
Tök felesleges a 7200...............5100 tegyél bele nem lesz vele gond.
Mennyit eszegetett?
Ha be van indítva..nekünk már alapjáraton sem csinálja..terhelés alatt meg főleg nem. Csak is gyújtásnál van baja. :s
ha megvárod hogy egy kicsit kopjon, akkor a forgattyús házba lefolyó benzin majd visszapótolja. Vagy a vízpumpa felől a szimmeringen beszivárgó víz. Mindkettő jó a szintentartásra
Hát én nyíregyházára viszem mert itt lakunk. Itt nem tudom milyen szigorúak, de csak jobb lenne megoldani a problémát.
Csatlakozom.
Nálam is hasonló a hiba. Felső sor kicsit elhalványul.
Gyújtáson eléggé látszik, alapjáraton már kevésbé, gondolom terhelés alatt meg egyáltalán nem.

Az SV-k eszik általában az olajat?Nekem 1x pályázás után kellett tölteni és most néztem,h télen vhova eltűnt ( de sehol nincs nyoma ). Nem sokról beszélünk de akkor is...motul 7200 van benne (piros, eredeti)
nézd... nekem a rettegett mozaik utcában 50% első fékeltéréssel (!) ment át autó, úgy, hogy szintén honosító vizsga volt, tehát a szokásosnál szigorúbb.
Mi is a ledes irányjelzőre gyanakodtunk. De tettünk fel égőset és szintúgy csinálja. Csak nekünk muszáj lenne megcsinálni mert külföldi a moci és menne kpm-hez..ott meg tuti belefognak kötni.
Ha nem tudod mikor, vagy rég volt cserélve a gyertya, akkor nekem ez az első tippem. Ha tesztet csinálsz, akkor nem elég ha látod szikrázni, mert sokszor a szikra nem elég erős, hogy begyújtsa a "cuccost".