Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresd Atix-ot.
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy bontott Suzuki alkatrészekért hova érdemes fordulni vagy ki tud segíteni a beszerzésben?

Köszönöm szépen!
igen van... mesélj még :)
Ezeknek van valami bevonat a karmantyu horonyban ?
Fogadjunk, hogy a kiszerelt karmantyúkon nem fog tudni hibát mutatni. Sőt, senki sem.
Sziasztok.
2001-es sv650-re keresek hűtőt. Ha van valakinek írjon és megbeszéljük az árat.
Köszönöm a segítséget, keresgélek. szép napot
Ha féloldalasan kopik a betét, akkor valamelyik dugatyú szorul. A szerelődnek igaza van, fékfelujitás kell, amihez egyértelmű, hogy uj karmantyu és porvédö kell, meg Szaktudás. A fék karbantartására kiadott pénz nem ablakon kidobott pénz. Ha bizol a szerelődben akkor mindenkép csináltasd meg vele, vagy menj a kék holdba.
Szerintem igen.
Kell hozza egy kis szakertelem meg batorsag.
De ne fofekhengert nezz hanem nyereg felujitot tokico uszo nyerghez.
A jobb oldali tárcsához tartozó betéteket ette meg,azon belül is a bal betét elejét a jobb végét. Elméletileg szétkapta teljesen, és ő mondta, hogy karmantyú és porvédő csere kellene. Tud rendelni 10.500/pár, de ugye 2 pár kellene. Fölöslegesen nem cseréltetném ennyiért, szerintetek nézessem meg mással is?!
Egyébként az italmondónál rengeteg fekalkatrész van Nissin -hez. Jó keresést!
Hello! Italmondo bt-nél keresd a Nissin 15. 8 mm fékjavitó készletet Nissin főfékhengerhez. Ez gyári cucc. Made in japan.
A fofekhrngertol nem eszi aszimetrikusan a betetet.A feknyeregtol viszont igen.
Ez lehet berohadt csuszkaktol meg dugattyutol is.
Teljesen szet kell szedni es elpucolni.
És igen, ezt is lehagytam.. 2006os SV 650S- re keresném!
Jogos a kérdés, főfékhengerhez kellene. szerelő srác szétszedte, mert nagyon asszimetrikusan ette a betétet. az ő elmondására támaszkodom
Ezresre hatotvenesre svre suzukira yamahara hornetre yarisra swiftre x5 re?
Hello! Hova kell a karmantyu? Féknyereg, főfékhenger, kuplung munkahenger?Pontosíts!
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék tud-e valaki karmantyút és porvédőt valahonnan? 1000+1 helyen kerestem már, nem sok sikerrel..
Lánccsere után feszíteni akartam a láncon és már úgy rágta le magát az anya. Elötte nap simán kézzel tekertem rá. Gondolom valami retek volt alatta. Esztergáltunk új tengelyt.
És mitől?
Én épp így jártam a tengellyel.
Nem a sofori kepesseg a lenyeg hanem az emberi hulyeseg a megrendelo es a fuvaros relaciojaban.
Meg hogy mennyi eszement dolgot szallitattnak eszement emberekkel.
Láttam 1-2 részt....nem tetszett, kb úgy mint az alaszkai sofőrködős műsor.....inkább nézem a tajgai megoldásokat...
Ez a shipping wars egy igen vicces musor.
Kamionisoknak nezni kene.
Én nem postázok így ha megkeresed Fr-t (motoralkatrész.eu) akkor szerintem vele tudsz egyezkedni.