Teljesen jó! Nekem a motorozz-hu-ról Petya csinált egy fasza monokey tartót. Jól dolgozik, frankón megcsinálta! Mondjuk komoly igénybevételnek még nem lett kitéve, ez az év is mocskosszarul indult... de messze még a vége!
Ja hát hallotam már hogy ezek ilyenek csak eggyik srác azt fujta hogy minél előbb ki kell csernélni mert széthullik :S!Amugy 22.000 km van a gépbe!
Ja és még 1 kérdés:) azt szeretném kérdezni hogy milyen olajat ajánlotok bele mert most akarok benn olajat cserélni!Nekem azt mondtzák hogy Castrol Actevo 10W40 est kell bele! Köszi!
Helló!
A kuplung kosár zörög. Ez amolyan sv 1000 betegség. Működést nem befolyásolja. Kicserélheted de valószínű ,hogy hamarosan az is zörög majd. Enyémen is zörög meg nagyon sokunkén is.
Hello! Pár hete vásároltam egy 2007 es 1000 Sv t és kuplungjka elég hangos!sztem! Ha be huzom persze csendes! meg néztem egyx haver sv jét abnba dupla annyi kilométer van és nem ennyira hangos :S
Szerintetek mit lehetne vele kezdeni?mert engem kicsit zavar! Köszi!
üdv
lenne egy kis problémám a kis sv-vel
Lemostam ma a karbikat brigécilollal illetve fokgefével a helyükön (szivó rézt le fóliáztam) és most olyan problémm van vele hogy 4ezer alatt nem nagyon van motorfék illetve olyan mintha levett gyujtással mennék olyan hangja van. A karbiszintkorn mérőm pont most nincs itthon de állitottam fülre rajta egy keveset és most van motorfék de a hangja még mindig nemjó szerintetek mi lehet a baj?
Hihetetlen számokat írnak itt a népek. 26E km egy gumival... Csak új gumijaim voltak mindig Bridgestone, Pirelli, Dunlop de egyik hátsó se ment el 10E km-nél többet, és nem én vagyok a Rossi.
Amúgy nem hinném.
Kevés az időm.
Csak hétvégente macerás ezt művelni.
Amúgy kicsit csálé a bal oldali tartó de évente 1-2 túrára megteszi.
Csak azért álltam neki mert a motech tartó 150 euro lenne.Emmeg eddig 3000 pénzben van.
Nem csinálod "maszekba"? Nekem is jót csináltál
Grillrács tartó rács coming soon.................
Ha visszaolvasol sokan a Motult részesítik előnyben.
Ja és még 1 kérdés:) azt szeretném kérdezni hogy milyen olajat ajánlotok bele mert most akarok benn olajat cserélni!Nekem azt mondtzák hogy Castrol Actevo 10W40 est kell bele! Köszi!
A kuplung kosár zörög. Ez amolyan sv 1000 betegség. Működést nem befolyásolja. Kicserélheted de valószínű ,hogy hamarosan az is zörög majd. Enyémen is zörög meg nagyon sokunkén is.
Szerintetek mit lehetne vele kezdeni?mert engem kicsit zavar! Köszi!
lenne egy kis problémám a kis sv-vel
Lemostam ma a karbikat brigécilollal illetve fokgefével a helyükön (szivó rézt le fóliáztam) és most olyan problémm van vele hogy 4ezer alatt nem nagyon van motorfék illetve olyan mintha levett gyujtással mennék olyan hangja van. A karbiszintkorn mérőm pont most nincs itthon de állitottam fülre rajta egy keveset és most van motorfék de a hangja még mindig nemjó szerintetek mi lehet a baj?
vissza az életbe:)
ahogy látom akad itt néhány régi arc :)
36X50X6 a mérete egy alkatrész katalógusban.
Valaki tudja esetleg a régi tipusú sv-nek a kislánckeréknél lévő szimering méretét? illetve hogy cserélhető-e kivülről?
A pr2 futasat.
Mennyit bir.
Meg harom het es megy fel az uj cucc.
Sokat nem megyek addig az biztos.