Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,inkább fent 7000-8000 környékén de nem emlékszem pontosan.
Sziasztok!

Egy jó vétel:

TL 1000 S
E-mail ment.
nem olyan megbizható mint egy suzuki,szereti a hasát,de mindezt leszarom mert egy betyár vigyorgenerátor
3000-4000-es fordulat környékén?
az enyém is ilyen.

azt hittem, a ledes indexekkel kúrták el.

amikor visszaszereltem a gyári indexet, akkor láttam, hogy továbbra is ezt csinálja.

jellegzetes testhiba, de én lusta vagyok méregetni meg hibát behatárolni. a féklámpám működik, az indexem működik, innentől nem érdekel :-)
Sziasztok
Olyan problémám van az sv-mel ,hogy gáz adásra rángat,kihagy.Álló helyben nem vehető észre csak terhelés alatt.Ha nagy fordulaton váltok minden sebességben akkor nincs rángatás.Szinkron volt,levegő szűrő tiszta,hibát nem ír.Amiről szó van az egy 2004-es 650-es sv.Valaki találkozott már ilyen problémával?Válaszokat előre is köszönöm!
Mesélj a Shiverről,egy cimborám mindig ilyet akar,érdekelne a véleményed!
a kosz meghúzáskor az első menetekhez megszorult,nincs ebben semmi extra
Széép! Örülök, hog ymegoldódott és kössz a képet, lehet rajta "Kálámbóskodni"
Mintha alászorul volna valami. .....a fene tudja, a lényeg, hogy most már jó.
Kicseréltem a hátsó tengelyt anyástól.
Nem tudom hova tűnt a menet. Légkulccsal sem jött le.

Atix83-nak köszönöm a tengelyt!
Sziasztok! Az lenne nekem a porblémám a mocival, hogy ha gyújtásnál irányjelzőt kapcsolok akkor a hátsó ledsorból mind2-ből a felső 3 led villog az irányjelzővel. 2005-ös N-es sv 650. Előre is köszönöm a segítőkészségeteket.:)
No, ha ez összejön és tartós lesz akkor ezzel nagyot szakíthatnál. ...már nem ezen az egyen hanem a beköszöntő dömpingen.
Már nagyon rég töprengem ezen: szerintetek az újabb DL650 műszerfalat fel lehetne ekkenteni (természetesen úgy , hogy működjön) (van fokozat kijelző, üzemanyag szint (ahhoz mondjuk kell dl pumpa is amibe van)) ?
OK, köszi, este, ha hazaértem, megy majd a mail.
Ha gondolod , egy kötelezettség nélküli árajánlat tételre küld el hozzánk (emailom publikus többit ott)
Ezen felsírtam .
Jó, akkor nem sík hanem sok kör egymás után.
Joci úgy tűnik gépműhelyben dolgozik, talán ők.
Nem tudok olyan ifjabb (20 évnél) motort amihez van, de persze ettől még lehet csak nem találkoztam vele, az alap az, hogy gépműhelyes garral nem vállalja, ezt csak eladásra szokták csinálni elég aljas módon.
Nah kell egy dugó és hengerszett meg ránézni miben különbözik a két elektronika.............ha különbözik és utána ha stimmel szarni a hülye 400-as marhaságra.
Gondolom, 650-es hengerfej mondjuk még nem volt a kezemben, de 400-as-, meg 650-es karbim is akad..
Hengerfej meg karbik kérdésesek.
Na, ez a verzió még nem jutott eszembe, akkor sima ügy, csak rendelek 400-ashoz 2 hengert, aztán már küldik is a 650-esét.
Az a szar amúgy, hogy egyébként teljesen rendben van mindkét blokkom többi része, a hengerek meg különösen..
De már csak kíváncsiságból is, megpróbálok utánanézni, felmehetnének-e a nagyobb cylik..