Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlore csak az jut eszenbe hogy akkor nem fajt ennyire a derekam es nem dolgoztam hatig mikor 12:30 a hivatalos vege.
Semmi nosztalgia ?
Húsvétkor, ilyenkor már vagy Senj-ben, vagy Starigradban voltunk.....
Értem, köszi a gyors visszajelzést!
szia
nem az enyém volt, a hírdetések között láttam de már tegnap este nem volt fent. 40 000 ft-ért hírdették LSL+ kormány. szerintem hamar meg is vette valaki.
Szia, megvan még a kormány?
engem 79-ben még nem tudtak ilyennel átverni, akkor még csak a cicin járt az eszem
Nem mondom jó üzlet, de én is vettem 79-ben Marantz quartz órát (sok zenés számológépes!) 1000-ért a keleti aluljárójában igen megbízható árustól (első osztályú nájlon szatyorból vette elő a terméket)......végül is jó kis óra volt, nem bántam meg....hátha Te is így jársz ezzel?
most hogy mondod, jól átvertek vele, tényleg réz lehet
És ez mi?...valami rézlemezre tippelek....ilyen olcsón adtad a gépet?
Melyik manual-t nézted?......az ezrenél (de amúgy az összes sv-nél) az önzáró van minden képen sehol sincs koronás anya, elég régen nem használatos és a manual-okban sem úgy van....
Zoli kérdésére linkeltem hogy mi lett belőle
Van egy 960-asom.Használt de működik.Jó lett volna valami ég mellé de akkor marad az RD32-es.
Majd jönnek a vízalatti felvételek.
Meg motorozósak.
akkor titokzatoskodj csak.
nemrég rendeltem egy topcam nevezetű kamerát, 13kHUF és 1080p/30fps, egynek nem rossz az sem.
Skoda már van igaz nem saját, de egy darabig még használhatom
Ehh..........
a gopro be van építve a tricopteremen
Akkor a gopro 1080-asodat akár kölcsön is adhatod juniusra.
Na majd hatvanévesen szerzel egy hárlit és lesz faterok motoron.
Félkarú rabló vagy póker?
Mi lett belőle? Skoda?
Sikeresen elvertem a motor árát, ebből már nem lesz motorozás
Akkor mindenkepp serult a menet.szoval en visszatekernem es addig hasznalnam mig meg nem jon egy masik tengely anyaval.
Hát megpróbálom még levenni majd légkulccsal, de 70cm-es nyomatékkulccsal meg sem mozdul amikor megszorul :(