Akinek 650-e van az duplára hajt akinek meg ezres az az egy csőre... ...értelmetlen, semmit nem hoz ha csak nem az esztétika a cél illetve az, hogy másképp nézzen ki mint a többi...persze ez is értelmes cél hisz fontos, hogy a tulajnak tetsszen a saját gépe...
Az Ixilnek nagyon szép hangja volt, de sajnos nem tudom, honnan szerezte az előző tulaj, aki felrakatta. Viszont sokkal mélyebb, komolyabb hangja volt, mint a gyarival.
Sziasztok.Most volt asz első olajcserém és amikor beleöntöttem a 650-esbe a 2300ml ami az oldalán van semmi sem látszott a kis ablakon öntöttem még bele és egyenesbe állítva a motort 2800ml ment bele és akkor volt középen az hogyan lehet?
Úgy érted, hogy görbe, hogy el van görbülve, vagy úgy hogy gyárilag görbe?
Pont ilyen kéket szeretnék, de szerintem túl széles lenne a két legközelebbi pont, ahova elkezdhetném felsorakoztatni a kezelőszerveket. Ha ez a távolság 40cm-nél kisebb, akkor jó lehet.
Mondjuk jobb lenne inkább 35 körül, de asszem a pazzaz szélesebb. Majd ha arra jársz, lemérnéd nekem?
Köszi
Egyébként nem attól van, hogy az el nem égetett üzemanyag-levegő keverék a kipufogóban durran be?