Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezt pont imádom benne
Egyébként nem attól van, hogy az el nem égetett üzemanyag-levegő keverék a kipufogóban durran be?
Ez jó hír
Háát nem tudom hova tettem, de meg kell lennie....azóta nem voltam méh-be.
Rá lehet rakni,csak egy kicsit dolgozni kell vele:)
Sanyi !
Ez szomorú hír a motorról.
Azt hittem már szervezed a húsvéti Horvát túrát.
Reméljük május 1-re kapsz forgalmit is.

A Zoli által nálad hagyott oldaldoboz összekötő , amiből kioperálta a törött csavart, ugye meg van még.
A kpm-nek annyira nem.
Amúgy az egy dobos nyitott is hangos.
A kinézet és a hang számomra a lényeg. Gondolom a teljesítményt különösebben nem befolyásolja. Így gyári rendszerrel nekem túl halk.
Akinek 650-e van az duplára hajt akinek meg ezres az az egy csőre... ...értelmetlen, semmit nem hoz ha csak nem az esztétika a cél illetve az, hogy másképp nézzen ki mint a többi...persze ez is értelmes cél hisz fontos, hogy a tulajnak tetsszen a saját gépe...
Az Ixilnek nagyon szép hangja volt, de sajnos nem tudom, honnan szerezte az előző tulaj, aki felrakatta. Viszont sokkal mélyebb, komolyabb hangja volt, mint a gyarival.
Akinek volt 650-esen dupla kipuf az mondhatna véleményt. Hangja, teljesítménye? Hol szerethető be, vagy hol lehet gyártatni? Milyen dobbal ajánlott?
Sziasztok!
Mi okozhatja, hogy visszaváltásoknál, motorfékezésnél durrog a motor? Mivel lehet meg szűntetni?
Nekem a régi SV-men az volt, Ixil márkájú. Szebb volt, mint az 1000-esnek, egészen feljött az ülés melle. :)
+ az olajszűrő
Sziasztok.Most volt asz első olajcserém és amikor beleöntöttem a 650-esbe a 2300ml ami az oldalán van semmi sem látszott a kis ablakon öntöttem még bele és egyenesbe állítva a motort 2800ml ment bele és akkor volt középen az hogyan lehet?
Úgy tudom, hogy nem, de annak a mintájára lehet csinálni elosztót a 650-esre is
Arra én is kíváncsi lennèk,hogy az SV1000-res kipufogó rendszerét rá lehetne-e tenni 650-nes kistestvèrre?
kuldtem mailt.
Mindent lehet csak akarni kell. :)

http://youtu.be/9HbseKKJud8
Sziasztok. 650-re lehet valahogy dupla dobot varázsolni? Kerestem de, nem igazán találtam.
A naptar johet.
Úgy érted, hogy görbe, hogy el van görbülve, vagy úgy hogy gyárilag görbe?
Pont ilyen kéket szeretnék, de szerintem túl széles lenne a két legközelebbi pont, ahova elkezdhetném felsorakoztatni a kezelőszerveket. Ha ez a távolság 40cm-nél kisebb, akkor jó lehet.
Mondjuk jobb lenne inkább 35 körül, de asszem a pazzaz szélesebb. Majd ha arra jársz, lemérnéd nekem?
Köszi
van eladóm is, igaz gőrbe
pazzaz van kékben.
occo.
Hosszabb tavra fouton is kell a sebesseg.