Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy letekered vagy leflexeleld.
Más opciót nem igen látok.
Amikor a kereket visszaraktam, én tekertem rá az anyát, kézzel simán rá tudtam kapatni. Azóta egyszer állítottam is már feszességet, akkor jó volt. Tegnap egyszer fel lazítottam, állítottam, visszahúztam és utána még állítani kellett, és akkor szorult meg.
Csak nyomaték kulcsot használtam 100Nm-el.
Hogy tudom levenni az anyát?
Gyári robbantott ábrán koronás anya van sasszeggel ábrázolva. De nekem sima lemezes önzáró van, ez nem eredeti lenne?

Köszi!
Igen....rosszul rákapatott anya végighajtva ami tönkretette aa tengelyt és az anyát is.....nem is 1-2 darabbal találkoztam eddig, jellemzően gumisoknál fordul ez elő, de ha magadnak csináltad akkor talán nem ez a gond, olyan is van, hogy sár szorul be, de gondolom erre sincs nagy esély.
Megrendeltem a solvart-tól.13500ft.
Üdv!
Nekem a Kelle-féle van.
Felsaruzva nincs.
Kiválóan működik.
Amelyik szimpi azt veszed.
Sziasztok!
Láncot akartam feszíteni az ezresemen, meglazítottam. Aztán meghúzni már nem tudtam teljesen, csak negyed fordulatot, jelenleg visszafelé is csak negyedet megy. Csak nyomaték kulccsal volt húzva és egy hónapja simán kivettem a tengelyt gumi cserénél.

Valaki járt már így, mi a megoldás? Az önzáró anya lemezei vannak rosszul?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Van egy felesleges Sv650S 2005-ösről való lámpabúrám, tökéletes állapotban, ugyanitt tank alá hővédő! A kettő együtt eladó! Potom pénzért! Árat Te mondj!
Sziasztok!
Eladnám szeretett motoromat, most kocsira nagyobb szükség van. Ha érdekel, keress bátran!
+3630 3809546
Van gyárim ha kell. 70/6321-829
sziasztok
ha valaki túrásítani akarja az SV1000s-et itt a jó lehetőség, amennyiben még meg van.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Helló!Nekem a solvart-tól van,jól működik.Nem volt felsaruzva ,nekem kellett. Másnap itt volt.
Sziasztok.
Holnap akarok rendelni egy fesszabályzót a motorba,csak nem tudom eldönteni,hogy a solvart-tól,vagy a kelle kft-től rendeljek.Vajon mindkettőnél ugyan olyan jó lehet a minőség?
Köszönöm szépen!
jó a moci -- és végre egy jó fotó :)
Szia! Van hozzá kapaszkodóm. 70/6321-829
Sziasztok!
Valaki nem tud eladó hasidomot?
2000-es évjáratúra keresek ilyeneket:

http://img.jofogas.hu/images/S...

http://www.batszimot
or.hu/cont...
A szélesnél kizart a könyök zárás szerintem. Nekem az a baj, hogy igazan nemtudom eldonteni , hogy melyik is jobb mert mindegyiknek van pozitivuma és negatívuma, az is lehet, hogy a csutkát rakom vissza
Na ezt most újra elolvasva kicsit kuszán fogalmaztam
Szóval próbáltam ugye múltkor egy széleset. Nem mentem gyorsan, de éreztem hogy fogom a szelet. Illetve ugye a gyárival mentem már nagyobb tempót is, és 120 körül már pont jól jön ez a kis hátrafelé hajlása, mert így könnyebb zárni a könyököt.
Miért? A múltkor ahogy próbáltam ideiglenesen, nem győzött meg elsőre. Túl széles biztos nem jó nagyobb tempónál (120), mert ott már a gyári pont jó hogy nem annyira egyenes, mert tudom behúzni a könyökömet. Szóval még nincs eldöntve..
Hali, nekem egy ilyen van: http://www.futarmotorosbolt.hu...
nem nagy dolog a kábelek áthúzása te magad is meg tudod csinálni , csak jól meg kell figyelni hol-merre érnek el jobban! Ám én éppen azon gondolkodom, hogy gyárit kellene feltennem...
SV 650 (2000)-re keresek kapaszkodót!Ha valakinek van kérem jelezze!
Jó ez a fórum,sok érdekességet lehet itt találni!
Szerintem sűrűn fel fogok ide nézi :)
Ha érdekel valakit,én is dobok egy képet a mocimró
Köszi, de szerintem újat veszek ha veszek, mert elég messze laksz, postával együtt már nem is nagyon lenne olcsóbb
Nameg nincs ez még eldöntve.
Bár hétvégén felvonuláson beszéltem egy márkatárssal (típustárssal), neki pazzaz van fent, mondta hogy gyári kábelezés, csak elvitte egy csávóhoz itt Szegeden, aki áthúzogatta, hogy jó legyen, és jó
Még átgondolom, mert igazából nagyon szélesebbet meg nem akarok, nem akarok tükröket leverni a városban.
Szia!
Nekem van egy pazzaz kormányom kék
Ha érdekel eladó!

Az enyém nem görbült el, semmi baja a gyárinak. Csak a kinézet miatt cserélném le kékre. Talán az is jól esne ha kicsit egyenesebb lenne, bár az meg hosszabb úton lehet kényelmetlenebb..
szia,

az én kormányom is elgörbült, vettem rá simson kormányt vadi újat 2300 Huf ért, egész kényelmes.