Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, tudtok nekem segíteni?sv 650 n-re 170/60-as gumi felmegy?Volt már valakinek ezzel tapasztalata?Előre is köszi a válaszokat.
Magyar vagy behozott digó?
Amúgy FR-nél 100e-ret birt mikor eladta.
Kereskedésben van a motor,de így képek,és a leírtak alapján rendben van a gép,viszont ehhez képest alacsony az ára.Gondolom a km óra állása is befolyásolja az árát,de ennyire?550 ezer a moci.
A tulajt.
Hanyag,nemtörődöm,kókányoló,gyilkoló tulajnak a gépe se túl jó.
Hali, vigyél magaddal valakit aki látott már SV-t. Igazából nincs jellemző mindegyiknél előforduló hibája, de persze bármi lehet.
Sziasztok!

Mostanában lesz esedékes a motorvásárlás,és találtam egy nagyon jó állapotban lévő 2004-es 650S-t.A km óra állás 55ezer.Tudom,hogy nem ezt kell nézni,hanem az állapotát,de egy kicsit megtorpantam,főleg,hogy első motor lesz,és nem szeretném szervízből szervízbe vinni.Tapasztalatokra lennék kíváncsi,és tanácsokra,hogy mire figyeljek oda különösen ennél a típusnál(már,ha van ilyen).Köszönöm a segítsége
Így van, ki kell próbálni oszt jónapot....tudok adni ingyen próbára, van egy csomó kukaérett darab, de próbálni még jó...
Embere válogatja.Sanyinak nem volt gond másnak igen.
Fizikailag felmegy no.
Ugyanarra a felnire, mint amilyen a gyári? Nem lesz gáz a gumiprofilja?
?
Köszi a segítséget.
Szerintetek ez SV650-re felmenne előre?

http://www.ebay.co.uk/itm/3907...
Sziasztok.

Esetleg ha kell valakinek eladó ez a sárvédő 650esen volt rajta.
Mindent, azt tudom, hogy a tankot is leszedte hozzá. Ő ki?
Hát el, bár lehet hogy lesz még egy sv ami szintén kormány cserés lesz.
Van.
Persze.
Neked van befogód?.....furkálós?
A kuplungot is?....az eddig általában megtört és hamar elkezdett szorulni, de lehet, hogy volt rá jó megoldás, Surihoz vitted?
Akkor mostmár eladhatom a befogókat?
Másik villahíddal, de úgy kaptam kompletten (villahíd, befogó, kormány) és nem kellett a bovdeneket sem cserélni, ügyesen, simán elvezette a srác a régit.
Hogy lett megoldva? Vettél másik villahidat vagy megfúrás lett?
Kormány csere megtörtént, hogy mennyivel kényelmesebb így!
És igen.........felfér a 180-as gumi kisesvére.
ezt heti 1x beirhatnánk kérdés nélkül is :)
103 korul van a venti kapcsolas.addig jol vagy.