Kereskedésben van a motor,de így képek,és a leírtak alapján rendben van a gép,viszont ehhez képest alacsony az ára.Gondolom a km óra állása is befolyásolja az árát,de ennyire?550 ezer a moci.
Mostanában lesz esedékes a motorvásárlás,és találtam egy nagyon jó állapotban lévő 2004-es 650S-t.A km óra állás 55ezer.Tudom,hogy nem ezt kell nézni,hanem az állapotát,de egy kicsit megtorpantam,főleg,hogy első motor lesz,és nem szeretném szervízből szervízbe vinni.Tapasztalatokra lennék kíváncsi,és tanácsokra,hogy mire figyeljek oda különösen ennél a típusnál(már,ha van ilyen).Köszönöm a segítsége
Másik villahíddal, de úgy kaptam kompletten (villahíd, befogó, kormány) és nem kellett a bovdeneket sem cserélni, ügyesen, simán elvezette a srác a régit.
Amúgy FR-nél 100e-ret birt mikor eladta.
Hanyag,nemtörődöm,kókányoló,gyilkoló tulajnak a gépe se túl jó.
Mostanában lesz esedékes a motorvásárlás,és találtam egy nagyon jó állapotban lévő 2004-es 650S-t.A km óra állás 55ezer.Tudom,hogy nem ezt kell nézni,hanem az állapotát,de egy kicsit megtorpantam,főleg,hogy első motor lesz,és nem szeretném szervízből szervízbe vinni.Tapasztalatokra lennék kíváncsi,és tanácsokra,hogy mire figyeljek oda különösen ennél a típusnál(már,ha van ilyen).Köszönöm a segítsége
Fizikailag felmegy no.
http://www.ebay.co.uk/itm/3907...
Esetleg ha kell valakinek eladó ez a sárvédő 650esen volt rajta.
Persze.