Ezt hogy érted? Ha évre kérdezed, nem tudom, tovább bírja mint a tartós tej Ameddig van rajta ferodol, vagy amit mostanában raknak rá. Ha már csak 1-0,5mm, akkor cseréld, nehogy fémig koptasd, azt nagyon nem szereti a tárcsa, igaz azt tuti hallod, mert sivít.
Ha olyan kell bele mint a régi karbis SV-be, akkor nem 2, nem is 3, hanem 7lábú cucc kell bele, az ülés alatt megtalálod a biztosítékok mellett! http://www.ebay.com/itm/Suzuki...
És épp ezért lett kicsivel rosszabb az egyenes futása, gátló kéne rá, de amúgy a pályázók anno tettek bele ilyesmit és nem nagyon panaszkodtak, hogy rosszabb lett volna a gép, én nem mentem átalakítottal így nem tudok saját tapasztalatot mondani csak amit hallottam.
Sos Kinek van 1000-es SV je futómű átépitéssel,nekem vagy egy 750 k4 gsxr forditott teleszkop van benne a problémám a következő egyenesfutása vmi kegyetlen szar egyenesen életveszélyes 200 felett szitál az eleje megoldás ?
Ha esetleg mentel esoben mostanaban lehet , hogy beazott az elso hengered. En jartam mar igy. Ez a tipus hajlamos ra. Nezd at a gyertyakat. Komolyabb javitasba ne fogjal szerintem.
Kpm-nél voltál?
Azért kérdezem, mert június 1-én nekem is lejár, és gondolkozok, hogy hova vigyem. Megpróbáljam a kpm-nél olcsón, de nem biztos hogy átmegy, vagy vigyem rögtön maszekhoz majd' 3x annyiért, és ott átmegy? (led index, martin kipu, nem gyári rendszámtartó- de van világítása, van prizma)
Sziasztok!
Ma voltam műszakin persze mindenbe belekötöttek de csak jóindulatból "miért kék a hjelző, nincs E jel a kipuba, hát nincs rendszámvilágitás meg prizma.." na mindegy ennek ellenére megvan haza felé viszont érdekes volt , egy busz megelőzése után körforgalomhoz érve 2 be beengedem a kanyarba lefult mondom lol biztos én vagyok a hülye ok tovább. utána Érden kelett araszolgatni és rájöttem h azért fullad mert egyhengerezik. SZal ez mi lehet vagy házilag valami ötlet mit néznétek először. Itthon állt kb 1 órát most megy mind a 2, tréfás dolog :D
Heló
Az indexet szeretném ledesre cserélni és már csak relé kell
Az index relé merre van a motorban? SV650s K5 (fekete vázas)
És mielőtt relét vennél 2 vagy 3 lábas kell hozzá?
Esetleg linket is elfogadok kinek mi volt a jó
nem emlékszem, ki javasolta h a nem-egybe bőrruhánál neoprén derékvédőt érdemes hordani a huzat ellen, de köszi, most próbáltam ki ezt az aldis cuccot és nagyon jó :-)
:-) szerintem például egy olyan tízéves motornál mint az enyém, teljesen reális a 12Ekm, és a vevőknek erre az óraállásra van igénye :-) (bár nem is eladó jelenleg)
Ezt hogy érted? Ha évre kérdezed, nem tudom, tovább bírja mint a tartós tej Ameddig van rajta ferodol, vagy amit mostanában raknak rá. Ha már csak 1-0,5mm, akkor cseréld, nehogy fémig koptasd, azt nagyon nem szereti a tárcsa, igaz azt tuti hallod, mert sivít.
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/muhely_fekbetet_csere