Szia hát te akkor nagyon ügyes és takarékos vagy :) Azt hiszem 2 liter van még benne de sokáig ne várj vele sv1000 iszákos egyszer lassan nekem is sikerült 250km menni vele ekkor 16.9 litert tankoltam rá :) 17 literes a tankja
Hogy van a fekete vázas SV1000-nél a benzin lámpa működése?
Hány liter van amikor villog és hány amikor világítani kezd?
Most 240km-nél vagyok, de még villog csak.
Illetve a tank 17 literes?
Sziasztok, elsőgenerációs SV650-esemre szeretnék bukócsövet, ezügyben szeretném a tanácsotokat kérni: kialakításnál mire érdemes figyelni, illetve érdemes egyediben-utángyártottban gondolkoznom, vagy inkább a gyári? Esetleg beszerzési forrást tudtok ajánlani? Akár használt is érdekelne.
Így van én is ott rendeltem (motoralkatresz.eu) most tesóm SV-jébe,meg az enyémébe is,elég jó áron.
Bár az SV-be jóval olcsóbb (17.3k) a mint az enyémébe (26.2k)...pedig az enyém kisebb méretileg és ugyan azt tudják) de ezt leszámítva én ajánlom a frpeti-t...vettem már ott sok jót jó áron
Köszi, de a yuasa tudom hogy baromi jó de annyival nem hogy dupla ára legyen mint a Banner-nak. Nem halt volna csak sajnos a télen az én hülyeségem miatt a motorban maradt..
Sajnos az áramkör nem az én kezem munkája, hanem a vejem-é. Miután sikerül beállítani, és nem kell rajta módosítani egy kisméretű műanyag dobozba lesz zárva és akkor lesz kiöntve.
Aktuális téma: lánc olajozó készítése. Itt tartok most. Tartály, fúvóka, szivattyú, kilométer jeladóról vezérelt szabályozható elektronika, beépítés. Teszt a hétvégén.
Üdv.
Sajnos aksi csere előtt állok,mert feltöltöm,akkor rendesen teker,de másnap már csak nyöszörög.Már egy áramtalanító kapcsolót is beépítettem,mert azt hittem,hogy valami szívja,de nem.
A kérdésem az,hogy hallott már valaki olyat,hogy a yuasát esetleg hamisítják,mint minden mást?Csak mert nem szeretnék valami szart venni drága pénzér.
Hogy van a fekete vázas SV1000-nél a benzin lámpa működése?
Hány liter van amikor villog és hány amikor világítani kezd?
Most 240km-nél vagyok, de még villog csak.
Illetve a tank 17 literes?
Bár az SV-be jóval olcsóbb (17.3k) a mint az enyémébe (26.2k)...pedig az enyém kisebb méretileg és ugyan azt tudják) de ezt leszámítva én ajánlom a frpeti-t...vettem már ott sok jót jó áron
Am te is 1000-t vettél?
yuasát is tud jóáron,az elmult két tavasszal vettem töle,és lehet hogy idén is (motort cseréltem,nem az aksikkal volt gond)
Sajnos bedöglött a 6éves Banner-em
Tudtok ajánlani jó ÁR/Érték arányban valami típust? Esetleg helyet ahol olcsóbban lehetne rendelni?
Köszi előre is.
DE azért köszi! csak mondom hááátha akad gyári.
Aliexpressen 20-30 $ körül van egy garnitúra (kuplung+fékkar), ingyen postával
A tartály méretével túllőttél picit.
Ha teletöltöd 10 évre elég lesz.
15 ml elég 2000 km-re.
Sajnos aksi csere előtt állok,mert feltöltöm,akkor rendesen teker,de másnap már csak nyöszörög.Már egy áramtalanító kapcsolót is beépítettem,mert azt hittem,hogy valami szívja,de nem.
A kérdésem az,hogy hallott már valaki olyat,hogy a yuasát esetleg hamisítják,mint minden mást?Csak mert nem szeretnék valami szart venni drága pénzér.