Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lassú tempó volt ez.
Szia hát te akkor nagyon ügyes és takarékos vagy :) Azt hiszem 2 liter van még benne de sokáig ne várj vele sv1000 iszákos egyszer lassan nekem is sikerült 250km menni vele ekkor 16.9 litert tankoltam rá :) 17 literes a tankja
Sziasztok!

Hogy van a fekete vázas SV1000-nél a benzin lámpa működése?
Hány liter van amikor villog és hány amikor világítani kezd?
Most 240km-nél vagyok, de még villog csak.
Illetve a tank 17 literes?
Sziasztok, elsőgenerációs SV650-esemre szeretnék bukócsövet, ezügyben szeretném a tanácsotokat kérni: kialakításnál mire érdemes figyelni, illetve érdemes egyediben-utángyártottban gondolkoznom, vagy inkább a gyári? Esetleg beszerzési forrást tudtok ajánlani? Akár használt is érdekelne.
Atixot keresd...bár mindjárt megjön...
Sziasztok valakinek nincs elfekvőbe fölös műszarfala sv1000 re ?
Brembo sa,EBC HH.
Nekem "AP Racing Supersport" van elől-hátul.
Sziasztok! Boldog tulajdonosa lettem egy 99-es sv650 nek. :) Az első fékbetétek lassan cserèsek lesznek. Ti milyen betétet használtok, ajànlotok?
zsír isteni a gép. Hétfőn pattintom én is fel a dobokat aztán a héten szabadság remélem jó idő lesz és tudok én is csapatni...pénteken meg kiállitás!
Szia, igen, SV1000S. Már bele is tettem vagy 700 km-t
Így van én is ott rendeltem (motoralkatresz.eu) most tesóm SV-jébe,meg az enyémébe is,elég jó áron.
Bár az SV-be jóval olcsóbb (17.3k) a mint az enyémébe (26.2k)...pedig az enyém kisebb méretileg és ugyan azt tudják) de ezt leszámítva én ajánlom a frpeti-t...vettem már ott sok jót jó áron
Köszi szépen de már megalkudtam, holnap hozom el szerencsére az hibátlan és jó árban is volt dögös hanggal :)
Am te is 1000-t vettél?
Köszi, de a yuasa tudom hogy baromi jó de annyival nem hogy dupla ára legyen mint a Banner-nak. Nem halt volna csak sajnos a télen az én hülyeségem miatt a motorban maradt..
frpeti (motoralkatresz.eu)
yuasát is tud jóáron,az elmult két tavasszal vettem töle,és lehet hogy idén is (motort cseréltem,nem az aksikkal volt gond)
Sziasztok!

Sajnos bedöglött a 6éves Banner-em
Tudtok ajánlani jó ÁR/Érték arányban valami típust? Esetleg helyet ahol olcsóbban lehetne rendelni?

Köszi előre is.
talán hasonló árban meg tudom oldani postával, és akkor már inkább egy motoros társnak fizetek mint külföldre.

DE azért köszi! csak mondom hááátha akad gyári.
Hali!
Aliexpressen 20-30 $ körül van egy garnitúra (kuplung+fékkar), ingyen postával
Sajnos az áramkör nem az én kezem munkája, hanem a vejem-é. Miután sikerül beállítani, és nem kell rajta módosítani egy kisméretű műanyag dobozba lesz zárva és akkor lesz kiöntve.
szép az áramkör! mit csináltál rázkódás, hő és egyéb ellen? kiöntötted műgyantával?
Hát legalább nem kell sűrűn nézegetni!
És még ami nem fért.
Ez nagyon jó.
A tartály méretével túllőttél picit.
Ha teletöltöd 10 évre elég lesz.
15 ml elég 2000 km-re.
Aktuális téma: lánc olajozó készítése. Itt tartok most. Tartály, fúvóka, szivattyú, kilométer jeladóról vezérelt szabályozható elektronika, beépítés. Teszt a hétvégén.
Üdv.
Sajnos aksi csere előtt állok,mert feltöltöm,akkor rendesen teker,de másnap már csak nyöszörög.Már egy áramtalanító kapcsolót is beépítettem,mert azt hittem,hogy valami szívja,de nem.
A kérdésem az,hogy hallott már valaki olyat,hogy a yuasát esetleg hamisítják,mint minden mást?Csak mert nem szeretnék valami szart venni drága pénzér.