K1-es Sv első telók felújítása mennyire bonyolult? Milyen és mennyi olaj kell bele,és mekkora simmering való bele? Esetleg ha már valaki csinálta vagy vágja fejből,megköszönném az infókat! Mai motorozás után,ami elég szar utakon telt,a balos telóm sok olajat elengedett...
Igen olyat. Igaz karácsony után talán vagyok 60 kg így kell is imitálni a mellizmot és a kockahasat. Egész jó anyaga van, kényelmes is, csak fura a cicanadrág feeling. Kp-t én sem adtam volna érte, volt ajándékutalvány abból lett. Ui.: Tükröt és burát nem gombokért szeretnék, csak kaptam már olyan ajánlatot mint a Suzuki szalonban az újért.
Ez naked nem S verzió, a burkolat kell az órára!Azt mondod nem a gázbowdenek kellenek bele hanem a kormánykapcsoló jobb és bal oldali.Az tuti hogy az egyik a bowdené mert azon volt és össze van hegesztve csak ha szétszeded a bowdent akkor jönne le de én nem szedtem szét
olyat vettél, amin mellizom és kockahas grafika van? :)
én kicist sokalltam az árát, a Decathlonban "kék cimkés" termékként olcsóbban is van szerintem, igaz, az nem speciális anyag, csak szimpla pamut. Én olyat vettem alulra... (felsőnek meg van egy Helly Hansen, ajiba kaptam. Nekem ezek drágák).
Szintén köszi a Lidl tippet.
Aláöltözőt vettem egész jónak tűnik a dolog.
Kicsit furán éreztem magam benne, főleg mikor az asszony meglátott és jót nevetett rajtam.
Valakinek esetleg k4650s-re jobbos tükör olcsóért. Beszámításba van helyette egy talán gsxr tükröm, sajna rövidebb a szára.
Valamint ötlet hogy hol lehetne szerezni gyári indexre fehér burát nem csillagászati áron?
Tud valaki segíteni hová kell kerüljön ez a két felfogató mert törötten vettem a mocit és ez már le volt véve. Én a gázbowdent tettem bele de ha elfordítom a kormányt kiugrik belőle.
ja, egyszer árultak "motoros zokni"-t :)
erősített itt-ott meg hasonló humbug szöveg.
annyi a jó benne, h annyira magas szárú, h a csizmi nem ér sehol a lábamhoz.
tényleg jóféle egyébként, sieléshez is azt használom már.
bánom h annakidején csak 1 párat vettem.
köszi a Lidl-ös tippet, vettem is egy vesemelegítőt épp a múltkor fejtegetett problémámra (befúj a gatya és a kabát között a szél). 1800-ért szerintem megérte. Zokni sajnos nem volt (az nagyon bevált, kb 5 éve vettem).
köszönöm a képet, elég igényes munkának tűnik. Pontosan hány ponton van rögzítve a vázhoz? Alul nem a blokkhoz (oldaldekni csavarjához) csatlakozik, ugye? A hűtő felett is van váz kapcsolat, illetve hogyan van toldva?
K1-es Sv első telók felújítása mennyire bonyolult? Milyen és mennyi olaj kell bele,és mekkora simmering való bele? Esetleg ha már valaki csinálta vagy vágja fejből,megköszönném az infókat! Mai motorozás után,ami elég szar utakon telt,a balos telóm sok olajat elengedett...
Én nem találom olyan olcsónak egyébként.
én kicist sokalltam az árát, a Decathlonban "kék cimkés" termékként olcsóbban is van szerintem, igaz, az nem speciális anyag, csak szimpla pamut. Én olyat vettem alulra... (felsőnek meg van egy Helly Hansen, ajiba kaptam. Nekem ezek drágák).
Az oran a naked burkolat felfogatot minek hagytad rajta?
Aláöltözőt vettem egész jónak tűnik a dolog.
Kicsit furán éreztem magam benne, főleg mikor az asszony meglátott és jót nevetett rajtam.
Valakinek esetleg k4650s-re jobbos tükör olcsóért. Beszámításba van helyette egy talán gsxr tükröm, sajna rövidebb a szára.
Valamint ötlet hogy hol lehetne szerezni gyári indexre fehér burát nem csillagászati áron?
erősített itt-ott meg hasonló humbug szöveg.
annyi a jó benne, h annyira magas szárú, h a csizmi nem ér sehol a lábamhoz.
tényleg jóféle egyébként, sieléshez is azt használom már.
bánom h annakidején csak 1 párat vettem.
köszönöm a képet, elég igényes munkának tűnik. Pontosan hány ponton van rögzítve a vázhoz? Alul nem a blokkhoz (oldaldekni csavarjához) csatlakozik, ugye? A hűtő felett is van váz kapcsolat, illetve hogyan van toldva?