Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Munkaóra az nem kevés lehetett vele. A végeredmény meg... sztem nem mindenkinek tetszik A ráfordított energiát becsülöm igazán annak aki ezt megcsinálta. (Szép a hátsó tárcsa)

Vagány egy átépítés!
Hola! Olvasgatom itt a fogyasztás adatokat és csak ámulok bámulok...Az enyém ehez képest elég sokat eszik. Pontos számot nem tudok mondani de mindig csak azt veszem észre hogy megint tankolni kéne.. Bár gondolom eléggé hozzájárul hogy sportlégszürő, komplett rendszer, Yoshi vezérműtengely,karbi kitt meg egy 180-as hátsó gumi feszül rajta
Sanyinál láttam egy pár gumát a nevedre, már azok is elfogytak?
Jelentem pénteken elhasználtam a gummáimat, úgyhogy pár nap technikai szünet következik.
Sziasztok!Nekem sportdob van a gépen és miután Tsanyi hozzáirta a sportdobhoz az injektort átlagban minusz1L-rel lett kevesebb a fogyi.Most kb 4.5 jön ki átlagban.Ma voltam a Balatonon,mentem 220km-t,tankoltam 9.77 L-t.Eddig olyan 200-220km után gyulladt ki a sárga lámpa,most olyan 250-270km.Ennyit számit az irás.
Na holnap senki nem akar jönni Kakucsra?
Zombi?Többiek?
Nahh... voltam túrázni a Mecsekbe a gyári kipuffal és 5.5l a fogyi normális használatba. Lehetne finomabban is menni de akkor biciklivel is mehetnék :) Több mint 1 literrel kevesebb a fogyasztás a gyárival mint a sportal, ugyan azon vezetési stílus mellett
Nem tudom így hirtelen, hogy hányan vagyunk Békés megyéből, de nem gurulunk majd egyet közösen?
Még megvan a jobb oldali tükröm,ha érdekel.Zoli ad hzzá talpat is
Köszi a segítséget tükör eladás ügyben
Még mindíg megvan a jobb oldali gyári tükröm.
Egen.Én merényeltem ezt.
Most raktak fel hirdetni egy SV fejidomot lámpákkal...
Négeeer, bréko-brékó!
Balu 80 nak van 2db ha találsz valakit aki megvenné a másikat elbóltólhatod vele.
Sziasztok AKRAPOVIC dobot keresek eladót.
220km/18L 100km/h alatt...

Egy eltévedt próbálkozás volt a részemről... Aztán rájöttem, h értelmesebben is lehet a pénzt pocsékolni, így lett megint nyitott dob és normális hang
miért előtte mennyit evett?
Simán javítható ha megvan.
Biztos lehet.Hát az ottani viszonyokat nem ismerem de errefelés sok van belőlük.Esetleg itt a fórumon valaki csak akad aki evvel foglalkozik és közel van.Amúgy nem motorspecifikus a dolog általában hűtőkkel és autólökhárítókkal szoktak foglakozni.
A nyitott dob olyannyira javított a fogyasztáson, h egy Pilisvöri-Szentendre-Szt.László-visegrádi vár-Esztergom-Pilisvöri útvonalon 5.5L-t evett 100km-re vetítve.Ebben volt 130km/h a Duna partján, 80-90 Szentlaci után...Meg 140 a Suzuki úton.

Azért hozzá kell tennem, 140-nél már baromira csavargatta a fejem a légellenállás...Csak ha ráhasaltam a tankra, akkor javult valamicskét.A 190centim éppen elfér

Ma láttam a Népstadionoknál egy fehér Sv 1000 S-t piros felnicsíkkal, tűzpiros ülésekkel, a srác fekete-fehér ruhában nyomta.Kurva szépen nézett ki.Ismeri innen a srácot valaki?
meg a legnagyobb probléma h le vannak törve a lemezanyákat tartó fülrk is azt nem tom h pl meglehet e csinálni
már van 2 db törött fejidomom lehet a kettőből lehet egyet csinálni csak nem ismerek erre korrekt, precíz műanyagost
Megmeg köszi.
Talán tudnak pótolni anyagot is de az macerás oda kell vinni a maradványt a javító embernek és megmondja.