Munkaóra az nem kevés lehetett vele. A végeredmény meg... sztem nem mindenkinek tetszik A ráfordított energiát becsülöm igazán annak aki ezt megcsinálta. (Szép a hátsó tárcsa)
Hola! Olvasgatom itt a fogyasztás adatokat és csak ámulok bámulok...Az enyém ehez képest elég sokat eszik. Pontos számot nem tudok mondani de mindig csak azt veszem észre hogy megint tankolni kéne.. Bár gondolom eléggé hozzájárul hogy sportlégszürő, komplett rendszer, Yoshi vezérműtengely,karbi kitt meg egy 180-as hátsó gumi feszül rajta
Sziasztok!Nekem sportdob van a gépen és miután Tsanyi hozzáirta a sportdobhoz az injektort átlagban minusz1L-rel lett kevesebb a fogyi.Most kb 4.5 jön ki átlagban.Ma voltam a Balatonon,mentem 220km-t,tankoltam 9.77 L-t.Eddig olyan 200-220km után gyulladt ki a sárga lámpa,most olyan 250-270km.Ennyit számit az irás.
Nahh... voltam túrázni a Mecsekbe a gyári kipuffal és 5.5l a fogyi normális használatba. Lehetne finomabban is menni de akkor biciklivel is mehetnék :) Több mint 1 literrel kevesebb a fogyasztás a gyárival mint a sportal, ugyan azon vezetési stílus mellett
Biztos lehet.Hát az ottani viszonyokat nem ismerem de errefelés sok van belőlük.Esetleg itt a fórumon valaki csak akad aki evvel foglalkozik és közel van.Amúgy nem motorspecifikus a dolog általában hűtőkkel és autólökhárítókkal szoktak foglakozni.
A nyitott dob olyannyira javított a fogyasztáson, h egy Pilisvöri-Szentendre-Szt.László-visegrádi vár-Esztergom-Pilisvöri útvonalon 5.5L-t evett 100km-re vetítve.Ebben volt 130km/h a Duna partján, 80-90 Szentlaci után...Meg 140 a Suzuki úton.
Azért hozzá kell tennem, 140-nél már baromira csavargatta a fejem a légellenállás...Csak ha ráhasaltam a tankra, akkor javult valamicskét.A 190centim éppen elfér
Ma láttam a Népstadionoknál egy fehér Sv 1000 S-t piros felnicsíkkal, tűzpiros ülésekkel, a srác fekete-fehér ruhában nyomta.Kurva szépen nézett ki.Ismeri innen a srácot valaki?
Vagány egy átépítés!
Zombi?Többiek?
Még mindíg megvan a jobb oldali gyári tükröm.
Egy eltévedt próbálkozás volt a részemről... Aztán rájöttem, h értelmesebben is lehet a pénzt pocsékolni, így lett megint nyitott dob és normális hang
Azért hozzá kell tennem, 140-nél már baromira csavargatta a fejem a légellenállás...Csak ha ráhasaltam a tankra, akkor javult valamicskét.A 190centim éppen elfér
Ma láttam a Népstadionoknál egy fehér Sv 1000 S-t piros felnicsíkkal, tűzpiros ülésekkel, a srác fekete-fehér ruhában nyomta.Kurva szépen nézett ki.Ismeri innen a srácot valaki?
Talán tudnak pótolni anyagot is de az macerás oda kell vinni a maradványt a javító embernek és megmondja.