jó-jó, nyugi :) :) nem "nyilatkoztam" semmit "látatlanban", csak mostanában nekem se mindegy a 9E kontra 22E (ha jól láttam). Ha azt mondod, jobb minőségű, azt vakon elhiszem. Hogy átalakítgatni kell, azt elmondta más. + engem az nem zavarna, ha lenne rajta hasznod, miért lenne az baj?
Én meg nem némi, hanem igen nagy minőségbeli különbséget véltem felfedezni. Nézd meg mindkettőt és utána nyilatkozz ne látatlanban.
A MS papírvékony, törik, barkácsolni kell ezresre is. A mienk anyagból van, és egyszerűen felszerelhető.
Megjegyzem semmi hasznom nincs az eladásból, csak sajnos láttam már ilyet is, olyat is.
Bőrcuccot itt érdemes venni szerintem,2 éve vettem egy Cafe-Racer bőrruhát,egyszerű és szép 60e-ért,nem fűztem hozzá túl nagy reményeket de nagyon kellemeset csalódtam benne!Durván évi 180 napot van rajtam de még semmi baja nincs!
A link az frpéter oldala az svmedia.hu.Üzemanyagszint jelzése az a gázkar állásától függ KB 200-230 nál villog majd 250 Km nél világít és max KB 300 nál megáll mint a szög.Én a lekevesebb fogyasztásnál is 230 Km nél tankolok akkor KB 11-12 liter megy bele.
Plexit több bolt is kínál motorline-tól a motoroázisig esetleg a motorstyling.hu ott van has idom.
Ruha meg van rogyásig 6 millió bolt a bőrancúgy 100-120e től a csillagos ég.
Sikerült is összeállítanom a véleményeitek és a linkek segitségével egy kis segédletet magamnak, h mire érdemes majdan oda figyelnem motorvásárlásnál.
Drager köszi az ajánlatot, de mindenképpen az N típust preferálom.
Amúgy hasidomot, plexit mennyiért lehet kapni egy K3+ -ra? (új/használt)
Kezdőként milyen típusú gumit érdemes feltenni? (első a biztonság...33)
Hol érdemes védőfelszerelést venni (bolt, webcím)? Például 2 részes bőr (nem ez a termó anyagú szövet) ruha is érdekelne. Mit érdemes venni?
Hentes! Kin leszek mind3 nap sztem szombaton biztos összefutunk...Már most is elég sokan vannak!
elviszem kiméretni a motort! ha aztmondjátok kevés az a töltés..
kösz a segítséget mindenkinek!
Hy all.
Nemrég vettem egy SV650S -t, 2007- es, 3900km.
Lenne egy pár kérdésem.
Óát hogy tudom beállítani, ill mit csinálnak a gombok ill. a hűtőventillátor mikor kapcsol be?
FIGYELEM!
Egyre gyakrabban választják az
alábbi módszert a "trükkös" tolvajok. Két feltűnően csinos, fiatal nő
odajön az autódhoz amikor leparkolsz éppen egy szupermarket
parkolójában. Lehajtod az ablakot, a csaj melle majd' kiesik a
pólójából (így terelve el a figyelmedet), megkérdezi, hogy
lemoshatják-e a szélvédődet? Miután ez megtörtént, megkérdezik, hogy
kidobnád-e őket a közelben lévő benzinkútnál. Ha beleegyezel,
beszállnak a hátsó ülésre és rövid idő múltán vadul szeretkezni
kezdenek, alig mersz a tükörbe nézni. Ekkor az egyik előrehajol és
megkérdezi, beszállnál-e. Az aktus után elfáradva ismét megkérdezi,
hogy mit szólnál egy jó szakszihoz? Mivel a jó szívvel adott dolgokat
az ember nem szívesen utasítja vissza, nehezen, de beleegyezel. A másik
pedig közben megkönnyíti a pénztárcádat.
Vigyázat, ez egyre gyakoribb módszer! A múlt héten már kétszer történt meg velem. Ma is odamegyek............
Jaaaaoda!? Nagyon meleglesz nállatok, megyen a sok LFP-s
Igazából ez inkább LFP-s buli, én pedig nem oda tartozom, csk néha odamajomkodok! Majd +látom, de max villámlátogatást teszek,n nem szeretnék negativ érzést kiváltani egyik kímínyből se! ,
Nem cserélte le eladás előtt a dobot balu?
Mióta nekem fent van a sportdob, visszaesett a moci fogyasztása 5.8 és 6 közé. Addig 7 fölött is evett néha.
Gondolj bele, hogy be volt állítva a dobhoz és most egy zárt rendszer került rá. Nincs öblítése, csak folyik az üzemanyag kifelé...
Ez nekem 18 liternek tunik, ami kb 8 liter/100km. Az szerintem mar elerheto vele ha pl mindig koran elvaltasz...4-5 ezerig erdemes huzni gyorsitasnal, ha lehet haladni az uton...
A MS papírvékony, törik, barkácsolni kell ezresre is. A mienk anyagból van, és egyszerűen felszerelhető.
Megjegyzem semmi hasznom nincs az eladásból, csak sajnos láttam már ilyet is, olyat is.
Mas nem kell hozza?
Na jó a pénztárcás felemnek nem.
semmi se megy egyeszerűen.
SVmedia.hu
SVmedia fórum
Suzuki SV linktár
Mi a különbség 650-nél? Csak 1000-hez van nekik, ahogy néztem.
Plexit több bolt is kínál motorline-tól a motoroázisig esetleg a motorstyling.hu ott van has idom.
Ruha meg van rogyásig 6 millió bolt a bőrancúgy 100-120e től a csillagos ég.
Sikerült is összeállítanom a véleményeitek és a linkek segitségével egy kis segédletet magamnak, h mire érdemes majdan oda figyelnem motorvásárlásnál.
Drager köszi az ajánlatot, de mindenképpen az N típust preferálom.
Amúgy hasidomot, plexit mennyiért lehet kapni egy K3+ -ra? (új/használt)
Kezdőként milyen típusú gumit érdemes feltenni? (első a biztonság...33)
Hol érdemes védőfelszerelést venni (bolt, webcím)? Például 2 részes bőr (nem ez a termó anyagú szövet) ruha is érdekelne. Mit érdemes venni?
elviszem kiméretni a motort! ha aztmondjátok kevés az a töltés..
kösz a segítséget mindenkinek!
Nemrég vettem egy SV650S -t, 2007- es, 3900km.
Lenne egy pár kérdésem.
Óát hogy tudom beállítani, ill mit csinálnak a gombok ill. a hűtőventillátor mikor kapcsol be?
Egyre gyakrabban választják az
alábbi módszert a "trükkös" tolvajok. Két feltűnően csinos, fiatal nő
odajön az autódhoz amikor leparkolsz éppen egy szupermarket
parkolójában. Lehajtod az ablakot, a csaj melle majd' kiesik a
pólójából (így terelve el a figyelmedet), megkérdezi, hogy
lemoshatják-e a szélvédődet? Miután ez megtörtént, megkérdezik, hogy
kidobnád-e őket a közelben lévő benzinkútnál. Ha beleegyezel,
beszállnak a hátsó ülésre és rövid idő múltán vadul szeretkezni
kezdenek, alig mersz a tükörbe nézni. Ekkor az egyik előrehajol és
megkérdezi, beszállnál-e. Az aktus után elfáradva ismét megkérdezi,
hogy mit szólnál egy jó szakszihoz? Mivel a jó szívvel adott dolgokat
az ember nem szívesen utasítja vissza, nehezen, de beleegyezel. A másik
pedig közben megkönnyíti a pénztárcádat.
Vigyázat, ez egyre gyakoribb módszer! A múlt héten már kétszer történt meg velem. Ma is odamegyek............
Igazából ez inkább LFP-s buli, én pedig nem oda tartozom, csk néha odamajomkodok! Majd +látom, de max villámlátogatást teszek,n nem szeretnék negativ érzést kiváltani egyik kímínyből se! ,
Mióta nekem fent van a sportdob, visszaesett a moci fogyasztása 5.8 és 6 közé. Addig 7 fölött is evett néha.
Gondolj bele, hogy be volt állítva a dobhoz és most egy zárt rendszer került rá. Nincs öblítése, csak folyik az üzemanyag kifelé...