Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Izé link nem jött be van kis képen egy motor fara csomagtartóval balra oda katt majd kikeresed az SV 650-est és jobb oldalt a kék német blablára katt és pdf-ben kiadja a szerelési utasítást.Érdemes lenne viszont lemásolni egy ügyes lakatosnak mert ez bizalomgerjesztőbb mint a Kappa és a Givi.
Az oldalt megtaláltam, de képet nem láttam róla. amúgy nem hangzik rosszul.
Merre van a cumó? :)
Elég érdekes de masszív a felfogatása.Megy a lábtartó felső és alsó felfogatására és a kapaszkodó alá nagyobbik vasváz.A kissebik meg a nagyra gondolom azt fel le lehet szerelni.

link
Lehet érdekelne, de nem igazán látom a képekből hogy ez hogy is van. Nincs valami szerelési rajzod hozzá.
Sziasztok!
Lenne egy teljesen új Hepco&Becker csomagtartó keretem 650/1000-es SV-khez, 2003-as évjárattól. Felcsavarozva még nem volt, egyedül az ide-oda pakolás miatt keletkezett rajta pár apró karc, ami szinte láthatatlan. Csavarok megvannak hozzá. Az ár elvileg 35 lenne, de ez alkuképes.
60000 Ft. volt de jóbarátom a fényező srác,egy a "baj" vele hogy rengeteg a melója ezért motort érdemes télen csináltatni nálla mert lassan készül!Ha jól emlékszem nekem 2 hónap volt az összes idom!
Nem,ez egy haveromé!
Miattam le lehet írni de menni csak ha egy óra után indulással tudok.
Nekem csak a vasárnap a jó.Nemhiába vagyok vasárnapi motoros.
Sziasztok. Tuna valaki mondani egy pontos gyári fúvókaméretet, egy csővázas N-es 650esre? Megint elmentem hosszútávra és nem megy 7 alá....
én Zoli miatt már le se merem írni , de nem lesz vmi könnyed gurulás SZOMBATon?
Kérdezz meg egy szerelőt mondjuk :)
Gázkaron.Csak negyedig tudd tekerni.
mit kell állítsak, hogy 4,5-5 öt egyen?
Tessék szépen SV-vel megjelenni sokan a IX. LIGHTOS MOTOROS TALÁLKOZÓN!

Bővebb infó itt: www.pilisisolymok.hu
Első féken lehet javítani, rendes betét kell bele. +20LE ja, de hol...
Fogyasztása az SV-nek is annyi, az hogy a tid szarul van beállítva az egy dolog.
Biztosítás nélkül jah...
Amúgymeg az MPL-es utánvétel 2000.
Ha nem utánvétes asszem egy ezres körül van 20Kg-ig.
nekem lámpát hoztak így és letört róle egy fül a doboz meg ne tudd meg h nézett ki de lehet ilyen volt mikor már feladták akkor is mennyibe szok fájni az kb?
Ha szombaton mondod akkor jó lett volna de mostanában nem hiszem.Vasárnap megkerültem az egész balatont.
Posta sem rossz szerintem nekem eddig minden megérkezett időre.Beledobom egy dobozba feladom és utalod a pénzt oszt annyi.
Zoli a csutka és tükör az kéne te gödöllőn laksz ha jól látom esetleg a Balaton, vagy Bakosny környékén nem jársz mostanában mert akkor nem kellene felmennem érte esetlegesen posta de azokkal nem szivesen szállítattnék semmit esetleg futár?
Szerintem igen.
egy keresztkérdés az 1000es és 650es tankja (2003-tól) az teljesen egyező igaz?
holnap teszek fel képeket róla és majd meg mondod a frankót ilyen színűt nem hiszem h találok mert tudomásom szerint ezt a színt csak 2006ban adták ki az arbrush az mennyibe fájt ha megkérdezhetem nagyon penge lett
Nekem még karbis léttére is soknak tűnik a 7 liter körüli fogyasztás 120-nál.Ott valami nem kóser de majd jönek hozzáértők és megmondják a tutit.Ha csak a fogyasztás a gond cserélj 1000-res újabb sv re.
Miben volt jobb a Fazer mint az SV-m? Egyedül az alacsony fordulati nyomaték hiányzott és a 2 henger meseszép hangja Az első fék a yamahán az enyémhez képest sokkal jobb volt, az a +25-30 lóerő ami van benne az azért jelentős, 6-7ezertől nagyon megindul a gép. De legjobban a fogyasztása tetszik, ugyanis 4,5-és 5,5 között eszik akármit csinálsz vele.
Én ma megint teletankoltam és 6.9l a fogyi és ugyan úgy 120as tempóval végig országúton, semmi versenyzés vagy miegymás. Eléggé felbasz, hogy ennyit eszik az SV-m