Csak az idom mondjuk egy 20e.A lámpának csak a belseje sérült mert felül kapta az idom az ütést és felhajlította az egészet a gyujtáskapcsolóra.
Jó műanyagos sec perc alatt megoldja ha megvannak a fülek.Momentán nekem a közepén egy fél tenyérnyi roncsolt lyuk volt de a javítás feltétele hogy meglegyen minden darab.Szerencsére akkurátus digó volt a tulaj mert mindent belerakott egy dobozba.Igaz nem olcsó a javítás nekem a lámpa volt vagy 15e az idom 8e plussz a gitt alapozó meg egy hét csiszatolás stb...
Ja és ajánsékba adom a jobbos tükör talpát is ha Odzsee tükrét megveszed az is le lessz tudva.
Ja és a píz megérkezett a cumó Citellusnál úgyhogy holnap szeritem nálad lessz.
Láttam valahol plexit kerek lámpásra csak már nem emlékszem hol ha jól rémlik a képesmotoron azt nem nézegetted az elmúlt hetekben mert lehet h levették a hirdetést de az is lehet h nem ott láttam de nagyon úgy rémlik
A lámpánál látom neked is letörtek azok a fülek amivel felakasztod az egészet a konzolra ennyire az én lámpámat is meg lehetne javítani csak nem tom h így nem szkad e le a cucc mert ügye cxsak a tükröknél tartja az egészet csak a fejidomot mennyiért adnád oda?
a lámpa polírozva lett vagy csak ennyire sérült
?
Dehogy új javított, mint mondtam.Dolgoztt vele a műanyagos majd én is volt csiszatolás rendesen meg gittelés meg minden.Mostmár egész jól fest de a gyáritól messze van.Adok még hozzá egy szintén javszerelt óra körüli idomot az azért csúnyácska és egy gatya plexit ha megtalálom mert most momentán nincs meg ,elkevertem.Így az egész pakk mondjuk 45e pénz.De a festőnek lessz még kis melója mert nem tökéletes az alapozás.
Megoldódott...A saját hülyeségem volt ez a lefojtásosdi ...Nyitott dobbal minden rendben!S még a hangja is megjött (előtte a motor volt hangosabb a dobnál
Valaki egy délutáni gurulásra esetleg?Vagy valakihez csatlakozni lehetne?
Mi az a Givi 512FL? Láttam, h feladtál egy hirdetést svmedia.hu fórumon de, h mi az azt nem tudtuk kideríteni. Google se mondott választ. Nekem plexi kellene kereklámpásra....
9000 az alap.ehez még kell postaköltség+füller+aláfujószín+szine +lakk+szaki aki fújja.ez kb 17000-22000ft-ig rúghat.Tudom mert az enyém is 9000ft-os.Egyébként semmi bajom sincs vele,egészjó cucc.Nem MS-es ugyan de compositból van.Ki mennyit szeret barkácsolni.Mondjuk Peter-ékét csak fel kell csavarozni.Az olajdekninél jól húzd meg a csavart mert szivároghat az olaj!
Amúgy beszéltem tegnap a sráccal mondta h már nála vannak a cuccok és holnap délkörül itt is lesz vele a pénz megérkezett hozzád?