Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Érthető, hogy lassan mész mert új a gép, szokni kell! Én azért este nyomtam még egy laza TT-t a megyeri hídon!
És az ugyanolyan jó mint a gyári? Mármint amit megfúrok?
Mennyi az olcsó? Mert a gyárit azt vágom, hogy 50-60 körül van!
LSL,ABM.Jó rohadt drága mindkettő de kényelmesebb lessz tőle.Lsl készlet.Ha nem akarsz sokat fizetni szerezz egy másik villahidat bontva és fúrd meg majd kimelő bele és egy kormány.
Szerencsére jelzem nekem mindkettőből van eladó darabom.
Hát szó mi szó,nem egy tapadós fajta az biztos.Inkább afféle túra gumi lehet..Nem nagy só viszont aránylag sokat elmegy vele az ember..
Hát szó mi szó,nem egy tapadós fajta az biztos.Inkább afféle túra gumi lehet..Nem nagy só viszont aránylag sokat elmegy vele az ember..
ez mekkora túra lenne?Mert ha vasárnap estig visszaérünk, akkor lehet, h érdekel...
Első túra lenne, lehet, h hülyeséget kérdeztem?
Oké,holnap megbeszéljük.
Hali!
Kérdés: S-es SV-mre túrakormányt szeretnék majd, villahidban tud valaki segiteni, hogy mi meg mennyi, meg hányféle?
Köszi
Jó lenne egy közvetlen elérhetőség.(mehetek Veszprém felé is,nem leszek időhöz kötve.)
Mint mondtam szombat necces 9-re gödöllőn kell lenni és ott egy perc időm sincs.Előtte korán valahol ütközhetünk.
Holnap hívlak,oszt megbeszéljük.Egyébként szombaton reggel vagy délelőtt megyek a Balaton felé és még aznap hazajövök.Mehetek Gödöllő felé is,nem ügy,főleg,hogy van már Chuck Norris-híd.Még kellene egy elérhetőség a Balázs részéröl,de még nem írt vissza......
7-kor már talán éledezem.Mostmár csak az anyagiakat nem tom hogy intézzük.
Holnap hány óra körül lehet Téged hívni?
Bud!

Fain kis út volt ez.Köszönet a türelmedért ahogy elviselted a nyugdíjas tempóm

Vöriről még átugrottam Csévre, ott van egy jó kis elhagyott egyenes.Meg is lett a 100, igaz csak másodpercekre:)))...

Ami már most tetszik, az a 6000 környékén meginduló hang....Öröm visszaváltani

Balu, sokan javasolták, h hamar szabaduljak meg tőle, mert csúszkálós fajta...Volt egy sc3 jó áron, hát csere...
Persze, lehet, h nem igaz, de az sc3-ról meg áradoztak...Így lesz a csere.
Jahh hívható vagyok ha még van benne szufla.Az ominózus csutka meg a képzeletre van bízva.Sirály vok de nem mindenható.
Na tessék,előbb kérdezek,azután gondolkodok!A Képes Motor apróhirdetésnél találtam tel.számot!Az hívható?(egyébként mi az a koránycsutka?!?!? )
Max itt.Valamikor a hét közben lehet el tom vinni de nem messzire mert emberiány van így ott kell lennem.Szombat még zanzásabb sok a meló.Esetleg reggel korán de hullára nem tom mikor.Kezdjük ott hogy melyik nap mentek?
Hogy tudnánk kommunikálni...
Köszi!
Sejtettem hogy extrém ötlet pedig jól mutatna a gépen..csak haver gixerje mellé álva nézegettük aztán földobta hogy mér nem teszek bele 180-ast...bár látszott a 2 felnin hogy van "némi"szélességbeli különbség.Akkor nézek majd 170-est ha már az is csücskös....Te milyet használsz mennyi a futásteljesítmény kontra tapadás?
Nöm.
Van MSN-ed?
Szombaton nem csatlakozik valaki hozzánk?Irány Ausztria,Grossglockner!
Reggel meló szerintem nem.
Jó lenne egy MSN cím......
Akkor biztos Te voltál!
Egyébként meg a Fehérvári út és a Budafoki út közöti szakaszon.
Nehéz volt nem észre venni a dupla Bódist.