LSL,ABM.Jó rohadt drága mindkettő de kényelmesebb lessz tőle.Lsl készlet.Ha nem akarsz sokat fizetni szerezz egy másik villahidat bontva és fúrd meg majd kimelő bele és egy kormány.
Szerencsére jelzem nekem mindkettőből van eladó darabom.
Holnap hívlak,oszt megbeszéljük.Egyébként szombaton reggel vagy délelőtt megyek a Balaton felé és még aznap hazajövök.Mehetek Gödöllő felé is,nem ügy,főleg,hogy van már Chuck Norris-híd.Még kellene egy elérhetőség a Balázs részéröl,de még nem írt vissza......
Fain kis út volt ez.Köszönet a türelmedért ahogy elviselted a nyugdíjas tempóm
Vöriről még átugrottam Csévre, ott van egy jó kis elhagyott egyenes.Meg is lett a 100, igaz csak másodpercekre:)))...
Ami már most tetszik, az a 6000 környékén meginduló hang....Öröm visszaváltani
Balu, sokan javasolták, h hamar szabaduljak meg tőle, mert csúszkálós fajta...Volt egy sc3 jó áron, hát csere...
Persze, lehet, h nem igaz, de az sc3-ról meg áradoztak...Így lesz a csere.
Max itt.Valamikor a hét közben lehet el tom vinni de nem messzire mert emberiány van így ott kell lennem.Szombat még zanzásabb sok a meló.Esetleg reggel korán de hullára nem tom mikor.Kezdjük ott hogy melyik nap mentek?
Köszi!
Sejtettem hogy extrém ötlet pedig jól mutatna a gépen..csak haver gixerje mellé álva nézegettük aztán földobta hogy mér nem teszek bele 180-ast...bár látszott a 2 felnin hogy van "némi"szélességbeli különbség.Akkor nézek majd 170-est ha már az is csücskös....Te milyet használsz mennyi a futásteljesítmény kontra tapadás?
Érthető, hogy lassan mész mert új a gép, szokni kell! Én azért este nyomtam még egy laza TT-t a megyeri hídon!