Dobhatom ki? Az lehet, hogy kb 2 éves banner akkumlátor így megadja magát?:O Direkt kivettem télire a motorból, hogy ne halljon éhen még egyszer tél közepén fel is töltöttem. Ez a hála?
Akkusaru nem lehet, mert ki vettem feltölteni az akksit, a feszültség olyan 11 körül van (most töltöm még), de ez van olyan alacsony, hogy semmit ne jelezzen vissza ha berakom?
Sziasztok,
99es 650 sv-mel lenne egy olyan helyzet, hogy elvileg majdnem fullosan fel van töltve az akksi és se hang se kép. Nem hogy nem indul, semmi nem is világít ha ráadom a gyújtást. Biztosítékok jók. Van ötlet így vak világba valakinek mi lehet a baja? Esetleg ez valami tipikus dolog? Nyilván holnap áthívom a szerelőt, csak jó lenne megnyugodni, hogy nem nagy baja van. Ötlet?:)
jaj! Most nem nyugtattál meg! akkor gyűjtsek tps érzékelőre?az kb mennyi lehet?
most mentem vele és gyönyörűen ment minden gond nélkül!ha a tps rossz akkor is bedadog és rángat?konkrétan olyan volt mintha az autóban a gyújtás kimarad vagy nem kapót volna üzemanyagot!milyen sűrűn kell cserélni ezekben gyertyát?21e km van benne de 10 éves!én most vettem olajat,fékolajat lecseréltem de azt nem!
Ne kiabáld el ezt.
Nekem is így kezdődött annó. A végén TPS szenzort kellett cserélnem.
Először nekem is leállt és nem volt ilyen gond kb 600km-ig, utána megint csinálta.
Az enyém jelenleg egés déllelőttös töltés után 12 körül van ráadva a gyujtást 11,2 önindítóra leesik 8 ra.
Szóval kuka.
És igencsak vissza kell venni az olajzóból.
Ma megvolt z első K.tarcsa-isaszeg-gödöllő-k.tarcsa.
Nagyon zöld vagyok de el is felejtettem hogy jó móka ez a motorkázás.
99es 650 sv-mel lenne egy olyan helyzet, hogy elvileg majdnem fullosan fel van töltve az akksi és se hang se kép. Nem hogy nem indul, semmi nem is világít ha ráadom a gyújtást. Biztosítékok jók. Van ötlet így vak világba valakinek mi lehet a baja? Esetleg ez valami tipikus dolog? Nyilván holnap áthívom a szerelőt, csak jó lenne megnyugodni, hogy nem nagy baja van. Ötlet?:)
a gerincprotektor maradt meg emlékbe egy szép időszakról
Itt találsz tőlük infót:
Cuskater-nek volt hasonló gondja és szintén Tsanyi és Zoli kommunikált.A világ bár változik, ők nem
http://www.sportmotor.hu/motor...
most mentem vele és gyönyörűen ment minden gond nélkül!ha a tps rossz akkor is bedadog és rángat?konkrétan olyan volt mintha az autóban a gyújtás kimarad vagy nem kapót volna üzemanyagot!milyen sűrűn kell cserélni ezekben gyertyát?21e km van benne de 10 éves!én most vettem olajat,fékolajat lecseréltem de azt nem!
Nekem is így kezdődött annó. A végén TPS szenzort kellett cserélnem.
Először nekem is leállt és nem volt ilyen gond kb 600km-ig, utána megint csinálta.