Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez attól nem lehet, ahogy Zoli írta valamelyik szenzor vagy más injektor hiba lehet, de látatlanban. .....merre vagy?
hál istennek megy rendesen! Többet nem húzom ki 1-esben :D
Nekem is végig ennyi menetközben 88-95 között ingadozik
Szerintem mindegy.
Én elvinném szervízbe.
utána 1500 volt!de elötte semmi!folyton leállt ha nem huztam neki kis gázt!de utána meg jó volt!megörülök reggelig!

az számít h elötte kicsit kihuzattam?
utána 1500 volt!de elötte semmi!
az számít h elötte kicsit kihuzattam?
TPS hiba lehet.
Mennyi az alapjárat?
Sziasztok!

Olyanban kérném a segítségeteket h van egy sv650s 2003 as mocim és ma hazafele elkezdett dadogni,rángatni és lefulladt!ha indítóztam akkor beindult de csak gázadásra és ha elengedtem leállt!alapjárat nem volt!hazaértem óvatosan persze leállt magától,aztán 1 perc múlva tolom be a garázsba ráindítok és van alapjárat!azota nem mentem vele de nagyon idegesít! számom 304699311 visszahívlak vagy email:dodmon81@gmail.com

előre is köszönöm a segítséget
A fenének rakod fel ezeket.
Akkor talált nálad.
szia,

van egy pár Leo karbon oválom,ha érdekel 703179083

üdv,P.
Nem is gondolnád milyen sok! Ezresnél már nem annyira.
Sv650 és sv 1000 teljesítményén és fogyasztásán mennyit változtat egy chip tuning és / vagy a kipufogó vezérműtengely cseréje egy hozzá állított sport dobbal? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
SV650 2003-tól, illetve SV1000 van egy vadiúj feszszabályzóm. Garanciás, számlás, 25.000Ft.
Szia,

a srácnak akitől nemrég vettem az SV-t van két Finster dobja. A baloldali egy kicsit meg van nyomva mert eldőlt a motor egyszer. Ha érdekel dobje egy mailt nekem és megadom a számát.
nézd meg.

nekem azt mondta akitől vettem, h mindig ellenőrizzem, mert szerinte fogy. Éveken át semennyi nem fogyott belőle. Erre egyszercsak leürült majdnem az egész... Feltöltöttem, és azóta se fogy belőle egy csepp sem :-)
Az igaz, hogy első nagyobb körömet tegnap este tettem meg a masinériával és ekkor tűnt fel ez. De volt olyan amikor 90 alá ment menet közben. Az igazság az, hogy nem is néztem meg a hűtővíztartályt, hogy mennyi bennye lötyi.
ne foglalkozz vele. 113-nál aggódj :-).
Szerintem jó.
Menet közben van sajnos. Lehet a sérült hűtő miatt van.
Ha menet közben ennyi akkor az a 650-nél ez elég ritka, inkább alig melegszik fel. Az ezresnél már inkább ez van bár menet közben az se nagyon éri el a 90-et, álló helyzetben viszont felmegy annál többre is.
Srácok, akinek SV650-e van és 2003 vagy az utáni:
neketem a vízhőfok mennyi szokott lenni? Nekem 90-93 fok. Nem sok ez egy kicsit?
érdemes megkérdezni az árakat a kereskedésben, amikor nekem kellett ilyesmi olcsóbb volt az új megrendelve, mint a bontóban a használt.
Tudom, hogy nem sok, de gondoltam egy próbát megérhet...Nem létkérdés, jön-megy,nem látványos, csak engem zavar Köszönöm a linket, megpróbálkozom vele!