Olyanban kérném a segítségeteket h van egy sv650s 2003 as mocim és ma hazafele elkezdett dadogni,rángatni és lefulladt!ha indítóztam akkor beindult de csak gázadásra és ha elengedtem leállt!alapjárat nem volt!hazaértem óvatosan persze leállt magától,aztán 1 perc múlva tolom be a garázsba ráindítok és van alapjárat!azota nem mentem vele de nagyon idegesít! számom 304699311 visszahívlak vagy email:dodmon81@gmail.com
Sv650 és sv 1000 teljesítményén és fogyasztásán mennyit változtat egy chip tuning és / vagy a kipufogó vezérműtengely cseréje egy hozzá állított sport dobbal? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
a srácnak akitől nemrég vettem az SV-t van két Finster dobja. A baloldali egy kicsit meg van nyomva mert eldőlt a motor egyszer. Ha érdekel dobje egy mailt nekem és megadom a számát.
nekem azt mondta akitől vettem, h mindig ellenőrizzem, mert szerinte fogy. Éveken át semennyi nem fogyott belőle. Erre egyszercsak leürült majdnem az egész... Feltöltöttem, és azóta se fogy belőle egy csepp sem :-)
Az igaz, hogy első nagyobb körömet tegnap este tettem meg a masinériával és ekkor tűnt fel ez. De volt olyan amikor 90 alá ment menet közben. Az igazság az, hogy nem is néztem meg a hűtővíztartályt, hogy mennyi bennye lötyi.
Ha menet közben ennyi akkor az a 650-nél ez elég ritka, inkább alig melegszik fel. Az ezresnél már inkább ez van bár menet közben az se nagyon éri el a 90-et, álló helyzetben viszont felmegy annál többre is.
Tudom, hogy nem sok, de gondoltam egy próbát megérhet...Nem létkérdés, jön-megy,nem látványos, csak engem zavar Köszönöm a linket, megpróbálkozom vele!
Én elvinném szervízbe.
az számít h elötte kicsit kihuzattam?
az számít h elötte kicsit kihuzattam?
Mennyi az alapjárat?
Olyanban kérném a segítségeteket h van egy sv650s 2003 as mocim és ma hazafele elkezdett dadogni,rángatni és lefulladt!ha indítóztam akkor beindult de csak gázadásra és ha elengedtem leállt!alapjárat nem volt!hazaértem óvatosan persze leállt magától,aztán 1 perc múlva tolom be a garázsba ráindítok és van alapjárat!azota nem mentem vele de nagyon idegesít! számom 304699311 visszahívlak vagy email:dodmon81@gmail.com
előre is köszönöm a segítséget
van egy pár Leo karbon oválom,ha érdekel 703179083
üdv,P.
a srácnak akitől nemrég vettem az SV-t van két Finster dobja. A baloldali egy kicsit meg van nyomva mert eldőlt a motor egyszer. Ha érdekel dobje egy mailt nekem és megadom a számát.
nekem azt mondta akitől vettem, h mindig ellenőrizzem, mert szerinte fogy. Éveken át semennyi nem fogyott belőle. Erre egyszercsak leürült majdnem az egész... Feltöltöttem, és azóta se fogy belőle egy csepp sem :-)
neketem a vízhőfok mennyi szokott lenni? Nekem 90-93 fok. Nem sok ez egy kicsit?