:) Mivel alapvetően nincs nagy baja (már így vettem a motort, javított) csak mégis zavar, hogy nem tökéletes (picit lefele áll a műszeregység), mert hegesztett a konzol is, meg a műanyag is, ezért cserélném le, viszont annyit nem ér, hogy aranyáron megvegyem márkakereskedésben. Gondoltam ha egy motorhibás darab bontása esetén féláron hozzájutok, akkor lecserélem, egyéb esetben marad.
Sziasztok!
Nincs valakinek egy 2004-es SV650S-hez való fejidomtartó konzolja, vagy ötlete, hogy hol lehetne értelmes áron beszerezni egyet? A km órát körülvevő műanyag takaróelem is érdekelne.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Egyszer. De akkor a teljes rendszám "fekete" vagyis inkább barna volt. Éjjel kettő felé, Szegeden a Petőfin haladtam.. ők meg mögöttem voltak több száz méterre. Azt mondták hogy az tűnt fel nekik hogy folyamatosan távolodok, viszont ha a refit felkapcsolják se ver vissza fehért fényt semmi a motorról. Azt hitték hogy valami kamu segédmotor vagyok, ezért utánam jöttek.
Amikor utolérték látták hogy van rendszámom, követtek vagy 6-800 métert (ez furcsa is volt mert gyorsan utolértek és nem előztek meg... én meg olyan 90-nel haladtam), mivel ekkor se jöttek rá mi van ráírva, kitették a kéket, aztán megálltunk. Beszélgettünk negyed órát, megmutattam nekik hogy ezt utcai körülmények között nem lehet letakarítani, hiába volt "kéznél" pocsolya és így víz. Aztán annyival elengedtek hogy menjek haza, aludjak másnap meg takarítsam le, vagy ne találkozzunk a jövőben.. azt hiszem 1 hónapig akkor tiszta volt a rendszámom
Mondjuk nagy segítségemre volt az hogy nem bukóztam, hogy éjszaka és -2,-3 fok körüli igazi motorozós idő volt. Azt egyébként kiemelték hogy dicséretes hogy teljesen fel vagyok öltözve motoros cuccba. Szóval ennyi volt. Nem volt para.
Egyébként olyan többször volt már hogy lámpánál beállt mögém a rendőr, de még egyik se kérdezte meg miért van kitakarva a rendszámom
A GS-en "sáros" volt, a Divihez még két motorlezáróláncom van. Az egyikkel a motort zárom le és a dobozban tartom, a másik meg fixen a rendszám előtt lóg.. 3-4 karaktert kitakarva.
Szerintem az a lényeg hogy a takarás (mivel fekete) többé kevésbé legyen vízszintes, mint ahogy a sorok vannak a rendszámom, mert akkor már nem feltűnő 30-50 méterről se, hiszen nem lóg ki a rendszám általános képéből.
És ezt hogyan oldod meg? Én a sárral összecsapkodást hallottam a legmegfelelőbbnek, mert ha véletlenül megállítanak a piros lámpánál mondjuk, akkor le tudod törölni akár.
Én 2008 óta motorozok.. 2009 óta nem olvasható a rendszámom.. se a rendszámért, se gyorshajtásért nem büntettek meg. Objektív felelősség ide vagy oda. Kurva stresszes lehet rendszámos motort vezetni... én megkímélem magam az ilyen izgalmaktól
Na jó... egyszer romániában fizettem 6 rugót, de csak azért mert megállítós mérés volt. Ott se volt olvasható a rendszám, de azt nem nézték... diktálni szoktam, a határokon is
én is kihoztam, amikor egyik nap 14 fok volt, gondoltam másnap motorral megyek melóba, a kocsi meg a feleségemé. Na, másnap 4 fokra ébredtünk, de már nem volt vissza :-). Elkezdett párásodni a plexi, mondom mivan, rossz a pinlock? Kiderült, hogy nem a plexi és a pinlock között volt a pára, hanem a pinlockon rajta... :) ha nem tud hol lecsapódni, akkor nem tud...
Laktam Csepelen, 8 éve XIV-ben. Ezen az illusztráción éppen egy Tökölön lakó barátomtól "igyekeztem" hazafelé :-). A korábbi állapotokhoz képest most nagyon jó a II.Rákóczi.F.u., meg az ipari terület mögötti elkerülő is, szóval nehéz megállni, hogy az ember húzza neki...
Ilyesmi, igen. Kicsit több lett a végösszeg: (fotók)
Magyarázat:
A 124-es tempó pontosan 200e magyar forintocskának felel meg. Elég soknak tűnt, így egy ügyvéd ismerőssel megnéztük a lehetőségeket, hogy mit lehetne megtámadni. Mivel egy egész portfóliót kaptam a kékektől, így tudtunk válogatni. Ha megnézitek a képet, látszik, hogy a célkarika beleér az előttem lévő autóba. Ezt megtámadva írtuk azt, hogy az nem kétséget kizáróan az én sebességem. Valószínű ez még kevés lenne önmagában, így a második képen lévő 113kmh sebességet el is ismertem. Az már "csak" 130 ezret ért. Nem mindegy .
Gondoltam rá, hogy ledolgozom közmunkában, de azt meg a munkahelyemen nem nézték volna jó szemmel...
Talán atix segíthet.Kérdezd meg őt.
link