3 fázisú 5 szálas fesz szabályzót keresek sv650(2001) hez, a kelle kft nél 16500 pénz. Valami más alternatívát tud valaki? ebayen sem sokkal olcsóbb...
Előre is köszi
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Dután mentem egy kört, (sv650 2003), mentem olyan 100-120 körül, haladtam, egyszer csak meghülyült a km óra, elkezdett mindenféle hülye sebességet kiírni, majd 0-10 között ugrált folyamatosan. A motor tökéletesen megy, fordulatszámot méri, viszont a sebességet nem vagy 0 és 10 közötti értéket mutat, meg a km-t sem számolja normálisan. Van mikor méri a sebességet van mikor meg ez a hülyeség. Vki találkozott már hasonlóval?
Emlékeim szerint két személyes szobára vonatkozik az ár. Én is foglaltam már kismilliószor - bár többnyire asszony intézte - mindig a beállított paramétereknek megfelelő volt az ár, nincs benne különösebb rejtett költség, vagy utólagos változtatás.
Ha jól tudom, te már többször foglaltál booking.com-on szállást.
Ha kiválasztom az elején, hogy 2 személy, 1 szoba, és egy éjszaka, akkor ez 2 személyre is vonatkozik? link
Kevesellem a 7600Ft-ot két személyre
Szia! Végh János tuning mester /sokszoros, azt hiszem ötszörös Magyar superbike bajnok saját kezűleg tuningolt motorokkal/. Helyileg Gyöngyös. Tel: 06209424981. Hívd bátran biztosan tud segíteni.
Előre is köszi
Úgyfest megadta magát a váltó felőli tömítésem. Elkezdett finoman csöpögni az olaj. Honnan lehet beszerezni 2003 as kis sv-het tömítéseket?
Mielőtt rendelsz, azért nézd meg,hogy a jeladó rotor ép-e! Ha igen akkor nézd meg a kábelét is!
Ha lehet csak a jeladot hat nyolcezer lehet most.
Nem maceras csak oda kell figyelni.
Amugy jelado.
Volt gumicsere mostanaban?
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Dután mentem egy kört, (sv650 2003), mentem olyan 100-120 körül, haladtam, egyszer csak meghülyült a km óra, elkezdett mindenféle hülye sebességet kiírni, majd 0-10 között ugrált folyamatosan. A motor tökéletesen megy, fordulatszámot méri, viszont a sebességet nem vagy 0 és 10 közötti értéket mutat, meg a km-t sem számolja normálisan. Van mikor méri a sebességet van mikor meg ez a hülyeség. Vki találkozott már hasonlóval?
Vagy hívd fel őket ha éred a dojcs-ot.
De a /fő akkor sem rossz az ár.
Meg hogy benne van az ÁFA, az is oké.
Stúdió
Az árakat szobánként tüntetjük fel
Az ár tartalmazza: 10 % ÁFA
Az ár nem tartalmazza: EUR 1 idegenforgalmi adó személyenként és éjszakánként.
• Nem
Ha jól tudom, te már többször foglaltál booking.com-on szállást.
Ha kiválasztom az elején, hogy 2 személy, 1 szoba, és egy éjszaka, akkor ez 2 személyre is vonatkozik? link
Kevesellem a 7600Ft-ot két személyre
Köszi!