Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van még gyári 37000-ért.
3 fázisú 5 szálas fesz szabályzót keresek sv650(2001) hez, a kelle kft nél 16500 pénz. Valami más alternatívát tud valaki? ebayen sem sokkal olcsóbb...
Előre is köszi
Vagy osamu bácsi tetszőleges shopja,vagy ebay (ezzel már beszoptam) vagy elviszed a deklit egy tömítés készítőhöz.Én mogyoród templom utcába vittem.
Helló!
Úgyfest megadta magát a váltó felőli tömítésem. Elkezdett finoman csöpögni az olaj. Honnan lehet beszerezni 2003 as kis sv-het tömítéseket?
Helló!
Mielőtt rendelsz, azért nézd meg,hogy a jeladó rotor ép-e! Ha igen akkor nézd meg a kábelét is!
Kis bazsalikom,kakukkfű és sáfrány is kellhet hozzá.
jó sok víz kell, hogy fektetve beleférjen a motor
Jaja, fazékban vizet forralsz és beleteszed......úgy lejön hogy csuda :-)
Szerintem ahhoz polipnak kellene lenni.
Ha már így benne vagyok a fórumozásba, a komplett órát ki lehet szedni a fejidom leszedése nélkül?
Evjarat fuggo.
Ha lehet csak a jeladot hat nyolcezer lehet most.
Nem maceras csak oda kell figyelni.
Semmi, akkor szedték le a kereket, azóta hozzá sem lett nyúlva. Macerás cserélni? Illetve mennyibe fog ez fájni kb?
Akkor leveve a kerek?
Amugy jelado.
Kb. Egy éve, tavaly márciusban
Letortek a fogak a sebesseg jeladorol.
Volt gumicsere mostanaban?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Dután mentem egy kört, (sv650 2003), mentem olyan 100-120 körül, haladtam, egyszer csak meghülyült a km óra, elkezdett mindenféle hülye sebességet kiírni, majd 0-10 között ugrált folyamatosan. A motor tökéletesen megy, fordulatszámot méri, viszont a sebességet nem vagy 0 és 10 közötti értéket mutat, meg a km-t sem számolja normálisan. Van mikor méri a sebességet van mikor meg ez a hülyeség. Vki találkozott már hasonlóval?
Emlékeim szerint két személyes szobára vonatkozik az ár. Én is foglaltam már kismilliószor - bár többnyire asszony intézte - mindig a beállított paramétereknek megfelelő volt az ár, nincs benne különösebb rejtett költség, vagy utólagos változtatás.
Szerintem lehetséges.Ha elküldöd a foglalást visszaigazolásban kiderül.
Vagy hívd fel őket ha éred a dojcs-ot.
De a /fő akkor sem rossz az ár.
Az idegenforgalmi adó az oké, csak 1 euro.
Meg hogy benne van az ÁFA, az is oké.
Ha szobánként tüntetik fel, és egy szobába max 2 fő, akkor ennyi csak az ára?
Bár ez az idegenforgalmi adóra vonatkozik.
Ott van oldalt csak olvasd el.

Stúdió
Az árakat szobánként tüntetjük fel
Az ár tartalmazza: 10 % ÁFA
Az ár nem tartalmazza: EUR 1 idegenforgalmi adó személyenként és éjszakánként.

• Nem
Helló!

Ha jól tudom, te már többször foglaltál booking.com-on szállást.
Ha kiválasztom az elején, hogy 2 személy, 1 szoba, és egy éjszaka, akkor ez 2 személyre is vonatkozik? link
Kevesellem a 7600Ft-ot két személyre

Köszi!
Szia! Végh János tuning mester /sokszoros, azt hiszem ötszörös Magyar superbike bajnok saját kezűleg tuningolt motorokkal/. Helyileg Gyöngyös. Tel: 06209424981. Hívd bátran biztosan tud segíteni.
Én szinte mindig.