Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értem.
ilyenkor mindig bennem bújkál a kisördög, h rákérdezzek, "a Tiéd kardános?" :-)
Vérprofi vagy, de szerintem 7-8 csavar
1,Leveszed az ülés alatti fekete műanyag idomokat,
2,Leveszed az ülést.
3, kicsavarod a tank elöl található két csavarját.
4, Felhajtod a tankot.
5 Ott az a fekete nagy doboz a légszűrő ház. Kicsavarod a rajta lévő fedél rögzítő csavarokat (fekete csillag hornyú csavarok,azt hiszem 5 db.), és leveszed a fedelét. Ott lesz a légszűrő.
Sziasztok! Valaki megtudná mondani hogy az sv 1000 s- ben hol található a levegőszűrő és annak cseréjének menetét ? csak röviden! Köszi előre!
Persze,ha tudok ált megyek,most pénteken is ott voltam.
Talán még egy lesz,aztán gurulni kell,nem pizzázni :-)
Sziasztok!

Láncszett csere lesz az 1000-esemen. A hátsó fogaskerék anyáit 60Nm-er kell meghúzni, a hátsó tengely anyáját 120Nm-el.
Az első fogaskerék anyáját, ás a sebesség jeladó M6-os csavarját nem találtam meg, mennyivel kell.
Illetve melyiket kell menet ragasztózni?

Köszönöm a segítséget!
Szia GSS, vele már felvettem a kapcsolatot. Nagyon korrekt volt, el is vitt a garázshoz amit használ, de az Zuglóban van, 1 óra BKV-val nekem otthontól. Abban maradtunk Tibivel, hogy próbálok valami közelebbit találni. Pizzázásokon elő szoktál még fordulni? A következőn igyekszem ott lenni.

üdv

Padre
Kengyelfutot kerdezd meg
Felvettem vele a kapcsolatot, köszi!
Jaja, jelentem elhoztam, tudok még motorozni mint kiderült

Jó idő volt vasárnap, mentem egy Bp-Szentendre-Esztergom-Bp kört, minden rendben lévőnek tűnik. Kereslek majd, Sanyi!
Van egy motortárolós topic, azt talán többen nézik....na mi van, elhoztad?
Sziasztok, tud valaki esetleg helyet egy motornak zárt garázsban a Nyugati környékén? Ha lenne valami máshol, ami a Nyugatitól mondjuk fél óra alatt elérhető BKV-val az is jó lenne. Lenne egy hely egy régi ismerős által, de az egy órára van a lakhelyemtől, és próbálnék valami közelebbit találni. Előre is köszi!
Sziasztok!
Volna egy eladó GIVI doboztartó konzolom, monokey platnival és egy 48literes Kappa dobozzal, ha valakit érdekelne. Ezen felül, ha van érdeklődés, akkor egy Termignoni verseny rendszer is hasonló sorsra jutna. A rendszer teljesen nyitott, leömlővel, kompletten, viszont nincs E-jel, de a hang brutális.
Szép napot!
SV 650 méret 2002 előtt.
Alábbi ár érvényes.
Majd Fr megméri, nekem a garázs mélyén van valahol egy, de most nem túrom fel.
Biztos csak egy dolog lehet..................és az adó.
Nekem is úgy tűnik de biztosra szeretnék menni...
Mérmn nem mértem, de úgy néz ki mint a régi 650-é.
Parancsolj...
Honnan tudnám?
Próbacseresznye.
azzal úgy elég stabilan fog állni a fejidom ?
Tegyél be két 3 centis távtartót.
Plusszba még lentebb is kéne rakni a seggét mert nem vagyok egy túl magas jószág és ezt találtam szerintetek ez mennyire megbízható?

http://www.ebay.com/itm/Suzuki...