én félgömbfejű kalapos zárt anyával gyártom jó pár éve az elsöemelöket,pár gumisnál is napi használatban van,nekik is bevált
...de ha nincs kedved kinlódni vele 2 napig,esvéseknek egy tizesért adom
motoremelo.hu
Én is a Revolutionnél vettem, nem egy kapkodós csapat. Igaz, szezonon kívül ráér Viszont az árakat euróban adják meg, amivel jól is ki lehet jönni, de most nem tudom...
Sziasztok. Új vagyok itt és az SV-ek táborában. Lenne egy kérésem Kérlek benneteket küldjön valaki képet,linket,leírást, 1000-es első megemeléséről,tárolhatóság,gumiszerelés szempontjából. Gondolok itt emelőszem,egyébb módok ki mit használ? Végülis a kinézetére gondolok mert én csinálnám hozzá az emelőt,(szemet is) ha lehet rá szemet tenni vagy hogy van megoldva? Előre is köszönöm!
Valaki használt már Shell Advance Ultra 10W40 olajat SV-be?
Haverom azt mondta, hogy a 650-esén sokkal jobb lett a kuplung és halkabb a motor(zajok). Lehet én is megpróbálom az 1000-esben most.
Előtte egy L-es FG-14-em volt nekem is, talán a felfújható arcpárnák miatt nem volt nagy ez a sisak sem. Ha gondolod a pizzázásra elviszem és megnézed már ha jössz Te is.
'99-es SV 400-hoz szeretnék néhány dolgot vásárolni, légszűrő, olajszűrő stb., de csak 650-eshez találok, a 650-esé megegyezik a 400-assal?
Központit meg csak 650-hez,de nincs készen és nem is tudom mikor jut rá idö.
...de ha nincs kedved kinlódni vele 2 napig,esvéseknek egy tizesért adom
motoremelo.hu
ki melyik motorgumis oldalt ajánlja? r17.hu?
(ez elég aktív fórum )
Lassan össze kéne rakni az egészet készre.
Valaki használt már Shell Advance Ultra 10W40 olajat SV-be?
Haverom azt mondta, hogy a 650-esén sokkal jobb lett a kuplung és halkabb a motor(zajok). Lehet én is megpróbálom az 1000-esben most.
varro.ariel@gmail.com