azt inkább hagyd....árban igaz ugyanott van, de az szerintem nem ér annyit mint a Te évjáratu SV-d......a mostani fazer és az SV közül jobb az előbbi, annyival drágább is......
Sajnálom az eseted.
Nekem van egy jobbos tükröm,gyári.A talpa nincs meg,amiben a két csavar van,ami a fejidomhoz csavarozza,de neked az valószínű nem sérült,csak a szár tört el.A szárat meg át lehet tenni,csak a szár csavarját kell fellazítani.7ropi körül odaadom.
Más:
Én kötöttem casco-t az uniqa-nál mikor megvettem a motort.Félek tőle,hogy én is így járok.Nem drága 7000ft havonta törés,lopás és elemikárra vonatkozik. 100.000 vagy 10% önrésszel térül,ha károm van.Igaz még nem használtam fel,de bármikor jól jöhet.
Airbrush!
Tuti hogy meg lehet csinálni a tankodat,de te tudod!Bár ha találsz jó áron olyan színűt mint a tiéd akkor lehet hogy jobban is jársz a bontottal!
Itt próbáld meg a bontott holmikat:06209745559
Szia Zoli! Ma tudtam foglalkozni a mocival, és végre felkerültek a fekete karok. Tökéletesen stimmelt mindkettő, bár a kuplung kart nem lehet olyan közelre állítani ahogyan a gyári volt, ez egy kicsit még fura de majd megoldom azt is. Köszi mégegyszer. Üdv: Szabi
janó ez gyönyörű lett, le a kalappal ez airbrush vagy matrica rajta egyébként szerintem ez a tank menthetetlen mert az alja is hozzáverődött a vázhoz, szerintem a légszűrőházhoz is, az ülés mentén is látszik hogy megnyeklett! most első körbe körül nézegetek h mit hogy mennyiért lehet, aztán meglátjuk, azért köszi lehet élek majd a felajánlással
Persze a gyakorlatban én csak annyit vszek észre, hogy ha véletlenül vagyok olyan süket, és hjalandó vagyok utast vinni, akkor kevésbé gyorsul a motor, jobban kell forgatni, persze a végsebesség is kevesebb, csak azt annyira nem nézegetem. HJa, meg a súlypont! Az az egekben :( Kéne egy üléspúp :D
Ejj ez de szép volt! És a súrlódási erő egyenlő nyomóerő × súrlódási tényezővel mi a helyzet? Mert ez a gördülő súrlódásra is igaz. Persze nem 250 kgnál 10 dkg számít, de 200 helyett 250 már igen.
Ne kapkodj az alkatrészvásárlással,az enyém is majdnem így nézett ki és most nézd meg az adatlapom!Ha el tudod hozzám hozni a tankod van egy varázskezű lakatos haverom aki megcsinálja nagyon olcsón!Fejidomot is meglehet csinálni,bárhogy is néz ki hidd el!Tudom milyen cipőben jársz mert én is végigjártam,ha gondolod és lehozod,az egész motort is renbetehetjük neked alkatrészköltség fejében!(Haverommal kettőnknek van egy autószerelő-karosszériás műhelyünk de foglalkozunk néha motorokkal is!)
Sajnálom az eseted.
Nekem van egy jobbos tükröm,gyári.A talpa nincs meg,amiben a két csavar van,ami a fejidomhoz csavarozza,de neked az valószínű nem sérült,csak a szár tört el.A szárat meg át lehet tenni,csak a szár csavarját kell fellazítani.7ropi körül odaadom.
Más:
Én kötöttem casco-t az uniqa-nál mikor megvettem a motort.Félek tőle,hogy én is így járok.Nem drága 7000ft havonta törés,lopás és elemikárra vonatkozik. 100.000 vagy 10% önrésszel térül,ha károm van.Igaz még nem használtam fel,de bármikor jól jöhet.
Tuti hogy meg lehet csinálni a tankodat,de te tudod!Bár ha találsz jó áron olyan színűt mint a tiéd akkor lehet hogy jobban is jársz a bontottal!
Itt próbáld meg a bontott holmikat:06209745559
A motor oldalán ne legyen :P Két keréken szép az élet!