Ez minden K3 utáni SV-n van(nincs a gépen ellenpárja) és nem érdemes hozzányúlni és valóban kéne rajta kupaknak lenni tehát már valaki bütykörészett vele és nem tette vissza. Sportdobbal vetted? Mert ha igen akkor lehet, hogy hozzá írták a gépet és akkor nem tették vissza.
Felraktam az új gépről videót az új rumcájszpuskával Majd nézd meg,megtalálod a videóim között..Nem verettem neki annyira a szomszédok miatt meg aztán nem is adja vissza a videó a hangot..Brutális a sound
Meg meg sőt már tankot is találtam ! figy a jobboldalli tükörtalpad az meg van, nem sérült odaadnád mert úgy néz ki van itt valaki akinek csak az nincs meg a tükörből?
Köszi a válaszokat, egyébként nem megy a kilóméterórám és ennek a hibának az okát keresem. Így vettem,hogy nem ment, nem voltak bekötve a lámpák sem, sőt lámpákkal még ki sem próbáltam:) mert edig nem volt irányjelzőm, most kezd összeállni a gép
Ha rámhalgatsz megkeresed az ellenpárját ott lehet valahol.Ahogy a japokat ismerem minden csati csak a párjával kompatibilis.
Működik minden a motoron lámpák fék stb elektromos kütyü?
Ha érdekel valakit, akkor: 30/427-3540 és megadom a gyermek számát!
Kábel csatija egyben van a váz elejénél?
Működik minden a motoron lámpák fék stb elektromos kütyü?