a súly sokat számít ugyanis adott lóerő több vagy kevesebb súlyt cipel. Nyilván ha nagyobb a súly akkor nem megy úgy ill többet is eszik
Amúgy megnétem 90nél 4100as a ford annyira megnéztem h ma rommá törtem a motort h baszná meg
A végsebesség más mint a fordulat és sebesség viszonya.......ugyanannyit forog ugyanolyan áttételnél alattad mint egy 50kg-os csóka alatt. Legfeljebb a gumi átmérője miatt lehet némi különbség ami alattad jobban összelapul így kisebb és mivel az első keréken mér a kmóra a laposabb hátsó nagyobb fordulatot produkál ugyanannál a sebességnél mert az első kerék annyira nem lapul mint a hátsó........de szerintem ez annyira csekély különbség, hogy szinte észrevehetetlen...
Fizika törvényeit azért remélem nem tudod megváltoztatni Ha egy fogaskerék 20at forog x idő alatt akkor 20at fog forogni 30kg alatt is meg 130 alatt is, gondolom ez egyértelmű.
Kb olyan kaliberü badarségot mondasz mint, h Én 189cm vagyok és 81kg(ami igaz) Te meg szintén 189 de 105kg, ami azt jelenti a gondolkodásod alapján, h Én magasabbra érek a kezemmel mert vékonyabb vagyok Lefordítva nincs összefüggés a kettő között
Szerintem annyi lehet, hogy nehezebb súlyt nehezebben is bír. Pl. neked 5000 fordulaton már 120at meg, nekem csak 5500on van olyan sebesség. Sztem van összefüggés. Bár lehet, hogy tévedek!
Amúgy megnétem 90nél 4100as a ford annyira megnéztem h ma rommá törtem a motort h baszná meg
Elől,hátul?Kicsit pontosíts mi érdekel.