Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én neked 4500 alatt 6ba életképes a moci? Nekem nem csinál semmit ott, esetleg nehezen tartja a sebességet. De 6. sebesség nálam csak 120nál kezdődik ami 5000es fordulat
Azért ha lehet 3000 alatt ne nagyon válts el.
Aha, 2000 gyártmány, de nekem ő a legjobb imádom.
Mennyi fordulatig szoktátok felpörgetni a mocit egyes váltások közt?
Én elég alacsony fordulatokon vezetek, olyan 4500-5000 körül már váltok... Kicsit féltem a paripát, lehet túlságosan is...
ja igen nekem a II svm van de azért megnézem most már engem is érdekel
Most nézem, hogy Neked a régi van, annak nem biztos, hogy ugyanaz lesz az érték.
Köszi Balázs!
Ja ok látom köszi
Az adatlapomon kint van a szerviz címe+telszáma.
küldesz egy teló számot itt az e-mail címem: bakos82@citromail.hu holnap rádcsörgök
Holnap esküszöm megnézem én azt tudom h 6ban 142km/h 6500 fölött van picivel nem tom miért sokat megyek így
Még 3 darab van, azokat 4 rugóért adom. Ha elfogynak a következő már csak teli áron lesz.
Hacsak a lánc áttételén nem változtatott az előző tulaj akkor ugyanennyi mindenkinek.
helló!

Visszaolvastam és láttam h van eladó gyári indexed svre nekem egy bal első vagy egy jobb hátsó kellene. V an ilyened és ha igen mennyiért?
Ja, köszi szépen! Akkor nektek is kb ennyi, ilyen tempónál?
A ford.szám adott mindegy mekkora a súlyod. Az áttételtől függ.
Frpeter: Szia. Az a kérdésem, hogy 6os fokozatba 90el megyek, és a fordulatszám 4100. Ez jó? Vagy túl magas ez a fordulatszám ilyen kis tempónál? Ennyi lenne az én kérdésem.
vazz Balázs, Neked 702 lovas géped van?
Az rengeteg ha az enyém ennyit enne már rég megszabadultam volna tőle . Rekord fogyasztásom 7,17 volt azt is sokaltam de azt úgy hogy 130-210 ig mentem vele nálam átlagba 6,1 et eszik és azért szoktam neki zúzni már amennyire lehet a kis 702 lovassal városon kívül 130 alatt nem megy csak fölötte átlag 150-190 szal szerintem valami nem oké a géppel az nagyon sok
Na ezt a kérdést valaki fordítsa le magyarra, mert nem értem :)
Sziasztok! Kb 5-6 napja lettem én is SV (650S, 2000 évjárat) tulajdonos, és felmerült bennem néhány kérdés, amelyekre jo lenne választ találnom... Az első kérdésem az lenne, hogy: 90es tempónál 4100as fordulat mennyire számít optimálisnak? (120kilo vagyok...) Köszi szépen, ha valaki válaszol! üdv Bálint
Annyi ezer forint
Nekem is, de nem csak a K&N csinált sportszűrőket és ha másféle az akár hasonlíthat is ennyire a gyárihoz. Ha belül tisztán látszik, hogy papír akkor gyári vagy utángyártott, de nem sport.
Annak tűnik...
jövőhetem húzós, de foglak keresni a hét végefelé a holnapon megadott tel.-en vagy mailcímen
ja.....4 rugóért adom....