és a hálós cuccban vannak a protektorok?
mert ha úgy gondolkozunk, hogy a kabátos protektor hátránya az elmozdulás, és ezért jobb a testre rakott protektor, akkor eljutunk oda, hogy a hálós ing se kell.
póló + könyék és gerinc és vese protektor, aztán ugyanott vagy.
Vagy a Tiéd mivel tud többet ennél a kombónál?
Én azért ragaszkodoka bőrhöz, mert talán tovább tart kopásállóságban, mint a háló :-)
Nem vitázok, kérdezek
Egy lamellacsere mennyiből jönne ki? Nem mintha kedvem lenne a tegnapi nap után 1 forintot is kiadni, (forgalomba helyeztettem a motort: 118.000Ft) de ha ez az ára, hogy rendben legyen akkor pengetek...
Elhoztam ma a szerelőmhöz a motort és kiderült hogy csinálni kell rajta egy porlasztó szinkront, talán lamellacsere, talán gyertyacsere, Sterimóval lemosták a hűtőmet (de ez nem vészes)
Ő a gyenge anyagminőségre panaszkodik...Van a sisakon egy légterelő amit levett a tisztításhoz de utánna már nem tudta visszarakni csak eléggé lötyögősen..
Ja kétfélével a másik is jól néz ki pláne feketében ami nekem van.A lyukas az télre arcfagyasztó lenne.Próbáltam.Bár ha nem megy az ember gyorsan lehet tökbe nyitottként is használni igaz akkor a pofára esés nem ajánlott.
Ez egy furi cucc beépített lehejtható mapsemüveg és cserélhető álrész.Van egy téli és egy nyári része meg a tetején is cserélhető szellőzők.Picit hangos de nem megyek gyorsan.
Nem,csak egy haveromnak szeretném megkönnyíteni a dolgát az eladás terén..Vett egy másikat(racefit)a kawára és ez feleslegessé vált..
Egyébként az sv 1000-re való egrust már eladtam csak az akra maradt a nyakamon még..
mit értesz nyáriasított sisak alatt? én felhajtom a plexit, a szememet napszerdzsó védi, meg a sisakomban van ilyen berakható bogárvédő (pontosabban orrvédő).
Szevasztok!
Van egy micron dob eladó.Összekötőcsővel,dobozában stb.
Kawa z750-en volt de ráfaragható sv650-re is egy ügyes kipufogós által..Akit érdekel jelezzen itt
Hát ez az általános agyforraló meleg/sima magyar bafaszkodás eredménye.Mindenkire szarunk fő hogy nekünk jó legyen mentalitással fűszerezve.Szóval semmi különös csak a megszokott.Hál istennek nekem csak a bal belsőben sétakocsikázást tartókkal gyűlik meg a bajom a többire már számítok.
Viszont a huvaolcsó hálós kabát bevált melegben mintha nem lenne rajtam csak póló és a nyáriasított sisak is csillagos 5-ösre vizsgázott.Zárt sisak+bőrkabátban elfolytam volna.
2x szemből elémfordulós klasszikus balrakanyarodós, "még átférek" jellegű. 2x tábla alól balról, velem egyirányba menni akarós, végén felezőnél mégismegállós.
A múltkor meg dobogóról jöttem le, pomáz irányába, és nekem balra volt valami lovarda vagy mi. szemből oda akartak balrakanyarodni. csávókám szépen meg is állt, már 3-an is vártak mögötte, és mikor már majdnem ott voltam, elindult. és akkor észrevett, és satufék. de hogy addig miért állt?
mert ha úgy gondolkozunk, hogy a kabátos protektor hátránya az elmozdulás, és ezért jobb a testre rakott protektor, akkor eljutunk oda, hogy a hálós ing se kell.
póló + könyék és gerinc és vese protektor, aztán ugyanott vagy.
Vagy a Tiéd mivel tud többet ennél a kombónál?
Én azért ragaszkodoka bőrhöz, mert talán tovább tart kopásállóságban, mint a háló :-)
Nem vitázok, kérdezek