Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a hálós cuccban vannak a protektorok?
mert ha úgy gondolkozunk, hogy a kabátos protektor hátránya az elmozdulás, és ezért jobb a testre rakott protektor, akkor eljutunk oda, hogy a hálós ing se kell.
póló + könyék és gerinc és vese protektor, aztán ugyanott vagy.
Vagy a Tiéd mivel tud többet ennél a kombónál?
Én azért ragaszkodoka bőrhöz, mert talán tovább tart kopásállóságban, mint a háló :-)
Nem vitázok, kérdezek
Csak a regadó vagy cakk-pakk?
Egy lamellacsere mennyiből jönne ki? Nem mintha kedvem lenne a tegnapi nap után 1 forintot is kiadni, (forgalomba helyeztettem a motort: 118.000Ft) de ha ez az ára, hogy rendben legyen akkor pengetek...
Egen.Akciós hálós.Arra jó hogy ne főjek szét.Ha hidegebb lessz kell másik.
Lamella?
Akkor valószínű, hogy nem 23ezer az a 23ezer.
Végül is milyen kabátot vettél?Beringet?
Elhoztam ma a szerelőmhöz a motort és kiderült hogy csinálni kell rajta egy porlasztó szinkront, talán lamellacsere, talán gyertyacsere, Sterimóval lemosták a hűtőmet (de ez nem vészes)
Ő a gyenge anyagminőségre panaszkodik...Van a sisakon egy légterelő amit levett a tisztításhoz de utánna már nem tudta visszarakni csak eléggé lötyögősen..
Mi a baj vele mert szemeztem annak idején vele?Mint a mostani karbonossal.
Ja kétfélével a másik is jól néz ki pláne feketében ami nekem van.A lyukas az télre arcfagyasztó lenne.Próbáltam.Bár ha nem megy az ember gyorsan lehet tökbe nyitottként is használni igaz akkor a pofára esés nem ajánlott.
és kétféle áll-részt adtak hozzá? amelyiken az a nagyobb lyuk van, jól néz ki.
Egy cimbinek caberg van ami ugyan zárt de van benne lehajtható napszemüveg..okos találmány viszont a srác nincs vele megelégedve
Ja akkor az akrákra emlékszem bocsi.Sikerül elpasszolni?És mi a baj velük?
Ez egy furi cucc beépített lehejtható mapsemüveg és cserélhető álrész.Van egy téli és egy nyári része meg a tetején is cserélhető szellőzők.Picit hangos de nem megyek gyorsan.

x.01
Nem,csak egy haveromnak szeretném megkönnyíteni a dolgát az eladás terén..Vett egy másikat(racefit)a kawára és ez feleslegessé vált..
Egyébként az sv 1000-re való egrust már eladtam csak az akra maradt a nyakamon még..
mit értesz nyáriasított sisak alatt? én felhajtom a plexit, a szememet napszerdzsó védi, meg a sisakomban van ilyen berakható bogárvédő (pontosabban orrvédő).
Ennyi eladó kipufogót még nem láttam egy kupacban.Győjtöd őket vagy ragadnak rád mint vizlára a kullancs a bokrosban?
Szevasztok!
Van egy micron dob eladó.Összekötőcsővel,dobozában stb.
Kawa z750-en volt de ráfaragható sv650-re is egy ügyes kipufogós által..Akit érdekel jelezzen itt
Hát ez az általános agyforraló meleg/sima magyar bafaszkodás eredménye.Mindenkire szarunk fő hogy nekünk jó legyen mentalitással fűszerezve.Szóval semmi különös csak a megszokott.Hál istennek nekem csak a bal belsőben sétakocsikázást tartókkal gyűlik meg a bajom a többire már számítok.
Viszont a huvaolcsó hálós kabát bevált melegben mintha nem lenne rajtam csak póló és a nyáriasított sisak is csillagos 5-ösre vizsgázott.Zárt sisak+bőrkabátban elfolytam volna.
akarommondani nekem jobbra volt. és szemből oda balrakanyarodó lökött fel majdnem
2x szemből elémfordulós klasszikus balrakanyarodós, "még átférek" jellegű. 2x tábla alól balról, velem egyirányba menni akarós, végén felezőnél mégismegállós.

A múltkor meg dobogóról jöttem le, pomáz irányába, és nekem balra volt valami lovarda vagy mi. szemből oda akartak balrakanyarodni. csávókám szépen meg is állt, már 3-an is vártak mögötte, és mikor már majdnem ott voltam, elindult. és akkor észrevett, és satufék. de hogy addig miért állt?
Jobbkezes vagy sima táblás?
Mert én a jobbkezest alapból úgy veszem hogy nem adják meg.Elhajtok mindenkit és majd ha tisztul megyek.
vigyázzatok, ha kimentek.

szerintem ma az Elsőbbség-Megnemadás Világnapja van. :-)

(pár km-en belül 4x. Ilyenkor van mákom, hogy az 1 éves motorozás előtt azért 17 évnyi bp-i autózás is volt. Előre láttam h nem fogják megadni).
Számít. CR9E, 2500/db.
Ömmm... mi is a pontos típusa a gyári NGK gyertyának SV-be? Karbis csővázasba kell ha számítana