Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kéne egy msn cím vagy valami ahol beszélni tudnánk...
veszel egy sima krómtisztító pasztát akárhol és madzagolásos módszerrel végigjátszod.......viszonylag gyorsan meg lehet oldani így a tisztítást...
megkaptam, megyünk érte 8-ra....
Köszi!Ha úgy lesz időm nekifogok szerintem..
Csiszolná a fene ennyit.Ha csúnya lessz kap egy bandázst és annyi.
Vidd el a Sanyiékhoz egy szinkronra!
Sanyi, irtam neked mailt az infokukacquickmoto-ra a holnap reggeli motorszallitassal kapcsolatban. Legyszi jelezz vissza majd, ha OK.
Csáó!
Én még télen tükörfényesre vixoltam az egész rendszert.
Kellett egy 1200-as csiszpapír, egy fúrógép, több db gyapjúkorong és 3M-es polírpaszta.
A hátsó henger leömlőjénél (ahol nem túl feltűnő) oda kellett főként a csiszvászon.
Ja és a türelem elengedhetetlen!
Tsanyi:Tudom volt már róla szó és talán pont Te adtál tippet vagy ötletet..A matt kipufogóleömlőt mivel lehet fényesre vikszolni?
ezt szoktuk orvosolni némi állítgatással, tipikus SV dolog, direkt nem írom, hogy hiba mert nem az....
Miért van az, hogy a motorom kevés alapjáraton lefullad?
Alsó fordulati tartományban rángat....
Ha visszaengedem a gázt akkor olyanokat lő a kidörrentőm, hogy még én is visszanézek, hogy leszakadt-e valami. (meg persze a járókelők is.
Lehet vele valami gond?
Akkor jó :)
Má most ezt nem értem.Lehet reggel van nekem.Nem telefonáltam és nem benzineztem minden nap elmegyek a motorbolt mellet és rendeltem/meghozák nem volt költség semmi.
Nem akarok karokat árulni bőrgarnitúrán több a haszon maradok annál.
A másik kar ami fekete az meg netes volt fotelből intézve telefon nélkül.És azt sem akarom árulni csak volt egy fölös készlet mivel levettem a motorról a fekete miatt azt ajánlottam fel a srácnak.De azt is sokallja mert csak a kuplungja tört a féket csak pimpelni akarta fűrésszel ezért kell neki nagyon olcsón amit senki nem tud prezentálni mert 4e alatt nincs sehol.
Benzin és telefonköltséget beleszámoltad?
Mondjuk persze mindegy.
Mindenki ott veszi ahol akarja, ingyen nem tudom adni.
Nem szoktam bemondani fal árakat feleslegesnek tatom a vetítést.Én bementem Kistarcsán a boltba hogy kéne egy kuplungkar.Ott kinyálazták az SV-re melyik kell megrendelték a hét végen meg elhoztam 1300-ért.Jóban vagyok velük sokmindent rendeltem már de nem hiszem hogy nettó beszerzésin odaadják annyira azért nem vagyunk jóban és sehol nem várom el hogy bukjanak rajta.Máshol én sem találtam 2000.- alatt kart.Saját részre rendeltem ezeket is hogyha kell tudjak hova nyúlni meg Vszabi szólt hogy ha rendelek kell neki is de fekete.
Nem akarom én senki üzletét rontani nekem is tele a padlás konkurenciával tudom milyen az.
Aha persze, a legközelebbi motorboltban olcsóbban... Érdekes, hogy ezt megmutatni nem tudja senki. Mert valszleg a legközelebbi kis bolt tart aktáron 5.000 féle kart ami létezik és még beszer áron is adja, mert neki ez jópofiságból megéri!
Velem lehet beszélni, bár eddig túl sokan nem tudtak olcsóbb árat mutatni... Bemondásra meg nem megy, mert mindent azért én se hiszek el, pláne hogy látom a beszerárakat...
Ha márkaszerviz kell és nem túl messze, akkor vidd a Reálba.
Hát akkor a legegyszerűbb a legközelebbi motorbolt simán 1300-1500 körül kapsz egy kuplungkart.A vége nem véletlen van rajta engem idegesített a hiánya.
Szervíz passz én sanyit ajánlanám de a távolság miatt csak ha jársz más miatt pesten gyorsak pontosak és jól dolgoznak.Nekem nem volt tapasztalatom 5e van a motorban és külföldi szürkeimport így nagyon kihagyom a márkásokat.
Én nem vonom kétségbe a fekete kar nagyszerűségét, abban is biztos vagyok hogy azt választanám, ha:
-nem lenne a nyakamon a 24ezres szerviz
-mindkét kart mindenképp cserélném

A fentiek tükrében a 2ezres bizniszből nem csinálnék 7ezrest, de azt megfontolom, hogy inkább még várok és gyűjtöm a lét, hátha belefér.

Apropó. 24ezres. Vállalom, de vagyok olyan balfasz és szeretném márkaszervizben megcsináltatni (természetesen én vinném az olajat, gyertya stb.). Erre amúgy azért van szükség,mert nemsokára el szeretném adni és így valószínűleg elhiszik hogy normális állapotban van és 5 év alatt tényleg ennyit futott, tehát befektetés, én is szívesebben vennék leinformálható motort. Tudtok ajánlani tehát normális márkaszervizt? A West-motorral nem teljesen vagyok megelégedve, nyugodtabb lennék egy már beválttal. Kösziköszi
Nem bizniszelek meg rontom az üzletet de az enyém fényévekkel csinosabb fekete kar.Az az ezres potom pénz azért a minőségi esztétikai élményért amit ad.

Ja és maga a kuplungkar nem nagy kunszt beszerezni olcsón mert azt már vettem sima motorboltban 1300,. ért is a fékkar az mindenhol 4e körül lessz.Általában és jellemzően 3800 körül viszont peti ahogy mondta nem 1500,-as DPD s postával küldi hanem olcsóbban.
Ok, szólj.
Akkor maradjunk annyiban, hogy nekem pár ezer km után esedékes lesz egy olaj illetve gyertyacsere is. Akkor vennék mondjuk olajat is, meg gyertyát meg akkor a kart is és egy füst alatt elhozom őket. Szombathelyen vagyok amúgy, mindenért külön nem szívesen ugrok fel:) Előtte szólok természetesen.
Hmm, látom Győr. elvileg hétvégén megyünk Győrbe gurulni.
Ha nem, akkor +450Ft-ot eljuttatsz hozzám és feladom ajánlott levélként bélelt borítékban. Ennél olcsóbban nem fogod megúszni, amúgy ahonnan rendelted volna ott kicsit több a postaköltség.
Attól függ hol vagy. Raktáron van, Pomázra el tudsz jönni érte, vagy beviszem a szervizünkbe a Ferihegyi útra.
A fékkar sajnos 4e, az oldalon lévő áráért oda tudom adni, de 2000 nem lesz belőle, mivel ez bonyolultabb mint egy kuplungkar.
egyenlőre nincs kölcsönzőm(tervben van ugyan) hanem emelőfalas tgk-val oldom meg az ilyesmit....mondjuk ezzel a mozgásképtelen gépeket is a platóra tudom venni.....