Namost egyrészt az egyharmad liter benzin nem lebecsülendő, mert az 6 km:) Másrészt ugye egyben mondtad a 6ezret, nem tudtam hogy hogy oszlik meg. Harmadrész én mondtam rosszul az elején, mert abból valóban az jön le, hogy minden kell.
A fékkar csak azért kell, mert a kuplungkarom eltört, a végéről a bütyök. Le van köszörülve, vagányul néz ki, és ha találok jó áron fékkart akkor arról is leköszörülöm a bütyköt és jól néz ki. Viszont kellene egy normális szett is. Tehát csak a kuplungkar kell mindenképp, a fékkar csak ha jó áron van. Gondolom nem olcsó, de ennyi pénzt nem adnék ki értük. Ha valóban jó lehet ez amit linkeltem akkor inkább ezt és csak kuplungkart veszek.
Köszi még egyszer, sajnos ez nekem drága így egyben:s
Sziasztok!
A segítségeteket kérem. SV650-hez keresek kuplungkart, fékkart, illetve első lábtartókat. Bontott is jó - ha bontót tudtok valahol észak/nyugat-dunántúlon, esetleg a fővárosban. Köszi.
áááá, már emlékszem! .....azért kérdeztem mert gyertyacserekor az 1000-nél tipikus hiba a hűtőventillátor nekinyomása a hűtőnek ami ha beindul akkor kicsinálja a hűtőt........kár, hogy ezt elmondtad mert különben magamra vállaltam volna az összes költségedet a javítással és szállítással kapcsolatban
Ha a venti mellett lyukas az nem gyertyacsere eredménye, mivel az a túloldal.
De amúgy tuti javítható ilyen kis sérülés. Sokkal nagyobbakat is megcsinálnak.
Mellesleg ideiglenesen hűtőjavítóval is megoldható külsőleg. a belsőst már nem tudom beletenném-e.
Nem volt gyertyacsere. Volt villahid javitas (meg kellett hegeszteni alul azt a pockot, ami a csutkat tartja a helyen), jobb elso index csere, kipufogo tarto fulet gorbitettetek vissza ezen kivul (Leo Vince).
Kulonos ismertetojel: a fenyszoro burkolat hajszalrepedeses
A hutorol...ma munka utan mentem uticelom fele, mikor odaertem budoset ereztem, megalltam goz csapott fell a blokkrol. Hat nem kilyukadt a huto kozvetlenul a ventillator mellett...spriccelt ki a viz... szerencsere mielott hazaindultam el tudtam utni 2 orat es lehult 40 fokra...aztan most hazaevickeltem (Margit-sziget---Ujpest) lenduletet veve majd mindig gurulva...nem fott meg.
Sanyi felkeresnelek megint (kb 1 honapja voltam egy kis elcsuszas utan, villahid javitas, index es kipufogo visszaallitas, kek 1000-es Ses, ha emlekszel), lehet ez meg annak az esesnek a szovodmenye, nem tudom. Mindenesetre remelem javithato a huto.
Tud valaki motorszallito utanfuto berlesi lehetoseget?
Hogy tud eljutni hozzám?:)