Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JA ?!?! Bocsi. Csak, hogy ez én előzményemre válaszoltál, gondoltam tőlem kérdezted...
még szerencse....mert ha a másik oldalát nézted volna nem vetted volna észre, hogy folyik a víz....
Jó tudom, mindenki hibázik, de legalább kiderült, hogy miért jelent meg a víz. Látod a jó oldalát nézem.
erre nem tudok válaszolni.....
Szerintem nem volt kedvük újra szétszedni.
Most őszintén. Te nem vennéd észre, hogy egy hatos acélcsavarnak leszakad a feje? Kiváncsi lennék, hogy milyen nyomatékkulccsal dolgoznak.
bocs, nem Tőled kérdeztem....
most ezt nem annyira értem....a szervízben nem vették észre a beletört csavart?
99-es évjárat és 23.606 km. (A mai motorozás után.)
Miért?
Megcsinálták, de bele is törtek egy csavart sikeresen és kb. egy hónapja el kezdett gyöngyözni a víz a henger oldalán....
Kb. 10 perc alatt kiszedtem belőle a csavart, nem tudom a szervízben ezt miért nem tudták megcsinálni.
650-nél egy kicsit, de ha elég sportosan mész közúton akkor lehetséges......egy kérdés, a Tiéden megcsinálták a hengerfejcserés történetet?
Igaz lehet. Akkor a 7 liter nem sok?
ebben is van valami....
Amikor megvetted még nem ismerted a gázkart, most meg már igen :)
tudom, hogy hyo, de 2007 végén már voltak azt hiszem injektorosak is itthon.....na mindegy, a szinkronállítástól nem hinném, hogy csökkenne a fogyasztás, de más megnézésétől és beállításától igen....különben a szinkront érdemes évente elvégezni még ha keveset is megy az ember.
Ja és 27000 van benne.
Ez hyo és 2005-ös, karbis.
A Tied injektoros már vagy még karbis?
mikori a géped és mennyi a km benne?
Egy kérdés tsanyi, hátha innen nem zavarnak ki. A szinkron segíthet a fogyasztáson? Amikor megvettem 320-at mentem egy tank üzemanyaggal, most 230-at.
1500 fölött folyamatosan lő a kipufogóm. Olyan mintha szabályoztatnának egy gépet és amikor visszaengeded a gázt, akkor lő egyet. Na nekem nem kell hozzá szabályzás... lő nekem is, de nem egyet-kettőt hanem folyamatosan addig míg le nem veszem 1400-1300-ra.
akkor szinkron olyan helyen ahol lehetőleg legalább higanyos eszjközzel csinálják és emeld meg az alapjáratot 1400-ra........
Elvinném én, ha nem lennének olyan k*rva messze tőlem.
Én Békéscsabán lakok...
Mit kéne orvosolni rajta?
köszi Tsanyibá
Ez pedig így ígaz, ugyanis nekem is intézett zoli.