Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DaPi !
Racsi depót próbáltad már ?
Szevasztok! Tudnátok valami oldalt ajánlani vagy akármit TANKPADOT keresek Sv-re! nemtalálok egy normálisat sem :S
Köszi szeva
Ha csináltattál volna egyet már rég motorozhattál volna.Nem véletlen nincs hűtő sehol.Még egy kis puff és az sérül legjobban.
Hello mondenkinek.
Sajnos még mindig hűtő hiánnyal küzdök!
Valaki nem tud segíteni?
Kb. 20 bontót kerestem és sehol nem volt!
Srácok Akito ruhákról van valakinek tapasztalata?
Köszi a gyors választ!
Sikerült időközben varázsolni egyet, fel is fűrészeltük. :)
MOTUL AKCIÓ!
Raktárról!

Motul 5100 10W40 literes 2700Ft/l
Motul 5100 10W50 literes 2400Ft/l
Factory Line láncspray 3100Ft/db
Fuchs Silkolene túraláncspray 2600Ft/db
gyári szerintem van még 1....ugorj be hozzánk ha kell....
Az biztos, hogy minden fokozatban megy. Csak neha nekem is a 7-ik jonne . Nekem eleg lenne egy led is fokozatkijelzo helyett, ami ha felgyullad, akkor tudnam, hogy nincs tovabb...
Sziasztok!

Kis bajban vagyok, 2 nappal túra előtt sikerült lenulláznom jobb első indexemet, szal most SV1000S-re keresek egyet.

Ötlet, hogy hol tudnék kb ma vagy legkésőbb holnap venni egyet?
Igen az SV-nek is megvan ez a SIMSON-os jósága! Mindegy, hogy melyik fokozat! MEGY!
nekem egy ideig azért kellett volna, hogy mikor fékezek, ne akarjam egyesnél mégjobban visszarugni... de egy ideje hangról megismerem az egyes fokozatot.
vagy indulhatna a gsxr kupában akár
ÉS írhatna más topickokba!
de sokkal jobban is menne
Nöm.Akkor úgy nézne ki mintha keresztben lenyelt volna egy teniszcipőt.
akkor rakj bele egy soros blokkot is
Őőőőőőőő egyenlőre a tudást próbálom technikával kompenzálni és a reményhal megy utoljára.Talán javulok.A rugóstag meg tényleg önbizalmat ad.Há végülis majdnem gixxeren ülök.
inkább vegyél shark rsf2-t
Önbizalom! De ha így állsz hozzá akkor mire volt jó a Gixxer rugóstag? Te titkolsz valamit!
Sokféle akad belől! Mert ugye a GP-ben is találkozunk vele meg majdnem, hogy a TASZKÓ-ban is! Szóval így elég tág a fogalom! Én a KBC-ről tudok nyilatkozni!
Premier bukókról van valakinek valami ismerete?
Nekem is robi volt az első, utána meg egy jó kis Dt 125 r, amit sokan nem vesznek motorszámba.
Jó neked én csak KB 5 éve és hát robi volt az első. Mondván jó az de kinőttem.Most még csak ismerkedem esetlenül de kinövöm.Rossi sosem leszek és boldog leszek ha közepes motoros leszek és nem basznak el az úton.
Hát nézi a fene úgy fülre meg mikor hogy.Hülye beidegződés kocsiból de szerintem nagyon alacsonyan.Majd figyelem.