mikor erről beszéltünk régebben előre mondtam a választ....finom repce 10W50.....az SV-be forszírozott közlekedésnél ez az eredmény, legközelebb nem ennyire "finom" oil-t teszel bele....szerintem......
Szasztok, csá Sanyi!
Szerinted hová tünik a finom 10w50 rapsol oil a vasból? Tegnap töltöttem utána kb 2decit, mentem vele egy laza 100ast és már +int nivószint alatt van? Picit morci vagyok tőle
Ha jól tudom a buy it now cuccokat annyiért kapod amennyi ki van írva kell egy dombornyomott kártya és egy pay pal számla felteszed a forint összeget postaköltséggel együtt pay palra a kártyáról majd kattintasz a cuccra és visszaigazolják majd 1-2 hét és itthon is van.Öcsém szokta ezt intézni.Neki van pay palja.
láttam már néhány egész jót, de ami Neked tetszik azt csak magad tudod kiválasztani, sok boltban lehet kapni ilyesmit pl. RMC, Shox, és még egy csomó más boltban is....
Az M800 ra gondoltam csak sikerűlt Vl-t írnom helyette
A pesti utiban voltam,és ha jól emlékszem a 250-s ott is lett hagyva eladásra.Nekem kellett lemosni
Kappa, komplett dobozszett és konzol, SUZUKI SV 1000 hez valók,a két oldalsó még eredeti csomagolásban van,nem volt kibontva,és 40 literesek. A felső 48 literes és nagyon keveset volt használva, nagyon szép állapotban van. Minden megvan hozzá hogy fel lehessen szerelni,tehát az összes tartókonzol és csavar.
Anyukát,hugit meg a benga öcsémet is feldobom és mint egy békés indiai család elkacsázunk a búsba.Szegény sv meg megzakkan.Erősnek néz ki az a váz de tudja fene.
Jah kár.Nah mindegy most szóltak hogy családilag látogatunk délután.
Így déllelőtt alkatrészszortírozás majd 11 körül irány vidék 5-en egy astrában.Kész élvezet.
Hazafelé már azért többen jöttek.
Szerinted hová tünik a finom 10w50 rapsol oil a vasból? Tegnap töltöttem utána kb 2decit, mentem vele egy laza 100ast és már +int nivószint alatt van? Picit morci vagyok tőle
Erdekelne hogy 2004-es Suzuki SV650-hez hol talalnek valamilyen mas, tuning elso fenyszorot?
Elore is kosz!
A pesti utiban voltam,és ha jól emlékszem a 250-s ott is lett hagyva eladásra.Nekem kellett lemosni
Irány ár: 110.000 Forint, érd: 06-30-683-23-02. Megtekinthető: Szigetszentmiklós
Így déllelőtt alkatrészszortírozás majd 11 körül irány vidék 5-en egy astrában.Kész élvezet.