Hát ja csak mamásan jó egyenlőre nekem így is majd ha felnövök gyorsulok.Csak szép lassan sorban minden egyenlőre a cél hogy az utcán ne dögöljek meg.
Amúgy repsol sintetico 10v40 semmi különös.Szerintem a cserénél az olajhűtőben maradt egy deci vagy lejtőn néztem vagy az ufók spec olajtermelő eszközét próbálta ki az előző macskaevő tulaj.
de Te nem is hajtod úgy mint a henti.....lassú tempónál akár víz is lehetne benne, de épp ezért írtam lejjebb a forszírozott tempót, na ott nem mindegy az oil...és pigkiller barátunk az utóbbi időben feltünően gyorsul....
Szépen beszéljél a barátaim motorjairól, v inkább sehogy! Nehogymá magadramérgesíccsé!
Ez nállam kényes téma, Ők nem bántják az Sv-t , mi se a gsr-t, köszi, h +értessz!
az új motorra gondoltam mert kicsit trehányul lett összerakva, az első túrán elhagytuk a hátulját és még 1000-ig előjött pár dolog ami a 0 szervizzel függ össze...
Állat vagyok Én, szerinted állat vagyok ,na látod, h nem!
Jó az az olaj agsr 600 pl, dicsérték, h csodat tett a váltoval+ hogy csendesebb! Na gondoltam 1et..., de nem kellett volna!
Amúgy repsol sintetico 10v40 semmi különös.Szerintem a cserénél az olajhűtőben maradt egy deci vagy lejtőn néztem vagy az ufók spec olajtermelő eszközét próbálta ki az előző macskaevő tulaj.
Ez nállam kényes téma, Ők nem bántják az Sv-t , mi se a gsr-t, köszi, h +értessz!
Az a Repsol meg biztos olyan hajszárítókba való mint a GSR.
Mennyi olaj kell bele , lehet, h keveset tettem bele
Jó az az olaj agsr 600 pl, dicsérték, h csodat tett a váltoval+ hogy csendesebb! Na gondoltam 1et..., de nem kellett volna!