Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha hajtod rendesen sztem Motul 7100.
Nem vagyok én se olyan morcogos,csak tiszteljük egymást, és motorjait! Még1× köszi, h megértessz!
sokféle bevált már a sövöbe......elsősorban motul, valvoline, fuchs, még a castrol P1 is jobban mint a repce.....
Hát ja csak mamásan jó egyenlőre nekem így is majd ha felnövök gyorsulok.Csak szép lassan sorban minden egyenlőre a cél hogy az utcán ne dögöljek meg.
Amúgy repsol sintetico 10v40 semmi különös.Szerintem a cserénél az olajhűtőben maradt egy deci vagy lejtőn néztem vagy az ufók spec olajtermelő eszközét próbálta ki az előző macskaevő tulaj.
Mi a fszt tegyek bele Sanyi? 2300 van a rapsolba, ha ilyen tempóba eszi még 3 litykó kellene 6000-ig?!
Jóvanna, nem bántásból mondtam, nem is kétséges, hogy a GSR megeszi reggelire az SV-t.
de Te nem is hajtod úgy mint a henti.....lassú tempónál akár víz is lehetne benne, de épp ezért írtam lejjebb a forszírozott tempót, na ott nem mindegy az oil...és pigkiller barátunk az utóbbi időben feltünően gyorsul....
Ne b.sszad! Mi van benne?
Szépen beszéljél a barátaim motorjairól, v inkább sehogy! Nehogymá magadramérgesíccsé!
Ez nállam kényes téma, Ők nem bántják az Sv-t , mi se a gsr-t, köszi, h +értessz!
Nono.Nekem per pill jó.Bár nekem csak a 10w40-es nem a finom verzió és még egy ceppet sem evett sőt még több is lett benne.
Ha az vált be akkó azt kell venni.
Az a Repsol meg biztos olyan hajszárítókba való mint a GSR.
mondom, h jó vót, hibátlan vót
A Motulról nem hallotam rosszat, a Castrol újabban nagyon szídják.
lehet, h én is, má nem emléxem!
az új motorra gondoltam mert kicsit trehányul lett összerakva, az első túrán elhagytuk a hátulját és még 1000-ig előjött pár dolog ami a 0 szervizzel függ össze...
Én Castrol GPS-t vettem 10W40-est
Asszontam az Interátba, h enyim vasba kell oszt atták!
Nemtommá
Milyen Castrol volt az?
Az előző 6-ost castrollal toltam le, semmi olajkajálás nem volt!
Mennyi olaj kell bele , lehet, h keveset tettem bele
Én nem tudom hogy használod a technikát.
Azon aszem nem csináltunk mi semmit lehet a berényiek igen,de ráment jó pár órám a sikálásra mert azt csak eső mosta
Állat vagyok Én, szerinted állat vagyok ,na látod, h nem!
Jó az az olaj agsr 600 pl, dicsérték, h csodat tett a váltoval+ hogy csendesebb! Na gondoltam 1et..., de nem kellett volna!
ha majd a másik olajat is ennyire eszi akkor érdemes tovább boncolgatni hol a gond, a Te géped nincs annyira lelakva ahhoz, hogy csak úgy egye...