Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer talán, Érden pont be tudnék csatlakozni.
De holnap Balatonvilágosra kell mennem.
ha esetleg van kedve vkinek velem jönni, sms léci reggel 8-9 körül :) (20) 478 nulla 753
srácok a Kakucsot kihagyom, mert ha a para miatt még rá is tudnátok beszélni :), az időpont nekem kései, délután fele én már a teraszon akarok szénen sütni. Szóval ha az időjárás OK, reggel elmegyek vmi közepesebb körre azt annyi.
Ott nem a kamera sok, hanem a kamion.
Ott sok a kamera.Bár a 0-án is.
Ha egyenes akkor inkább már az M7, legalábbis nekem.
A nullás az egyenesek királya címet elnyerő emberkék útvonala.Én csípem.
Amúgy ez egy ritka szar motoros útvonal.
"Élményekben gazdag."
Nekem minden sikerül.
Akkor viszont az elsőt nem lehet elba..ni.
Hát múlt héten kavartam mert valami körforgalom építés miatt Ócsa felé kellett kerülni vagy mi a szösz.
Amúgy meg hülye vagyok mert csak végig kell menni az új M0-án, és mindjárt ott van Alsónémedi.
Csak azért mondtam hirtelen az első variációt mert arra már jártam.
Végül is ha csak 60 Km akar az ember motorozni akkor egen.
Én felmennék az új M0-ra, utána M5 majd a régi M0-ig és onnan az 5-ös.
Egen.Tudod mily szivet melengető mikor a néni mondja "a következő lehetőségnél jobbra" majd zsvuuuuung megyek egyenesen és jön az "ujratervezés".
Akkor jó nagy kerülővel akarsz menni úgy látszik.
Há ja mondom én hogy sokszor eltévedek.
Ez nem egészen a Gödöllő Kakucs útvonal.
Ez nem megy nekem.
A vége valamiért elmaradt alsónémedi akart lenni.Eltévedni tuti fogok vagy 3-4 alkalommal.Valahogy be kéne köztes pontokat a gps-be írni de tudja fene hogy.
Ez az kár fizetni bár én tájékozódásból a minusz 2 osztályzatot kapnám de valami solymár,tinnye,zsámbék,biatorbágy,sóskút,érd.als
Hát ha kakucsra pályán mennénk max 3 percig kéne elviselni a szelet, de ezért a távért kár útdíjat fizetni. Az ÖMV kút a régi 5-ön van a település után rögtön.
Ez jól hangzik a kakuccsal együtt pályára nem megyek max nézőnek hiányos felszerelés miatt.Autópályát kihagynám nem vagyok macsó csávó hogy széllel tépessem magam 20 percig.
Délben találkozunk Alsónémedinél az ÖMV kúton. Kakucs alapból nem nagy távolság, ha nem megyek fel a pályára akkor is legalább beszélgetek meg hasonlók....