amikor én vettem a motoromat, elég volt a banki papír az opció törléséről, nem kellett az eredeti tulaj hozzájáriulása a töröltetéshez.
Tipp: néha túlbonyolítják ám az ügyintézők. Nem is tudom mit intéztünk, tán épp a kisfiam lakcímkártyáját vagy a feleségem átjelentkesését, passz. Az egyik ügyintéző hatezer papírt meg minden lóf..t kért. Megyünk vissza másnap, más ügyintézőnél, az meg néz mint a hülyére: maguk minek hozták ezeket? mondom mert azt mondták. válasz: rosszul mondták, sokkal egyszerűbb ez. Aztán egy perc alatt elintézték azt, amit már előző nap is lehetett volna.
Másik sztori: a szünnapon is ott vannak ám! (írod a pénteket, nálunk kedden van). Csak ügyfélfogadás nincs. Mikor a németből hozott kocsit papíroztam, volt egy kis bonyodalom, mert felcseréltek két adatot a mozaikban, és vissza kellett mennem. Másnap szünnap. Ügyintéző meg mondta, menjek vissza, ne foglalkozzak vele h szünnap van, és keressem személyesen őt. Bementem és másodperc alatt intézte amit kellett, sőt még ő kért bocsánatot amiért akadozott a vpop-val a szám.gépes kapcsolat... végén vittem neki 1 virágot.
velem 2008 ban kifizetették 1 évre a telj adot egy Izs re amit 12 éve kivonattam a forgalombol de előtte át kellett íratnom,amikor bementem cirkuszolni akkor meg bontási bizonylatot akart kérni vagy a kivont forgalmit 12 év után.kifizettem és ujra kivonattam forgalombol 12 év után majd rá 3 honapra nem akartaka nevemre írni egy autot mert hogy szerintük nincs állando lakcímem a lakcímkártyát be kellett adnom hogy megnézze a nyomorult hogy eredeti e de a motor telj adoja miatt előtte az alapján küldött levelet,ezek mind nyomorult utolso lehuzós férgek,ezek hibázhatnak de te vagy én nem nyomorultak
Mai mese:
Történet egy tróger ország,troger bürökrációjáról és a tróger okmányirodájáról
Veszek egy motort egy motorkereskedéstől akik aláírják a tulaj nevét a szerződésre,kezembe nyomják a banki papírt,hogy hitelmentes a motor és az összes többi papíruszt.
Várok a biztosításra egy hetet mivel anélkűl nem tudom átíratni.
Ma elmennék átíratni erre az okmányirodában közlik velem,hogy kell az eredeti tulajtól kérnem egy meghatalmazást,hogy eljárhatok a nevében a hitel opciós jogának törlése miatt.
Hogy csináljam,hogy ideérjen a papír péntekig?(Én db-i vagyok,a motortulaj pedig bp-i,a motort jászberényben vettem,hogy teljes legyen a kavalkád..)Akkor jár le az átírásra adott 15 nap..Jaaa és persze fizessek 1800ft-ot,hogy töröljék az opciós jogot..
Mekkora egy lehúzó szar szemét ország ez..
Az már csak zárójelben megjegyzendő,hogy pénteken nincs ügyfélfogadás az okmányirodában..
Szép álmokat kedves gyerekek..
Nah, túl az első (pár)tíz kilométereken... Überfasza...Kicsit furcsa, h ennyi nyomaték van benne...
a pesti forgalommal mázlim volt, vagy látták, h béna vagyok? Messziről kikerültek, beengedtek, szétvált a sor, mint Mózes előtt az a Vörös...Meg, szinte könyörögtek, h menjek el a sor mellett, szóval nagyot fejlődött az autós világ, vagy egyre többen vesznek motort?:DDD...Egyébként most motoron ég és föld a különbség a forgalomban, mint autósként...
Szal, tűzkeresztség letudva.Örülök, h pont pesti lett az első út...Kurvára vigyáztam
A gyorsforgalmin mertem csak túllépni a 70-et , s már 400ig is elforgattam...Szóval, szép fokozatosan barátkozom össze Vele
Széles utat mindenkinek!
Frpteti:
Lesz túrátok Júli28-Aug2 közt, vagy valami csoportos gurulás?Érdekelne.Persze, csak ha nem 500+ km , attól még félek...
Mitől zsibbadhat a csuklóm?A jobb kicsit zsibbadozott mire hazaértem.Erre mondják, h a város nem kellemes?:)
én nem csináltam ekkora problémát ebből. megnéztem az előírt specifikációt a gépkönyvben és azzal bementem a legközelebbi motorosboltba (crazy motors). Repsolt vettem (full syn persze), azt kész. Mondjuk én nem versenykörülmények közt használom a motort.
Jelenleg Fuchs-ot, a de a Motulról is hasonlóan jó tapasztalatok vannak. Sanyi Valvoline-ozik, azt is dícsérik. Van még Shellem is (nem áttöltögetett benzinkutas verzió) elég jó áron.
Neked sztem nem a túra, hanem valami sportverzió kéne. Fuchs Pro4, Motul 7100, Valvo Synpower, Shell Advance Ultra. www.motoralkatresz.eu -n találsz olaj árlistát.
Nem én tettem össze,én értékesítő voltam max annyit segítettem hogy amikor megjöttek kiszedtem a kalodából.Sajna ezt nem jó hallani,de most már minden rendben vele ?
A Castrolt nem az utóbbi időben szidják és nem ok nélkül. Már 5-6 éve egy fos, mert a BP vette meg tudtommal.
Mégegyszer soha nem rakok semmibe semmiylen Castrol származékot, miután az ActEvo darabokban jött le a gépemből. ezekután haveroméból is hasonló állagút sikerült leengedni.
Szóval csak okosan, de ne nyírjátok ki a gépet egy hulladékkal!
Am nekem Castrol Power 1 vagyon benne (10W50) és annyira szereti a kis drágám, h néha el-el csipeget belőle . Legközelebb tuti, hogy Motult kap.
Sanyi neked meg még egyszer köszi a szinkront meg a nyugtató szavakat.
Halli!
Nemrég énis észleltem némi olajfogyasztást,de újabban talán mégsem:) (remélem nem szólom el magam).Elég buzi ez a kukuccsos nívó.Rájöttem hogy mindíg ugyanott és ugyanúgy(garázsbeton-hátsóemelő)ellenőrzök,így a motor mindig ugyanabban a pozícióban van ellenőrzéskor..Nekem ez a tuti.Egyébként én Castrol GPS.t használok,és szánok pár percet hidedeg-indításkor a melegítésre.
nekem bevált a castrol actevo..1000-nél,6000-nél az lett bele téve és nem volt semmi olajevés..12000-nél kapott bele motult és 15500-zal vittel el zsékettő zsolti..addig nem volt semmi baja szerintem.Igaz én 10w40-est raktam bele..
Avval a motorral max lobognék a kormányt markolva.De ha rajta ülnék akkor is falfehér lennék és bütyköket markolnék a kormány csövébe.
Fokozatosság most ültem át egy 70-es láncfűrészhangú rotyogóról.
nem pejoratív értelemben mondtam ezt hanem csak a körülmények ismertetése okán.....én is inkább a normális tempó híve vagyok.....csak nem mindig sikerül...
Tipp: néha túlbonyolítják ám az ügyintézők. Nem is tudom mit intéztünk, tán épp a kisfiam lakcímkártyáját vagy a feleségem átjelentkesését, passz. Az egyik ügyintéző hatezer papírt meg minden lóf..t kért. Megyünk vissza másnap, más ügyintézőnél, az meg néz mint a hülyére: maguk minek hozták ezeket? mondom mert azt mondták. válasz: rosszul mondták, sokkal egyszerűbb ez. Aztán egy perc alatt elintézték azt, amit már előző nap is lehetett volna.
Másik sztori: a szünnapon is ott vannak ám! (írod a pénteket, nálunk kedden van). Csak ügyfélfogadás nincs. Mikor a németből hozott kocsit papíroztam, volt egy kis bonyodalom, mert felcseréltek két adatot a mozaikban, és vissza kellett mennem. Másnap szünnap. Ügyintéző meg mondta, menjek vissza, ne foglalkozzak vele h szünnap van, és keressem személyesen őt. Bementem és másodperc alatt intézte amit kellett, sőt még ő kért bocsánatot amiért akadozott a vpop-val a szám.gépes kapcsolat... végén vittem neki 1 virágot.
Történet egy tróger ország,troger bürökrációjáról és a tróger okmányirodájáról
Veszek egy motort egy motorkereskedéstől akik aláírják a tulaj nevét a szerződésre,kezembe nyomják a banki papírt,hogy hitelmentes a motor és az összes többi papíruszt.
Várok a biztosításra egy hetet mivel anélkűl nem tudom átíratni.
Ma elmennék átíratni erre az okmányirodában közlik velem,hogy kell az eredeti tulajtól kérnem egy meghatalmazást,hogy eljárhatok a nevében a hitel opciós jogának törlése miatt.
Hogy csináljam,hogy ideérjen a papír péntekig?(Én db-i vagyok,a motortulaj pedig bp-i,a motort jászberényben vettem,hogy teljes legyen a kavalkád..)Akkor jár le az átírásra adott 15 nap..Jaaa és persze fizessek 1800ft-ot,hogy töröljék az opciós jogot..
Mekkora egy lehúzó szar szemét ország ez..
Az már csak zárójelben megjegyzendő,hogy pénteken nincs ügyfélfogadás az okmányirodában..
Szép álmokat kedves gyerekek..
a pesti forgalommal mázlim volt, vagy látták, h béna vagyok? Messziről kikerültek, beengedtek, szétvált a sor, mint Mózes előtt az a Vörös...Meg, szinte könyörögtek, h menjek el a sor mellett, szóval nagyot fejlődött az autós világ, vagy egyre többen vesznek motort?:DDD...Egyébként most motoron ég és föld a különbség a forgalomban, mint autósként...
Szal, tűzkeresztség letudva.Örülök, h pont pesti lett az első út...Kurvára vigyáztam
A gyorsforgalmin mertem csak túllépni a 70-et , s már 400ig is elforgattam...Szóval, szép fokozatosan barátkozom össze Vele
Széles utat mindenkinek!
Frpteti:
Lesz túrátok Júli28-Aug2 közt, vagy valami csoportos gurulás?Érdekelne.Persze, csak ha nem 500+ km , attól még félek...
Mitől zsibbadhat a csuklóm?A jobb kicsit zsibbadozott mire hazaértem.Erre mondják, h a város nem kellemes?:)
Aki esetleg szeretne még, adja le rendelését:
SV póló rendelés
Neked sztem nem a túra, hanem valami sportverzió kéne. Fuchs Pro4, Motul 7100, Valvo Synpower, Shell Advance Ultra.
www.motoralkatresz.eu -n találsz olaj árlistát.
Mégegyszer soha nem rakok semmibe semmiylen Castrol származékot, miután az ActEvo darabokban jött le a gépemből. ezekután haveroméból is hasonló állagút sikerült leengedni.
Szóval csak okosan, de ne nyírjátok ki a gépet egy hulladékkal!
Sanyi neked meg még egyszer köszi a szinkront meg a nyugtató szavakat.
Nemrég énis észleltem némi olajfogyasztást,de újabban talán mégsem:) (remélem nem szólom el magam).Elég buzi ez a kukuccsos nívó.Rájöttem hogy mindíg ugyanott és ugyanúgy(garázsbeton-hátsóemelő)ellenőrzök,így a motor mindig ugyanabban a pozícióban van ellenőrzéskor..Nekem ez a tuti.Egyébként én Castrol GPS.t használok,és szánok pár percet hidedeg-indításkor a melegítésre.
Fokozatosság most ültem át egy 70-es láncfűrészhangú rotyogóról.