Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van, akkor péntek magasságában kereslek majd itt a fórumon
Elvileg ez új rendelet,legalábbis a debreceni okmányiroda honlapján ezt találtam.
Egyelőre nem tudom, sztem mindenki hosszabb nyaralásra megy. Sajnos én csak szombat-vasárnap nem dolgozom, úgyhogy lehet én rövidebbre megyek.
amikor én vettem a motoromat, elég volt a banki papír az opció törléséről, nem kellett az eredeti tulaj hozzájáriulása a töröltetéshez.

Tipp: néha túlbonyolítják ám az ügyintézők. Nem is tudom mit intéztünk, tán épp a kisfiam lakcímkártyáját vagy a feleségem átjelentkesését, passz. Az egyik ügyintéző hatezer papírt meg minden lóf..t kért. Megyünk vissza másnap, más ügyintézőnél, az meg néz mint a hülyére: maguk minek hozták ezeket? mondom mert azt mondták. válasz: rosszul mondták, sokkal egyszerűbb ez. Aztán egy perc alatt elintézték azt, amit már előző nap is lehetett volna.

Másik sztori: a szünnapon is ott vannak ám! (írod a pénteket, nálunk kedden van). Csak ügyfélfogadás nincs. Mikor a németből hozott kocsit papíroztam, volt egy kis bonyodalom, mert felcseréltek két adatot a mozaikban, és vissza kellett mennem. Másnap szünnap. Ügyintéző meg mondta, menjek vissza, ne foglalkozzak vele h szünnap van, és keressem személyesen őt. Bementem és másodperc alatt intézte amit kellett, sőt még ő kért bocsánatot amiért akadozott a vpop-val a szám.gépes kapcsolat... végén vittem neki 1 virágot.
velem 2008 ban kifizetették 1 évre a telj adot egy Izs re amit 12 éve kivonattam a forgalombol de előtte át kellett íratnom,amikor bementem cirkuszolni akkor meg bontási bizonylatot akart kérni vagy a kivont forgalmit 12 év után.kifizettem és ujra kivonattam forgalombol 12 év után majd rá 3 honapra nem akartaka nevemre írni egy autot mert hogy szerintük nincs állando lakcímem a lakcímkártyát be kellett adnom hogy megnézze a nyomorult hogy eredeti e de a motor telj adoja miatt előtte az alapján küldött levelet,ezek mind nyomorult utolso lehuzós férgek,ezek hibázhatnak de te vagy én nem nyomorultak
Mai mese:
Történet egy tróger ország,troger bürökrációjáról és a tróger okmányirodájáról

Veszek egy motort egy motorkereskedéstől akik aláírják a tulaj nevét a szerződésre,kezembe nyomják a banki papírt,hogy hitelmentes a motor és az összes többi papíruszt.
Várok a biztosításra egy hetet mivel anélkűl nem tudom átíratni.
Ma elmennék átíratni erre az okmányirodában közlik velem,hogy kell az eredeti tulajtól kérnem egy meghatalmazást,hogy eljárhatok a nevében a hitel opciós jogának törlése miatt.
Hogy csináljam,hogy ideérjen a papír péntekig?(Én db-i vagyok,a motortulaj pedig bp-i,a motort jászberényben vettem,hogy teljes legyen a kavalkád..)Akkor jár le az átírásra adott 15 nap..Jaaa és persze fizessek 1800ft-ot,hogy töröljék az opciós jogot..
Mekkora egy lehúzó szar szemét ország ez..
Az már csak zárójelben megjegyzendő,hogy pénteken nincs ügyfélfogadás az okmányirodában..
Szép álmokat kedves gyerekek..
a "400" az 4000 akart lenni...
Nah, túl az első (pár)tíz kilométereken... Überfasza...Kicsit furcsa, h ennyi nyomaték van benne...

a pesti forgalommal mázlim volt, vagy látták, h béna vagyok? Messziről kikerültek, beengedtek, szétvált a sor, mint Mózes előtt az a Vörös...Meg, szinte könyörögtek, h menjek el a sor mellett, szóval nagyot fejlődött az autós világ, vagy egyre többen vesznek motort?:DDD...Egyébként most motoron ég és föld a különbség a forgalomban, mint autósként...

Szal, tűzkeresztség letudva.Örülök, h pont pesti lett az első út...Kurvára vigyáztam

A gyorsforgalmin mertem csak túllépni a 70-et , s már 400ig is elforgattam...Szóval, szép fokozatosan barátkozom össze Vele

Széles utat mindenkinek!

Frpteti:

Lesz túrátok Júli28-Aug2 közt, vagy valami csoportos gurulás?Érdekelne.Persze, csak ha nem 500+ km , attól még félek...

Mitől zsibbadhat a csuklóm?A jobb kicsit zsibbadozott mire hazaértem.Erre mondják, h a város nem kellemes?:)
én nem csináltam ekkora problémát ebből. megnéztem az előírt specifikációt a gépkönyvben és azzal bementem a legközelebbi motorosboltba (crazy motors). Repsolt vettem (full syn persze), azt kész. Mondjuk én nem versenykörülmények közt használom a motort.
Hamarosan remélem újra készítünk SV-s pólókat.
Aki esetleg szeretne még, adja le rendelését:
SV póló rendelés
Jelenleg Fuchs-ot, a de a Motulról is hasonlóan jó tapasztalatok vannak. Sanyi Valvoline-ozik, azt is dícsérik. Van még Shellem is (nem áttöltögetett benzinkutas verzió) elég jó áron.
Neked sztem nem a túra, hanem valami sportverzió kéne. Fuchs Pro4, Motul 7100, Valvo Synpower, Shell Advance Ultra.
www.motoralkatresz.eu -n találsz olaj árlistát.
Nem én tettem össze,én értékesítő voltam max annyit segítettem hogy amikor megjöttek kiszedtem a kalodából.Sajna ezt nem jó hallani,de most már minden rendben vele ?
Most mit használsz Efer
A Castrolt nem az utóbbi időben szidják és nem ok nélkül. Már 5-6 éve egy fos, mert a BP vette meg tudtommal.
Mégegyszer soha nem rakok semmibe semmiylen Castrol származékot, miután az ActEvo darabokban jött le a gépemből. ezekután haveroméból is hasonló állagút sikerült leengedni.
Szóval csak okosan, de ne nyírjátok ki a gépet egy hulladékkal!
Köszönöm a segitséget mindenkinek, asszem a társaság motulos része meggyőzőbb! Sanyibá, légyszives intézkeggy!
Am nekem Castrol Power 1 vagyon benne (10W50) és annyira szereti a kis drágám, h néha el-el csipeget belőle . Legközelebb tuti, hogy Motult kap.
Sanyi neked meg még egyszer köszi a szinkront meg a nyugtató szavakat.
Nana! Van benne igazsság,de azért ennyire könnyen nem adja magát az SV.
www.suzukiplusz.hu%2Fblog%2F%3..." target="_blank">Csak a suzuki.
CSAK A MOTUL!
Halli!
Nemrég énis észleltem némi olajfogyasztást,de újabban talán mégsem:) (remélem nem szólom el magam).Elég buzi ez a kukuccsos nívó.Rájöttem hogy mindíg ugyanott és ugyanúgy(garázsbeton-hátsóemelő)ellenőrzök,így a motor mindig ugyanabban a pozícióban van ellenőrzéskor..Nekem ez a tuti.Egyébként én Castrol GPS.t használok,és szánok pár percet hidedeg-indításkor a melegítésre.
nekem bevált a castrol actevo..1000-nél,6000-nél az lett bele téve és nem volt semmi olajevés..12000-nél kapott bele motult és 15500-zal vittel el zsékettő zsolti..addig nem volt semmi baja szerintem.Igaz én 10w40-est raktam bele..
Kinek mi a normális?
Hajintsam mögém a bennelévőt és 3700-ra tegyek új olajat? BELEPUSZTULNÉK, HA BAJA ESNE A KINCSEMNEK MIATTAM!
Avval a motorral max lobognék a kormányt markolva.De ha rajta ülnék akkor is falfehér lennék és bütyköket markolnék a kormány csövébe.
Fokozatosság most ültem át egy 70-es láncfűrészhangú rotyogóról.
nem pejoratív értelemben mondtam ezt hanem csak a körülmények ismertetése okán.....én is inkább a normális tempó híve vagyok.....csak nem mindig sikerül...