Először is kérdezd meg a Suzukit!
Szerintem gyári újban párezer lehet.
Én például nemrég vettem a kuplungkarra azt a gumi porvédőt, potom 1000 FT volt.
Üdv! van egy sv-m és kellene pár alkatrész, hátha tudtok segíteni. 2004.7.havi gép
első index, első sárvédő, hátsó fék pedálja, ill. első fékmunkahenger
eszembe jutott, elvesztett törzskönyv pótlása volt az, ami az egyik ügyintéző szerit K bonyolult volt, többnapos, köröztetéses, várakozásos stb., a másik meg elintézte pár perc alatt.
Ezért is egyszerübb ha kereskedésből vesz az ember járművet, hogy velük írattatja át......5 rugó és másnap megvan....én magam már évek óta nem íratok át semmit pedig ez évente többször lezajlik....
Csak,hogy védjem a mundér becsületét..állítólag ez egy új dolog.Tény és való,hogy mikor nekem volt hiteles a motorom és eladtam(2007)szó sem volt ilyenről..Kiadta a bank a pappert és szépen törölték a bejegyzést mindenféle tortura nélkűl..
Ja és természetesen nem kellett mindenféle pénzeket befizetni érte..
Amúgy csak egy 20% ban az ország.........vagyis dehogy csak a lakói az ország szép és jó.Nos minden olyan amilyet csinálunk magunknak mondhatnám hogy zsák a foltját tehát megérdemeljük de ez más történet.
Egyértelmű hogy az a lusta állat a legfelelősebb aki eladta a motort mert mikor kiküldi a hitelintézet a törzskönyvet és hogy vége a hitelszerződésnek az okmányirodában a töröltetés a kutya kötelessége az akkori tulajnak.
Úgyhogy el kell kapni és 1 napra beültetni egy ügyintéző elé kötelező jelleggel.
Nem jó neki az a 4000-es fordulat.
Szerintem gyári újban párezer lehet.
Én például nemrég vettem a kuplungkarra azt a gumi porvédőt, potom 1000 FT volt.
Így vettem. Sajnos.
Hol lehetne ilyet beszerezni?
Majd ha lesz közös gurulás, akkor lelopom a tiedről
Lehet róla szó, pontosan mi érdekelne? Írd meg és írok rá egy árat.
Mi lett vele, elhagytad?
Szeretném ha így nézne ki !
első index, első sárvédő, hátsó fék pedálja, ill. első fékmunkahenger
Olyan kis műanyag kéne amit bekarikáztam. (Bocsi gyroli a képlopásért)
ja... a motorozz.hu-n is tsanyi vagy?
Ja és természetesen nem kellett mindenféle pénzeket befizetni érte..
Egyértelmű hogy az a lusta állat a legfelelősebb aki eladta a motort mert mikor kiküldi a hitelintézet a törzskönyvet és hogy vége a hitelszerződésnek az okmányirodában a töröltetés a kutya kötelessége az akkori tulajnak.
Úgyhogy el kell kapni és 1 napra beültetni egy ügyintéző elé kötelező jelleggel.