hát nekem hüvös a huszonvalahány fok + felhő.
ahogy nézem eső nem nagyon, de én már nem hiszek nekik, a mai napot se tudták megmondani.
Merre: nekem van egy rövid köröm, diósd érd sóskút bia páty zsámbék bajna és onnan bajót vagy másik hosszabb úton le a duánig, aztán esztergom, onnan tetszőlegesen dobogókőn vagy lepencén át vissza és M0 híd vagy árpádhíd és vissza zugló (M3, kerepesi, ami neked is jó Zoli.
Hát én magamtól is paráznék olyankor menni mikor tele van a pálya, de Zoli32 legutóbbi beszámolója óta .. hát nem is tudom. Max munkanapon, ahogy ajánlottátok is. Vagy akkor is zsufi?
Zoli te honnan indulnál ha mennénk vhová? én Bp Zugló.
Nem feltétlenül beteges. Sztem kezet foghatunk mert múlt hét szombaton a kánikulában medence helyett inkább a fél napot az autó suvickolásával töltöttem (csak picit hülyéztek). Ugyanezt a mocival és képes vok eljátszani
A VL250-t a Motorrad-nál az M800-at a már bezárt pesti king-road-nál vettük....melyikre gondolsz?.....így hirtelen nem vagy ismerős egyik helyről sem......
Gyerekek,jól besz-ptam,de magamnak köszönhetem!A határról vissza kellett fordulnunk mert a 2 éves kislányomnak nincs útlevele!Leghamarabb hétfőn kezdhetném el csináltatni neki de sürgősségivel is állítólag 5 munkanap!
Nincs valakinek ismerőse a központi okmányirodában vagy a BM-nél?
Ezé fogy ennyi litván, szlovák, lichteinstein, amerikai stb. rendszám...
Állítólag a forgalombahelyezett autók 40%, a drágább kocsik 75%-a exportra vagyis "külföldre" kerül
kib****tt okos politikusok meg a 15t763249456943-féle adónem...Tényleg, ilyen kategória nincs a Guiness Rekordok Könyvében?Mi lennék az örök világcsúcstartók adónekemben és lehúzásban
ahogy nézem eső nem nagyon, de én már nem hiszek nekik, a mai napot se tudták megmondani.
Merre: nekem van egy rövid köröm, diósd érd sóskút bia páty zsámbék bajna és onnan bajót vagy másik hosszabb úton le a duánig, aztán esztergom, onnan tetszőlegesen dobogókőn vagy lepencén át vissza és M0 híd vagy árpádhíd és vissza zugló (M3, kerepesi, ami neked is jó Zoli.
TSanyi: a kakucs hánykor lenne kb?