Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nekem hüvös a huszonvalahány fok + felhő.
ahogy nézem eső nem nagyon, de én már nem hiszek nekik, a mai napot se tudták megmondani.
Merre: nekem van egy rövid köröm, diósd érd sóskút bia páty zsámbék bajna és onnan bajót vagy másik hosszabb úton le a duánig, aztán esztergom, onnan tetszőlegesen dobogókőn vagy lepencén át vissza és M0 híd vagy árpádhíd és vissza zugló (M3, kerepesi, ami neked is jó Zoli.

TSanyi: a kakucs hánykor lenne kb?
Én gödöllőről indulnék.9 körül de az időt nézve lehet egy öreg motor feltámasztást kezdek a pincében.Még nem tudom.Holnap milyen idő lessz?
legutóbb vasárnap délután sem volt nagy tömeg, aki pedig jól megy úgyis kikerüli a lassút, engem is úgy kerülgettek, hogy öröm volt nézni....
Hát én magamtól is paráznék olyankor menni mikor tele van a pálya, de Zoli32 legutóbbi beszámolója óta .. hát nem is tudom. Max munkanapon, ahogy ajánlottátok is. Vagy akkor is zsufi?

Zoli te honnan indulnál ha mennénk vhová? én Bp Zugló.
holnap lehet, hogy elnézünk páran Kakucsra....Ti nem jönnétek?
Na kicsit elmaradtam.
mára szar időt mondtak erre 16 óráig semmi gond se volt.
ha meg ez marad ami most van, nekem nincs kedvem menni holnap.
Nem feltétlenül beteges. Sztem kezet foghatunk mert múlt hét szombaton a kánikulában medence helyett inkább a fél napot az autó suvickolásával töltöttem (csak picit hülyéztek). Ugyanezt a mocival és képes vok eljátszani
ez csúfos szívás..... talán a visegrádi u.-ban lehet gyorsan hozzájutni, hétfő reggel 8-kor nyitnak ha jól tudom...
A VL250-t a Motorrad-nál az M800-at a már bezárt pesti king-road-nál vettük....melyikre gondolsz?.....így hirtelen nem vagy ismerős egyik helyről sem......
És valami egyéb okmány nem jó, amivel igazolod az állampolgárságát?
Hú bazz, de kellemetlen!
Ugrott a nyaralás?
Gyerekek,jól besz-ptam,de magamnak köszönhetem!A határról vissza kellett fordulnunk mert a 2 éves kislányomnak nincs útlevele!Leghamarabb hétfőn kezdhetném el csináltatni neki de sürgősségivel is állítólag 5 munkanap!
Nincs valakinek ismerőse a központi okmányirodában vagy a BM-nél?
tsanyi ! Úgy látom hogy tőlem vettétek a lányodnak a VL-t
Valahogy be kell hajtani a szar gazdaságpolitikából származó jövedelemkiesést...
OFFtopic, de érdekes:

válság van...

Ezé fogy ennyi litván, szlovák, lichteinstein, amerikai stb. rendszám...
Állítólag a forgalombahelyezett autók 40%, a drágább kocsik 75%-a exportra vagyis "külföldre" kerül

kib****tt okos politikusok meg a 15t763249456943-féle adónem...Tényleg, ilyen kategória nincs a Guiness Rekordok Könyvében?Mi lennék az örök világcsúcstartók adónekemben és lehúzásban
Itt az a király aki "kilóg a sorból!"
Megtisztelt uram!
akkor valószinűleg én is aludtam, nem emlékszem ilyen bulira, amit annyira nem is bánok
ez nem is azon a bulin volt.....
höhö, nem én járok az LFP-vel túrázni
Szimpatikus a lányod! Motorozik, bulizik! Be kell mutass neki!
Törpe kuki verseny
előkerült egy közös túránk videójából....én akkor már aludtam mikor ezt a versenyt rendeztétek.....