nem csak egy lányom hanem több is és nem nagyon tudok már beleszólni hova mászkálnak.....ma is akkor jöttek haza mikor mi keltünk és csak nagy vonalakban tudom merre voltak....
1-én lesz nálunk vmi alkoholmámor így nem tudunk ezen résztvenni, de a találkozókat nem is igen szoktuk látogatni.....persze lehet, hogy ez is változik idővel.....
lustaságból....egyébként Bp.-n van egy hely ahol elég olcsón szalonállapotra tisztítják a gépet.....nem rokonom és tsai csak egyszerűen láttam a munkáját és elképesztő a hatás....
Úgy döntöttem, hogy le kellene mosni a Suzukit !
Mossam le itt hon vagy vigyem el egy mosóba?
Melyik a jobb, ha én mosom és figyelek, hogy mi lesz vizes vagy vigyem el egy mosóba és ott a magas nyomás és a sampon bárhova bekerülhet ami szerintem nem jó.
Mire kell figyelni? mit lehet mosni szabadon és mit kell óvatosan?
Majd Cars, Motorcycles & Vehicles ,Motocycle Parts & Accessories,aztán a gyártóknál a suzuki majd fenn a keresőben beírtam hogy sv clock és kidobott jópár órát abban találtam kettőt vagy -hármat.
hétvége!
Lightos motoros találkozó!
www.pilisisolymok.hu
Mossam le itt hon vagy vigyem el egy mosóba?
Melyik a jobb, ha én mosom és figyelek, hogy mi lesz vizes vagy vigyem el egy mosóba és ott a magas nyomás és a sampon bárhova bekerülhet ami szerintem nem jó.
Mire kell figyelni? mit lehet mosni szabadon és mit kell óvatosan?
Majd Cars, Motorcycles & Vehicles ,Motocycle Parts & Accessories,aztán a gyártóknál a suzuki majd fenn a keresőben beírtam hogy sv clock és kidobott jópár órát abban találtam kettőt vagy -hármat.
talán sikerül