Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt hogy az ördögbe találtad?
Ettől halálra ijedtem és véletlen kikapcsoltam az sz-gépet.
Ez kegyetlen...
nem csak egy lányom hanem több is és nem nagyon tudok már beleszólni hova mászkálnak.....ma is akkor jöttek haza mikor mi keltünk és csak nagy vonalakban tudom merre voltak....
mondjuk egy ilyenre gondoltál? : http://cafe.loveme.cz/video/ma...
Mondjuk én se örülnék, ha a lányom motoros találkozókra mászkálna!
Mert nincs faszhossz verseny mint más találkozókon! Illetve nem egy MC-s megőrülés! Szolíd baráti összejövetel párezer motorral!
Lassan itt a nagy vihar!
mert motorozásról szó sincs......
Csak tudnám miért "lájtos".
1-én lesz nálunk vmi alkoholmámor így nem tudunk ezen résztvenni, de a találkozókat nem is igen szoktuk látogatni.....persze lehet, hogy ez is változik idővel.....
Sokan modták, hogy ez már beteges.
31-től 2-ig
hétvége!

Lightos motoros találkozó!
www.pilisisolymok.hu
mert rendes motoros vagy.......de én pl utálom a magamét tisztogatni...
Nekem nem fáradság a puceválás, igyekszem folyamatosan szalontisztán tartani.
mi lesz 31-én és hol?....az nem péntek?
Tényleg tsanyi! Ti nem jöttök le a család motoros tagajival a 31-i találkozóra?
vagy told ki az udvarra! Kb 1-2 óra olyan vizet kapsz!
lustaságból....egyébként Bp.-n van egy hely ahol elég olcsón szalonállapotra tisztítják a gépet.....nem rokonom és tsai csak egyszerűen láttam a munkáját és elképesztő a hatás....
Slag, szivacs, sampon! Rugóstagra láncra vigyázva és utána azonnal lánc lemos és újra spray! Meg minek fizetnél érte, ha van otthon vííííz!
Otthon! Szerintem a magasnyomásút felejtsd el!
Úgy döntöttem, hogy le kellene mosni a Suzukit !
Mossam le itt hon vagy vigyem el egy mosóba?
Melyik a jobb, ha én mosom és figyelek, hogy mi lesz vizes vagy vigyem el egy mosóba és ott a magas nyomás és a sampon bárhova bekerülhet ami szerintem nem jó.
Mire kell figyelni? mit lehet mosni szabadon és mit kell óvatosan?
És sikerül.Király vagyok.
Hát www.ebay.co.uk

Majd Cars, Motorcycles & Vehicles ,Motocycle Parts & Accessories,aztán a gyártóknál a suzuki majd fenn a keresőben beírtam hogy sv clock és kidobott jópár órát abban találtam kettőt vagy -hármat.

talán sikerül