Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na hello.hogy kel rajta keresni?tudnál segiteni?elöre is köszönöm
Szerintem a Trollok voltak! Vagy egy kedves kis küklopsz!
szevasztok!
Lenne pár eladó cuccom hátha valakit érdekel.Egy pár Egrus rövid ovál dob brutális hanggal sv 1000-re 50eft.Akrapovic kipufogódob kétdobos motorokhoz 100eft..
30/9089573
igen tudok
Áh csak azon töprengek itten mélán ki a fasz felelős azé a k...va globális felmelegedésért.

Bocs , aszittem, h bagoly vagy te is
Itthon még a reklámos szőke picsa haja is leolvadna olyan az idő.Szerinted mért rohadok a gép előtt ahelyett hogy hajcsiznék?Tetőtér van itten és ha nem menne a ventilátor kivándorolnék a finnekhez.Most szinte lehetetlen aludni +27-30 fokban.
Ennyire meleg van otthon?

Itt nagyjából 25C és már mindenki totál happy...Azért ilyen időben is motoroznék szívesen...Csak már ülhetnék rajta...

Én a helyedben mocival mennék...Hacsak nem kell szállítanod valamit...

Ahogy érzed egyébként, gurulhatunk máskor...
Megyek Kőszegre napközben a klímás cégautóval, de ha gondolod összegurulhatunk, nem tudom mikor végzek Kőszegen ezért pontosat nem tudok mondani! De akkor menjek motorral? Mert úgyis be kell menni a pilisszentkereszti szerelőmhöz!
este 10-re érek haza... , majd álljon beléjük az ideg, mikor hazajövet még ráröffentek a kapu előtt

Remélem, h más is vett.Azé hívtam fatert, h a hét lakat alatt őrzött Masina megvan-e még...Nehogy vmi purgyécígány megpattintsa mert akkor véletlenül kitör a progrom...Kifehérítem Verizsvárt.

Bud, egyébként látod már a hétfői napodat?Én benne vagyok abban is, h ha csak hazagurulunk.Elvileg 3-4 körül végez Sanyi a mocin, utána gurulhatnánk.Nem?
Bár úgy lenne!

Nem, sajnos én még itt rosszalkodom Amsterdamban...De vasárnap estétől már húzhatom a fülíííít

A szomszédok még nem is tudják, h amint hazaérek a reptérről, megyek vele majd egy kört
zsékettő Te rosszalkodtál itt a 10-es úton ma este? Vagy más is vett 1000-es SV-t
Ja és lassú vagyok.Eltévedek GPS-el is.
Nekem OK.De ne 500 Km es maratoni csak ülünk és húzzuk legyen.
Mikor?Hol?
már csak azér', mer' sírtál hogy mindig a szombat, mindig a szombat :)
Ok! Csak tudom, h keresett gumit, te meg mindenfélét tudsz! a bicikli hát! HONDA
vasárnap egy gurulás? részemről még nem 100%, de a holnap a front miatt úgyis el lesz b..va
tláltam neked,nézd meg
http://global.ebay.com/Suzuki_...
Ez nem az én napom na mindegy angol e-bay alkatrészek suzuki sv clock és kidobott 3-at 150 font körül 12 a posta így KB 50-52e ért meg is van.
Nemigen sikerült talán most:

http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-s...|66%3a2|39%3a1
|72%3a2122|293%3a1|294%3a50
Ha van pay palod 2 hét sem kell és tied ez:műszer e-bayról
Sziasztok! Most volt időm a lánccal és a guminyomással kapcsolatos többi hozzászólást is elolvasnom, a segítségeteket ismét csak köszönöm, és rem a lánc problémára is fény derül!

Hála Istennek sikerült az év legmelegebb napján eljutnunk az Euro-ringre, de minden várakozásomat felül múlta, szerintem elképesztően jó volt! Elől és hátul is 2 bár volt a guminyomás, és semmi panasz nem volt, lehet, hogy a meleg is segített, de meg sem mozdult, se az eleje se a hátulja, pedig azért próbáltam egyre jobban és jobban döntögetni, bár a térdemet nem sikerült letennem, talán majd legközelebb, vagy még később. Egyedül annyi panaszom volt, hogy amikor kicsit agresszívabban váltottam vissza magasabb fordulaton, és fékezés közben nem húztam elég gázt pattogott a segge, és egyszer majdnem meg is előzött a hátsó kerék, egy szerelőtől béreltem a trailert, ő azt mondta, hogy futómű probléma ha pattog, de azt hiszem hátul lehet állítani egy kicsit. Mindenesetre tényleg nagyon jó volt és csak ajánlani tudom mindenkinek!
menyiért adod?
menyi a müszerfal?
g_ciség ez az eső basszus, egész héten jóidő, szombatra szar. menjenek ezek tudjátok hova... :)