szevasztok!
Lenne pár eladó cuccom hátha valakit érdekel.Egy pár Egrus rövid ovál dob brutális hanggal sv 1000-re 50eft.Akrapovic kipufogódob kétdobos motorokhoz 100eft..
30/9089573
Itthon még a reklámos szőke picsa haja is leolvadna olyan az idő.Szerinted mért rohadok a gép előtt ahelyett hogy hajcsiznék?Tetőtér van itten és ha nem menne a ventilátor kivándorolnék a finnekhez.Most szinte lehetetlen aludni +27-30 fokban.
Megyek Kőszegre napközben a klímás cégautóval, de ha gondolod összegurulhatunk, nem tudom mikor végzek Kőszegen ezért pontosat nem tudok mondani! De akkor menjek motorral? Mert úgyis be kell menni a pilisszentkereszti szerelőmhöz!
este 10-re érek haza... , majd álljon beléjük az ideg, mikor hazajövet még ráröffentek a kapu előtt
Remélem, h más is vett.Azé hívtam fatert, h a hét lakat alatt őrzött Masina megvan-e még...Nehogy vmi purgyécígány megpattintsa mert akkor véletlenül kitör a progrom...Kifehérítem Verizsvárt.
Bud, egyébként látod már a hétfői napodat?Én benne vagyok abban is, h ha csak hazagurulunk.Elvileg 3-4 körül végez Sanyi a mocin, utána gurulhatnánk.Nem?
Sziasztok! Most volt időm a lánccal és a guminyomással kapcsolatos többi hozzászólást is elolvasnom, a segítségeteket ismét csak köszönöm, és rem a lánc problémára is fény derül!
Hála Istennek sikerült az év legmelegebb napján eljutnunk az Euro-ringre, de minden várakozásomat felül múlta, szerintem elképesztően jó volt! Elől és hátul is 2 bár volt a guminyomás, és semmi panasz nem volt, lehet, hogy a meleg is segített, de meg sem mozdult, se az eleje se a hátulja, pedig azért próbáltam egyre jobban és jobban döntögetni, bár a térdemet nem sikerült letennem, talán majd legközelebb, vagy még később. Egyedül annyi panaszom volt, hogy amikor kicsit agresszívabban váltottam vissza magasabb fordulaton, és fékezés közben nem húztam elég gázt pattogott a segge, és egyszer majdnem meg is előzött a hátsó kerék, egy szerelőtől béreltem a trailert, ő azt mondta, hogy futómű probléma ha pattog, de azt hiszem hátul lehet állítani egy kicsit. Mindenesetre tényleg nagyon jó volt és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Lenne pár eladó cuccom hátha valakit érdekel.Egy pár Egrus rövid ovál dob brutális hanggal sv 1000-re 50eft.Akrapovic kipufogódob kétdobos motorokhoz 100eft..
30/9089573
Bocs , aszittem, h bagoly vagy te is
Itt nagyjából 25C és már mindenki totál happy...Azért ilyen időben is motoroznék szívesen...Csak már ülhetnék rajta...
Én a helyedben mocival mennék...Hacsak nem kell szállítanod valamit...
Ahogy érzed egyébként, gurulhatunk máskor...
Remélem, h más is vett.Azé hívtam fatert, h a hét lakat alatt őrzött Masina megvan-e még...Nehogy vmi purgyécígány megpattintsa mert akkor véletlenül kitör a progrom...Kifehérítem Verizsvárt.
Bud, egyébként látod már a hétfői napodat?Én benne vagyok abban is, h ha csak hazagurulunk.Elvileg 3-4 körül végez Sanyi a mocin, utána gurulhatnánk.Nem?
Nem, sajnos én még itt rosszalkodom Amsterdamban...De vasárnap estétől már húzhatom a fülíííít
A szomszédok még nem is tudják, h amint hazaérek a reptérről, megyek vele majd egy kört
Mikor?Hol?
http://global.ebay.com/Suzuki_...
http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-s...|66%3a2|39%3a1
|72%3a2122|293%3a1|294%3a50
Hála Istennek sikerült az év legmelegebb napján eljutnunk az Euro-ringre, de minden várakozásomat felül múlta, szerintem elképesztően jó volt! Elől és hátul is 2 bár volt a guminyomás, és semmi panasz nem volt, lehet, hogy a meleg is segített, de meg sem mozdult, se az eleje se a hátulja, pedig azért próbáltam egyre jobban és jobban döntögetni, bár a térdemet nem sikerült letennem, talán majd legközelebb, vagy még később. Egyedül annyi panaszom volt, hogy amikor kicsit agresszívabban váltottam vissza magasabb fordulaton, és fékezés közben nem húztam elég gázt pattogott a segge, és egyszer majdnem meg is előzött a hátsó kerék, egy szerelőtől béreltem a trailert, ő azt mondta, hogy futómű probléma ha pattog, de azt hiszem hátul lehet állítani egy kicsit. Mindenesetre tényleg nagyon jó volt és csak ajánlani tudom mindenkinek!