Sziasztok,
Én is benne lennék egy hétköznapi pályázásban, akár szervezett oktatással, akár "csak" az öregek tanácsaival kibővítve...
Ill. jövő héttől a vasárnapi kakucsok is jöhetnek mert 2 hete voltam és nagyon tetszik az a pálya is..
Szerintem ne várjatok őszig. Az oktatás úgyis délelőtt lenne hétköznap, beszéljetek meg egy időpontot és páran együtt kimentek, mókáztok egy jót.
Tomi sem béreli ki a pályát, hogy csak ti legyetek.
Ma voltam 1 helyi szervizben,és otti s értetlenül álltak a dolgokhoz ,pedig a környéken nagy szakinak tartják a srácot aki ott a szerelő.Végülis azt mondta ,ha menetközben nem dobja sebességből ki vagy nem ragad be akkor semmi gond.egyébként ha nem jön ki 1-esből akkor gázfröccs+váltókar pöccintés és máris megvan az az üres
50-60kmh Átlagot kellett tartani kresz betartása mellett (figyelték is itt-ott, levonás járt érte). Ha elnéztél valamit, akkor viszont száguldozás lett a vége, hogy futópercen belül érj oda az időbeíróhoz. :-) Nemcsak a késés, de az előbb beérés is hibapontot jelentett. Kötelező pontokat kellett érinteni (ellenőrző pont). Minden szakasz olyan volt, mint egy rally etap (tehát nem gyorsasági, hanem etap). Csillagtúrának nevezték, 1 rendezvény volt, folytatása nem volt.
Zsír,hogy ennyi embert érdekel a pályatrénin.
Csak szerdánként van és a motorozz.hu-n kell regelni.8-ropi a tréning és reggel 8-13h-ig tart.
Gyertek minél többen,legyen sok SV-s.
Viszont szeptemberig beújíthatnánk néhány vasárnap délutáni Kakucsringezést.
Én általában amihez nincs kéznél szerszám azt iziben legyártatom....de akkor azt nekem is kéne megcsinálnom, keressetek egy szakit a környéken aki csinál ilyesmit jó anyagból...
Van egy kis problémánk lendekerékleszedés ügyben!
A haver Yamaha XT 600 E-jéről eddig lehetetlennek bizonyult levenni a lendkereket. A gárdonyi Blackmoto-s szerelősrác a harmadik lehúzó szétbarmolása után úgy döntött, hogy feladja.
Esetleg valami ötlet?
Sanyi benned bízom!
Lehet, h ő ilyenre keresett gumit?
Most képzeld el, felrak egy rossz gumit, s a kanyarban meg tologattathatja mert fél lapra fektetni...
Akit múltkor ajánlottál annak kissebb gumi kell,vmi biciglire biztos
Ezek meg pont SV650 re jók
Mikor mentek legközelebb?
Én is benne lennék egy hétköznapi pályázásban, akár szervezett oktatással, akár "csak" az öregek tanácsaival kibővítve...
Ill. jövő héttől a vasárnapi kakucsok is jöhetnek mert 2 hete voltam és nagyon tetszik az a pálya is..
Jó utat és jós pihenést!
Tomi sem béreli ki a pályát, hogy csak ti legyetek.
Bőven van idő.
Csak szerdánként van és a motorozz.hu-n kell regelni.8-ropi a tréning és reggel 8-13h-ig tart.
Gyertek minél többen,legyen sok SV-s.
Viszont szeptemberig beújíthatnánk néhány vasárnap délutáni Kakucsringezést.
1300Ft a kikiáltási ára, a legtöbbet ajánló viheti :D
A haver Yamaha XT 600 E-jéről eddig lehetetlennek bizonyult levenni a lendkereket. A gárdonyi Blackmoto-s szerelősrác a harmadik lehúzó szétbarmolása után úgy döntött, hogy feladja.
Esetleg valami ötlet?
Sanyi benned bízom!
Szombaton indulok erdélybe kis családommal,már fél lábamat a küküllőben érzem!
Egyébként ebbe belekalkulátunk némi kinti tekergést is!
Kéne valami állami beruházás.
Nem kell segítség? Van most szabadidőm bőven!