1000km/nap autópályán? ennek aztán tényleg mi értelme van? Minél messzebb legyetek otthonról? Mert látni nem láttok semmit, későre értek ki, aztán indulhattok haza.
Augusztus 1-2,megyünk osztrákba,kora reggel indulunk másnap délután jövünk!Kb. 2000 km.-et terveztünk oda-vissza pesttől!Max tempo 130 autópályán!Szuállás lesz,ha valakinek van kedve csatlakozni dobjon egy mailt!
Ezt az útvonalat ha be akarjátok tartani és még délután haza is érni tényleg csak nyeregben kell lenni és tankolás meg gyí.Jó kis 430 Km egyben.Utána pár napig inkább kocsi.
biztos jó lesz, de én ilyesmire nem merek még nevezni, sajnos arra se, amit Te (Ti) szervezel/szerveztek. Be van bookmarkolva, de egyelőre nem. Autóval részt vettem már ilyenen, éshát mit mondjak, a bükkben rendes rally tempót mentünk, hogy meglegyen az előírt átlag. Motoron én még nem merek ilyesmiben indulni. Jó szórakozást mindenesetre :)
Szombaton 23 fok eső. De jó utat, mi MERSZ-elünk.
Amúgy most cseréltem le az olajat és gyertyát, a pöcsömről szakad a víz és megettek a rohadt szúnyogok, pedig reméltem ilyenkor még nincsenek, hát a francokat...
én kérdezem, nekem még nincs ötletem.
de azt is lehet h találkozunk vhol pl 8 körül aztán kitalálunk vmit.
pl a múltkor láttam a motorozz.hu-n egy érdekes kört, esztergom-tihany odavissza de másmás utakon. asszem meg is van vhol a térképük még (kinyomtatva).
én Bp Zuglóból indulnék, szóval ez az egom kicsit azért kiesik :), ...dehát motorral nincs is olyan hogy "kiesik".
z
Nos a dolog úgy áll hogy tavaly szeptemberben rámszakadt egy motorozásimizéria így elkezdtem a tanfolyamot szép lassan mendegélt is a dolog nem mentem gyorsan így jó volt a robiról a kabát sityakot meg mikor gazdagabb voltam beszereztem egy közepesen jót.No utána elindultam a lejtőn.Elmentem plexitisztítóért a motorboltba és 3 nap mulva a csotrogánnyal mentem ki.Utána volt a nagy alkatrészvadászat majd január-február regadó és a többi és eljött a jó idő.Most vagy nem megyek sehova vagy camping bicós stílusban kicsit próbálgatom a szárnyaimat.Egyenlőre ennyit birt a píztárca.Most elpasszeroltam az egyik hulladékrobit maradt 2 azok is mennek a háztól és felszerelkezem finoman.Vannak tervek.
Niknevemtől meg el innen 3 éve nem változtattam úgyhogy a 35 foglalt meg jövőre a 36.
Akkor boldog ember lehetsz! Nekem a feleség projekt most ért véget, de legalább nem nyavajog a kanyarokban senki! A kölök meg még várat magára, meg kell találni hozzá az új gazdatestet!
ja a gerincprotektort (= teknőspáncél) ki is felejtettem... szerintem az izzaszt a legjobban, mert alatta nem áramlik még az a kevés cúg sem, amit a kabátujjakon beengedek.
na ja, dehát én nem lehetek hülye, ott a féléves kisfiam, meg a feleségem, aki nemhogy eltűri a motorozást, de még buzdított is a motorvételre - ráadásul épp terhes is volt már -, meg még a túrázásokra se szól egy rossz szót se. Szóval ennyivel tartozok :) (ja az én nikkem meg lehetne akár Zoli35 ;) )
Be kell öltözni az aszfalt még hideg, ha csúszol rajta nehogy megfázz! De viccet félretéve én is mindíg beöltözöm: Bőrkabát, bőrkesztyű, vesevédő, gerincvédő, minimum farmer, motoros csizma!
Én meg 6 hónapja.De én hülye vagyok amúgy ez a kabát irtó jó az árához képest.A térdvédőt is be szerettem volna szerezni de a nagy helyzet hogy olyan mamut lábaim vannak hogy nem ment fel a neoprénes fajta a crossos meg igen de az is szorított.És csak egy menetet engedélyeztem pló/rövidgatyásan és többet nem legalább próbáltam mitől óvtak többet soha.
Amúgy én régóta tervezem hogy megnézem a sümegi várat motorral.
Amúgy most cseréltem le az olajat és gyertyát, a pöcsömről szakad a víz és megettek a rohadt szúnyogok, pedig reméltem ilyenkor még nincsenek, hát a francokat...
egom dorog bicske csákvár szfvár várpalota pétfürdő veszprém tihany, veszprém hajmáskér zirc bakonysztlászló kisbér tata lábatlan nyergesújfalu egom.
ha nem éjszaka akarnánk visszaérni, húzni kéne rendesen :) én ezt a kört meg szeretném vmikor csinálni.
de azt is lehet h találkozunk vhol pl 8 körül aztán kitalálunk vmit.
pl a múltkor láttam a motorozz.hu-n egy érdekes kört, esztergom-tihany odavissza de másmás utakon. asszem meg is van vhol a térképük még (kinyomtatva).
én Bp Zuglóból indulnék, szóval ez az egom kicsit azért kiesik :), ...dehát motorral nincs is olyan hogy "kiesik".
z
Merrefelé gondoltad?
Niknevemtől meg el innen 3 éve nem változtattam úgyhogy a 35 foglalt meg jövőre a 36.