Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JOBB ismétlem jobb. nem bal. :-)
Persze a képernyőből kifelé nézve jobb :-)))))))
a motorozz.hu-n a főoldalon nézd a bal oldali fő hasábban a "túrák" szekciót, és ha legörgetsz, alatta van a "rendezvények" szekció. Itt szoktak lenni hol itt hol ott. Aztán az asztalomról egy papír alapú szóróanyagról link: www.safety-hungary.hu
Érdemes még guglizni, szókapcsolatként hungaroring, vagy mersz.
na jó, de én 1 éve motorozok, én még nem lazázhatok :-)
Ezt a szeptemberit leszámítva, ha az ember ilyen tréninget akar csinálni, mik a lehetőségek?

Felsorolna valaki párat (persze, ha van annyi:)?
ha nem ismerném a vasad így elmondásból, azt hinném itt laksz a házunkban. van egy arc, minden nap rövidgatya-póló kombóban nyomja (= bőr protektor). kék 1000 S.
Ez így cudarul melegnek hangzik.
Hőguta alaphangon.Én nem faxnizom.Bering akciós hálós kabát farmer, bakancs és ima nehogy elessek.És még így is izzadok mint a sörösló a várban felfelé.
Még jó hogy a sisak álrészét ki lehet cserélni nyárira.
én mindig bőrkabátban vagyok. alul egy "motoros farmer", alatta térdvédő. ez utóbbi nagyon melegítős fajta sajnos. + speed csizma. Kabát alatt Helly Hansen Dry aláöltöző, ezt nagyon tudom ajánlani. az aláöltöző és a kabát közé még egy pólót is húzok, hogy az szívja fel a vizet amit a HH ruha kidob a bőrömről. Annyi könnyítést engedélyezek magamnak, h a kabát ujját lent nem zipzárazom be, és a kesztyűt a kabát ujja alá húzom be. Így azért befúj a menetszél rendesen, a nyitott kabátujjba. És viszek magammal valami olyan üdítőt, amiben lapátszámra van cukor (pl fanta), hogy nehogy elájuljak :)
srácok, lesz vmi gurulás szombaton esetleg? mondjuk olyan hajnali kezdettel, mint a múlt héten (nem tudtam menni), és emberi időben visszaérkezéssel?
köszi!
Én inkább most belűlről ázom pedig már hálós kabátot is beújítottam akcióban de ez nem fehér embernek való.Még olyanra is vetemedtem hogy ing+rövidnaciban ültem fel.De az meg az M0 építkezésen a por és homok miatt nem játszik jól megszívtam az egészet mintha tűk szurkálnának.
Nem! Mostanában hóvége hangulat van és nem ültem motoron vasárnap óta!
Mostanában áztál meg?
Engem is engem is!
Szintúgy.Érdekel.
engem is érdekel ,majd szóljatok !
Én is elugranék egy szemlére hozzád ,ha másnak is grátisz a ránézés :)

Tavaj ezért a hibáért komplett kuplungot cseréltettek velem .kiszedve hibátlan volt a lamella is meg a kosár is és az új alkatrésszel is csinálja... most annyira felspanoltam a bovdent ,hogy az esetek 80%-ban tudok üreset váltani ,de álló helyzetben 20%....
Köszi az infót! (=szept.)
Sok az a 90e Km?
Nincs meg neki, nálam van, de olcsón biztos nem adom. Kellhet az még.
Svmedián kérdezd.Asszem Gyuszinak január körül volt.Hülye fejemmel nem tőle vettem hanem bontóból.Jobban kijöttem volna.Ha még megvan neki és el is adja akkor jó.Ha nem akkor nem jó.
2003 utáni
sziasztok tutok nekem segiteni? sv 650s hez 203 utáni müszerfal kéne. kösszönöm .a bontot is jo
Köszi!
Zsé: bent vannak a cumóid sanyinál! :)
Szia Norbi! Kérdezz rá a szobbal -ra a CB 500 fórumban, Ő keres gumit és mond meg neki, hogy a budmyke küldött!
SV 650 gyári hátsóteló eladó szép állapotban. Ár megegyezés szerint :)